Hirdetés

Hirdetés

  • Decadent - Az őrület határán

    gp A jövőre érkező játékban egy veteránt irányíthatunk, aki a fiát szeretné megmenteni a rémségektől.

  • Színpadon a hardverzenekar

    ph A hangeszközöké és monitoroké a rivaldafény, de asztali gépekről, komponensekről, notebookról és egérpadról is szó esik.

  • 2024-ben M1? Nóóórmális?

    lo Elérkezett az idő a lassan hat éves Mac Mini leváltására. És mivel már egy ideje foglalkoztat a gondolat, miszerint...

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz ot93 #31671 üzenetére

    "mennyit javult a win 10"
    Semennyit :D
    Ja, nemazér mert szar, hanem sose volt semmi baja :D

    Kicsit komolyabban, apránként kerülnek bele új dolgok, de szerintem a kezdetektől meglévő nyűgök közül jópárat nem orvosoltak még.
    - Örülünk neki, hogy lehet színezni az ablakfejlécet, az első kiadásban csak fehéret lehetett választani. Hatalmas fícsör :)
    - Nem örülük viszont, hogy a win8-as Onedrive (ami offlineba csak azt töltötte le, amit fontos volt letölteni) helyett viszzakaptuk kvázi a win7-es verziót (legalábbis működését tekintve), ami azonnal letölt mindent. Akinek pl. soksok gigája van fenn, az nem tudja a kicsi, 32-64-es SSD-re tenni a Onedriveot, mert betelik a meghajtó. Ez azóta se változott.
    - Wifire még mindíg sokan panaszkodnak, főleg laposok. Asztali gépen eleve kewesebb a wifi használó, érthető, hogy ott kvesebben panaszkodnak rá.
    - Nálam a legelső verzió óta fennálló probléma, amit mai napig nem javítottak, hogy a gépet a házon lévő power gombbal nem mindíg lehet kikapcsolni. Ha a gépet működés közben altatom, majd felébresztem, onnantól kezdve a powergombot nem érzékeli. De a kikapcsolás az megy, csak a házon lévő powergombra sza***k magasívben. Egyszer kipróbáltam, kerestem egy olyan billentyűzetet, amin van alvás és pwoergomb is, ott működött a kikapcs, alvás után is. De nem fogok új billt venni, csakzért. Amúgy sincs olyan, ami megfelelne erre a célra. Szóval ez a hiba még mindíg fennáll.

Új hozzászólás Aktív témák