- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple notebookok
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
Criton
veterán
A telepítéssel nem is az lenne a probléma, hogy xp le vista fel, vista le xp fel. Ez nem is olyan sok idő. Inkább utána az update meg egyéb programok driverek felrakása unalmas és hosszadalmas.
Én a gépet 70% ra munkára használom ( webszerk, grafika, archicad ) - és ezeknek a programoknak még mondhatni nincs is támogatása vista alá.
Az archicadet meg nem csak én használom, hanem családból mutter is... és nem jönne ki jól, hogy megvette a szoftvert és nemtudja használni.
Meg amint itt olvastam, gondok vannak a driverek felrakásával. Szval inkább kivárom a végleges verziót. ( Ultimate 64bit ) - addigra ill remélhetőleg már elég támogatás lesz minden olyan programra amit én használni akarok.
sszever : nem mellé akarom rakni, hanem xp heylére gondoltam. Ha lenne olyan gépem, amin tesztelni tutnám, akkor nem itt kérdezném, hanem már raknám is fel.
--
Mondjuk kellemesebb lett volna megismerni Vistat mire kijön a végleges ,és nem akkor ismerkedni vele. De hát ez van...
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
A 64 bites verzióval(rc1) csak drivergondok vannak, vagy a 32 bites programok sem kompatibilisek vele normálisan?
Mert ha csak drivergondok vannak, akkor azt tenném fel, mivel már mindenhez van legalább beta vista 64 bit-em -
Lala6
őstag
válasz Alvin_ti4200 #2497 üzenetére
Én is kíváncsi lennék a válaszra, az előző oldalon nem kaptam(vagyis igen, de...).
Én már gyorsan letöltöttem az x86 verziót is. -
Ottoka
őstag
-
Lortech
addikt
válasz Alvin_ti4200 #2497 üzenetére
Kár volt 32 biteset csinálni szerintem a Vistaból...Amin elfut rendesen proci, az úgyis tudja már az EM64T-t vagy az x64-es AMD készletet.
Gondold el ha kijön ez hírként, mekkora flame lett volna belőle. Jöttek volna a szokásos emberek, hogy szarfoswindows, rohadt ms, és hardvergyártók, hogy rájuk akarájk erőltetni az új hardvereket feleslegesen, és ezúttal igazuk is lenne. Sok 32 bites PC van, amin bőven elfut a Vista.
Hogy mennyire használható a 64 bites, a hardveredtől és a használni kívánt szoftverektől függ. Utána kell nézni.. Én beta2 idején használtam, tűrhető volt, de egyik tuneremet sem tudtam beüzemelni. A többi hardveremet uganúgy felismerte, ahogy a 32 bites.
[Szerkesztve]Thank you to god for making me an atheist
-
sszever
őstag
válasz Senior tag #2495 üzenetére
2495+96-re egyszerrre:
Szerintem megválaszoltam normálisan a kérdést. Lehet használni helyette, de érdemes nyitva hagyni egy kiskaput, a visszatéréshez, ha gond van.
Én is helyette használom, mégis megtartottam a lehetőséget a visszatérésre.
Nem néztem senkit hülyének, de ha alapból 8 óra telepítésből indultok ki mert esetleg vissza kell térni, akkor valami nagyon nincs rendben. Inkább el se kezdje az illető.Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
sszever
őstag
Csak van 15 gigád szabadon, hogy elférjen az XP mellett...
Illetve ami eszembe jutott még:
Hivatalosan ugyebár úgy tanítják, hogy ha XP-re upgerade, mondjuk 98-ról, és ha gond van, van lehetőség az XP uninstallra, és 98-ra történő visszatérésre (programok telepítése törlése alól, reinstall nélkül). Sosem próbáltam, és foggalmam sincs, hogy upgrade XP-ről Vistára esetén működne e.Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
L3zl13
nagyúr
-
pagonyinhu
csendes tag
Sziasztok!
Ha nem passzol a kérdésem, akkor ezer bocs, de a Vista telepítésénél mikor DVD-ről való indításhoz egy gomb megnyomását kéri, akkor a rádiós billentyűzetem nem ismeri fel, nem tudok semmilyen gombot sem megnyomni. Ennek mi lehet az oka?
XP-nél nem volt ilyen gondom!
Köszi előre is!
[Szerkesztve]Don't worry about the world coming to an end today. It's already tomorrow in Australia!
-
djtörök
senior tag
válasz pagonyinhu #2511 üzenetére
Ott val.szinüleg a billentyűzettel lesz a gond...ellenőrizd!
-
sszever
őstag
ha akad egy régi, vezetékes bill. telepítésnél használd azt a biztonság kedvéért
Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
djtörök
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #2514 üzenetére
szerintem itt inkább az a gond, hogy a felhasználók egy jó részének megfelel ez a 32 bit, nem is nagyon akarnak váltani(mégha van 64bites procijuk se), egy részük meg lehet nem is tudja mit takar ez a 64bit
-
Mankó
veterán
Nekem Logitech Cordless van és semmi gond nem volt. Pedig az is rádiós.
