Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz svgyula #141045 üzenetére

    Nézd meg jobban a képet, alkalmazásonként akarom kiválasztani hogy melyik gpu-n menjen. Alapból azon akarja amelyiken kijelző van, vagy ha az nem tud valami gyorsítást akkor a következő id-jűvel indítja. De egy monitorom van, és a teslán nincs is kimenet szóval ezért is kell kiválasztanom.
    A gond akkor van ha egyforma tudású kártyák vannak a gépben.
    Nvidia control panelnél csak az alapértelmezett cuda, physix és opengl választható alkalmazásonként, valamiért a directx játékok az első idjű kártyán mentek na erre jó a fenti beállítás.
    Alapesetben regsitry beállítás nélkül windows nem tudja hogy melyik kártya a nagy vagy alacsony teljesítményű de az továbbra is gond hogy ha 3 gpu-nál több kártya van a gépben akkor melyiken fusson.
    Most az inegrált, gtx650 és egy k20c van bent, így működik rendesen, de ha berakom az amd kártyát ami két gpu-s akkor borul az egész. Legjobb lenne valami gyorsmenüvel választani az exére jobb gombal kattintva hogy ezen fusson, jelenleg csak opengl alkalmazásoknál működik ez.
    Játékoknál alig van olyan amelynél ki lehet válsztani. Dx12 mgpusnál szerintem mind megy egyszerre. Physixet hagytam gtx650-esen hogy a képi megjenelítésen kívül számolja a fizikát a k20c meg végzi a grafikát.

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák