Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Lauda #105526 üzenetére

    és Bogyó bá'

    Nyugi, én is "up to date" függő vagyok szeretem, ha minden naprakész. De aki nem igényli vagy sokkal fontosabb neki a stabilitás stb. az inkább ne is foglalkozzon ezzel a Windows majd jelzi, hogy újraindítást igényel egy telepítés után.

    OldMike

    A Windows 10 drasztikusan szakított a Windows 7-es frissítési koncepcióval, ugyanis rengeteg olyan Windows 7-e gép volt amint le volt tiltva az update és emiatt - is - lettek biztonsági problémák aminél sokszor a Microsoft-ot hibáztatták.

    Volt egy jó leírás a Windows frissítési metódusáról nem tudom hol olvastam, de megpróbálom összefoglalni:
    Többféle prioritású frissítés van, amikor jön a "patch kedd" akkor magas prioritásúakat a rendszer kb. azonnal 1-2 napon belül automatikusan telepíti - ha kell erről értesítést küld pl. hogy kell e neki újraindítás vagy sem. De vannak alacsonyabb prioritású frissítések is amelyek esetében ha nem kattintasz te magad manuálisan a keresésre és a frissítésre akkor a rendszer ezt 1-2 hét múlva fogja csak automatikusan telepíteni. (ez az 1-2 hét haladék bőven elég arra, hogy akik azonnal telepítik azoktól elegendő visszajelzés jöjjön ahhoz, hogy látható legyen nincs gond a frissítéssel, de ha gond van akkor nem fog települni pl. a KB4512941 frissítés vissza is lett hívva vagy ha a Windows érzékeli azokat a feltételeket a rendszeren melyek jelenléte esetén probléma lehet a frissítéssel akkor azon az adott rendszeren meg sem fog jelenni.

Új hozzászólás Aktív témák