-
Mankó
veterán
hardver: NF4 Ultra, A64 3000+, 1 Giga Ram, Samsung SATAII 250HD, Audigy 2 ZS, Radeon X800 Gto2, stb.
Felraktam a Win2003 64 bites Nforce driverét. Néhányszor magyarázott, de felment. IDE, SMBUS, a többi nem kell nekem.
Az eszközkezelőben eddig se voltak felkiáltójelek, de ha rányomok pl. a Numeric Data processzorra, még mindig azt, írja ki, hogy No drivers are installed for this device.
Most akkor fel ment, vagy nem?
Másik: Valakinek sikerült feltennie Audigy2 ZS-hez drivert? Mert nekem a beta 2essel nem jó. Legalább zene legyen. -
djtörök
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #2518 üzenetére
én is szívesen áttérnék a 64 bitre ha több alkalmazásból készülne 64-bites verzió, de egyenlőre nem ugy tünik mint ha a szoftverfejlesztők meg akarnák erőltetni magukat
-
Lortech
addikt
válasz Alvin_ti4200 #2514 üzenetére
Ha jobban belegondolsz, egyébként is kellett volna fejleszteniük 32 bitre, mert ott van még az XP, ami egy ideig még a legelterjedtebb os lesz. Igen, tovább lassítja a 64 bit terjedését, más lehetőség viszont nem igazán volt, ha reálisan próbálod nézni a microsoft szemszögéből a dolgot, nem csak a sajátodból. Egyébként nekik van/volt a legnehezebb dolguk, mert meg kell(ett) írniuk kétszer az os-t, api-t, a fejlesztőeszközöket, directx-et. A szoftvergyártóknak technikailag nem annyira nagy meló kiadni 32 és 64 bitest is megfelelő tervezéssel.
[Szerkesztve]Thank you to god for making me an atheist
-
tkesy
őstag
Nos feltettem az RC1-et, de van vele egy kis gondom:
Ha a modemet közbetlenül a gépre kötöm, akkor minden oké, megy a net... De ha routeren keresztül szeretnék netezni, akkor megbolondul a Vista...
Képekben:
1. lépése: [link]
2. lépése: [link]
3. lépése: [link]
és ez kb 5s alatt végigmegy, majd kezdődik előröl... A routerban pedig mindig a .5-re és a .6 -ra végzödő ip cimet kéri le egyszerre, és azt a kérést kb 1s-ként ismélgetgeti... A végén pedig ip cim ütközésre való hivatkozás miatt leáll...
Ha van valakinek valami 5lete, azt szivesen veszem...
A winprotal.net -en egy nagyobb cikk pedig így néz ki:
[link]>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
orkester
őstag
Sziasztok!
Én is felraktam az rc1-et(x86). Nekem remekül megy, eddig minden régi programom feltelepült. Nagyon tetszik és meglepően gyors.
Nem tudom volt-e róla szó, de nálam a Virusbuster Prof. is normálisan működik vele.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
moonman
titán
válasz Alvin_ti4200 #2527 üzenetére
x86, odaírta.
-
X-COM
nagyúr
xp x64:
There are, of course, other differences between 64-bit processors and 32-bit processors, and some of those differences, such as having twice as many registers available, can give a well-written application a definite speed improvement. But the reality is that most current applications will not run much faster in Windows XP Pro x64 than they run in 32-bit Windows XP Pro, even if they are rewritten as native 64-bit applications. What they will have is the ability to do things that just haven’t been possible in 32-bit Windows.
[link]Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
SzlobiG
félisten
Ma fel szeretném én is tenne, de előtte lenne egy kérdésem. Ha felteszem egy másik partícióra, akkor lesz bootképernyő vagy, is tudok majd választani, hogy az XP-t indítsa, vagy a Vistát?
-
moonman
titán
válasz Alvin_ti4200 #2540 üzenetére
del?
-
Blue@X
senior tag
Csak azért írok nektek, mert nekem megy a PowerIso 3.2 amivel image fájlokat lehet mountolni.
Úgyhogy ez a program is feliratkozott a képzeletbeli kompatibilitási listára.
Egy másik alternatíva Virtual Clone Driver helyett. -
Ádibádi
tag
Valaki segítsen már!
Nem tom ferakni a Vista cr1 x64 re a 96.33 as drivert.
Az írja ki mikor elkezdené felrakni hogy nem található hozzá illesztő progi (pedig 7300gt m van)
Valaki el tudná pontosan magyarul magyarázni hogy hogy is kell feltenni mert addig nem tudok belefogni a gammák nézegetésébe.A NŐKNEK ÁLLÍTÓLAG 70 HÁZIMUNKÁHOZ KELL ÉRTENI: A FŐZÉS ÉS 69...
-
SzlobiG
félisten
Cd kulcs hiányában ahogy elnézem nem kell felraknom.
-
Integra
titán
szerintetek a fenti konfigom a vistán hányast kapna?
2.5-3???...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
QuarK
senior tag
hi
sok helyrol sokfelet olvastam; es remelem itt valaki majd el tudja oszlatni a ketelyeket.
opengl --> d3d --> videokari hid lesz, vagy teljes opengl hardveres gyorsitas?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest