-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gedeon31
addikt
Olyan programot tudnátok mondani amivel a lomtárból kitörölt fájlokat vissza lehet hozni?
-
Pinocchio23
tag
Sziasztok! Van egy Lenovo G 500-asom. Win 8 64 bit rendszer. valamiért idönként csinálta, hogy órákon keresztül nem lehetett bekapcsolni. Csak a lenovo feliratot töltötte be, és ott megáll. A novo gombal is ugyan ez a helyzet. Később elsőre bekapcsol. Viszont ma vettem észre, amikor használni szerettem volna, hogy a DVD írót nem látja a sajátgép, sem az eszközkezelő, de még a bios sem. Ha lemezt teszek be felpörgeti, majd pár perc múlva leáll. A gép még garanciális, ezért nem nyúltam bele.
Előre is megköszönöm az infókat! -
félisten
Sziasztok
Teljesen tanácstalan vagyok... 2 gépet használok aktívan, egyik asztali másik laptop. Eredeti Win8.1 Core van mindkettőn, eredeti Office stb. Nem régi gépek, Win8 drivereke adottak... de valamiért csinálnak olyat, hogy az asztali a DVD meghajtót, míg a lapos mivel ott DVD nincs a 2. merevlemezt dobja el... Egy időben csinálta Win7 esetében is de abbamaradt, azonba kb utolsó Update óta ilyen.
Driver nem jött semmi új.
Valami tipp? Lehet a 8.1 hülyesége?
-
Damage401
senior tag
válasz V.Stryker #50955 üzenetére
Nem a Hangouts véletlen GTalk-ot váltotta le. Esetleg a társításoknál nézz körül, mivel nyitódik meg. Rendeld hozzá.
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
Tegnap egyik pillanatról a másikra,az alábbi hiba lépett fel.
A gépházat,ill. egyes alkalmazásokat (OneDrive,időjárás,térkép) nem hajlandó megnyitni.Pontosabban a tálcán látszik,mint futó alkalmazás,de nem lehet előcsalogatni.A rendszervisszaállítás hibára hivatkozva nem működik,ill a rendszer javítás sem.Csak a reinstall segített.A neten nézelődtem-más is belefutott ebbe-,de megoldást nem találtam.
Itt esetleg valaki tudna segíteni?Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
Atlantis
veterán
Hello!
Egy gyors kérdés: van arra valamiféle változó, hogy ha egy program már fut és újra megnyitok egy ugyanahhoz a programhoz társított file-t, akkor ne indítsa el még egyszer az adott szoftvert, hanem a már futón belül nyissa meg? Konkrétan AutoCAD-ben nyitva van egy rajz, de ha megnyitok Total Commanderen keresztül még egyet, akkor indít egy új AutoCAD-et, ahelyett, hogy a már futó szoftveren belül nyílna meg a rajz új ablakban. Először azt hittem, hogy a CAD-szoftver beállítása, de más szoftverekkel is ugyanez van. Windows 7 alatt mintha ez nem így ment volna.
Kösz előre is.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
félisten
-
V.Stryker
nagyúr
Miért ilyen tetű a böngészés 8.1-el? simán defender van fent, de olyan mintha valami fogná a böngészést. 7-es alatt nem tapasztaltam szívást.
-
-
Atlantis
veterán
válasz szabonagyur #51063 üzenetére
Igazad van, tényleg szoftverfüggő beállítás volt. Azért kösz a választ.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
The Exiled
tag
sziasztok, egy ismerősömnek kelene újraraknom a gépét, és ő ragaszkodik az angol nyelvű windows-hoz nekem viszont csak magyar nyelvű áll rendelkezésemre. Telepítés után egy nyelvi csomaggal átír mindent angolra, vagy kutakodjak egy angol msdn verzió után?
-
válasz The Exiled #51067 üzenetére
Vegyen angol nyelvűt, és akkor eleve nem probléma a nyelv. Warez ügyében meg tilos segítséget kérni a fórumon.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
félisten
válasz The Exiled #51067 üzenetére
Hello
Nyelvi csomag kb. 98%-ban fordít át mindent, másik lehetőség is járható út.
-
The Exiled
tag
válasz szabonagyur #51069 üzenetére
Köszi
-
polonic
félisten
Ez miért lehet? Már napok óta ilyen.
Hiába nézem meg a szinkronizálási hibákat, semmit nem mond.
És emiatt kb a fele onedrive tartalmat nem tudom elérni. Persze mondjuk office-ból közvetlenül elérem a doksikat. Tabletről és telefonról sincs gond. -
King Unique
titán
válasz V.Stryker #51071 üzenetére
Es ez szerinted biztos, h 8.1 hibája, nem esetleg böngésző, v annak vmelyik bővítvénye, v éppen Defender okozza...
Utóbbi szerintem akár lassíthat is, mert úgy vettem észre, miután lecseréltem Qihoo 360-ra, v Webrootra, pattogósabb lett az egész rendszer...[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz King Unique #51073 üzenetére
Erről a 360-ról mi a véleményed? Melyik verziót használod?
No Sana No Life
-
King Unique
titán
válasz CJ4567 #51077 üzenetére
Vírusírtó topikban tegnap leírtam.
Szerintem nem rossz, ingyenesek közül egy egyik legjobb mképp, teszteken is egyre jobban szerepel. A sajátja mellé bekapcsolható Bitdefender+ Avira motor is, tehát 3 motorral (!) dolgozik, de így se tapasztaltam különösebb laasulást, Defender jobban akasztott...
Total security verziót raktam fel, de tele van mindenféle Windows optimalizáló xarsággak, elég az IS is bőven.[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz King Unique #51078 üzenetére
Nálam a Defender/Security Essentials nem akaszt, csak lecserélném mert azt írják hogy rossz.
No Sana No Life
-
King Unique
titán
válasz CJ4567 #51079 üzenetére
Nem mondtam, h annyira, csak miután tegnap kipróbáltam 360-at, kis időre hagytam pörögni és Webroot után érezhető volt...Hol írják, itteni hsz-eken kívül, vírusírtó topikban (ott nem csoda, valóban) ?
Defendernél az is zavart, h nincs tálcaikonja és jobb klikkes menübe se épül be, ha éppen ellenőrizni kéne manuálisan egy fájlt...Igaz ki lehet keresni alkalmzások listájából, lehet neki csempét kreálni, de akkor sem az igazi így... kering a neten egy Windows Defender Status Manager nevű kis program, de az is xar, 8.1 alatt kikapcsoltnak jelezte, holott be volt, végül úgy kellett kikaparnom a registryből...lehet meg lehet oldani másképpen is, de nem érdemes vesződni vele, mikor a többinél alap dolog.
Szal nekem ez se szimpatikus benne, de hissz ott van csomó free alternatíva, ez a Qihoo 360 is sokkal jobb nála.[ Szerkesztve ]
-
lck
senior tag
válasz CJ4567 #51079 üzenetére
Ha pl. van olyan mappád amiben exe fájlok vannak összegyűjtve, legalább 10-20 db. ( Mondjuk egy letöltés mappa. )
Nyisd meg Defender mellett. Szép fehér ikonokat látsz, aztán egyenként elkezdi kirajzolgatni. Addig a rendszert "akassza". Állandóan újraellenőrizgeti mindet. Ez eltarthat jó sokáig és mindenegyes újraindítás után eljátssza. Más vírusirtónál ilyen nincs. Engem zavar, emiatt soha nem használtam. -
CJ4567
nagyúr
válasz King Unique #51080 üzenetére
Csak a vírusírtós topikban írják
Browserjét próbáltad?
Tálcaikonja van.
(#51081) lck És én ezt most vettem észre[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
King Unique
titán
válasz CJ4567 #51082 üzenetére
De ott jobban értenek is hozzá, mint itt.
Nem is tudtam, h már van tálcaikonja...? AMikor magától visszakapcsolt, én 8.1 alatt nem láttam, de gondolom csak engedélyezni kellett volna. Bár amilyen gyér az egésznek a beállítási, konfigurálási lehetősége, jóformán ugyan mindegy...[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz King Unique #51084 üzenetére
Csak 7 alatt van. A 360-ra: IS-ben nincs Avira motor, a TS meg nálam nem frissítette a BD motort.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
zolee0307
őstag
válasz laccy88 #51075 üzenetére
Nem tudom, hogy hogy, de a microsoft oldalán találtam meg két progit ehhez. Az AppsDiagnostic nevüvel meg tudod javítani a win appokat, az UninstallAllBingApps nevűvel meg le tudod törölni.
Nekem is előjött ez a hiba, elméletileg tud róla a microsoft, de mnem csinált eddig semmit.
Pl. nekem a fényképtár nem működik, a képek mappában nem látja a fájlokat.
[ Szerkesztve ]
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
CJ4567
nagyúr
válasz King Unique #51084 üzenetére
Megjavult, most már nagyon jó, csak játékra bejelzett mert a billentyűt akarta használni
No Sana No Life
-
Воланд
titán
válasz polonic #51072 üzenetére
a legutobbi patchkedd kicsit osszekuszalta a dolgokat. nalam folyamatosan azt irja, hogy starting up, viszont szinkronizalni meg tud rendesen.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Johnny194
aktív tag
Üdv!
Adott egy HP Probook 4535s Windows 8.1-el szerelve. Előjött egy korábbi probléma, hogy indulás után kék halálokat kapok. Néha eddig is volt random bsod. Watchdog violationt és power state failure-t ír ki. Legutóbb a wifi driver frissítése megoldotta a problémát, most fogalmam sincs mi okozhatja.
Nem tudom mennyire kapcsolódik, de kikapcsolás után sok ideig fekete a képernyő, csak azután áll el a gép. SSD-m van, ez régebben nem fordult elő.
Mit tudnék tenni?Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
VoidXs
nagyúr
válasz Johnny194 #51089 üzenetére
A sok ideig tartó kikapcsolás Win 8-nál rendben van, mert hibernál. A kékhalál pedig 99%-ban driverre vezethető vissza, csökkentett módban tudod lecserélni őket. Amiből nem Win 8-as van fent, azt inkább töröld, ha nincs belőle Win 8, akkor ne is használj mást.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
noxon
őstag
Üdv, problémám akadt az update-el. Nem rég vettem észre, hogy májustól nem frissített. Ha most rányomok , hogy frissítések keresése a következő hibát dobja ki, mi lehet a baja? Beírtam a google keresőbe, de nem sokat tudok angolul... 8.1-em van és nem állítgattam semmit, nem tettem fel semmit ami elcseszhette volna.
[ Szerkesztve ]
We live in a simulated world...
-
King Unique
titán
Én ezt a 2 cikket találtam: [link], [link].
Tehát meg kell nézni, szolgáltatásoknál nincs-e letiltva a Windows Update, okozhatja net kapcsolat megszakadása, de vannak az linkelt oldalakon ötletek, használd a google fordítót.
Gondolom oprendszer eredeti, az nem lehet, h vmi vírust kaptál be és az tiltotta le?? -
noxon
őstag
válasz King Unique #51092 üzenetére
Ok megnézem a két cikket.. update nincs letiltva, net kapcsolat is van, eredeti, virust tuti nem szedtem össze, rég vagyok már a számtech világában, ilyenre figyelek
We live in a simulated world...
-
-
Johnny194
aktív tag
válasz VoidXs #51095 üzenetére
Ha letörlöm, hogyan tudom meg, hogy miket kéne pótolni? A hivatalos HP oldalon nem sok van fent win8.1-re.
Ráadásul most nézem, hogy sok mindennek (Processzor, memória, merevlemez, SSD, kijelző, USB, stb) 2006-2009-es az illesztőprogramja...Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
bolcsodal
addikt
válasz V.Stryker #51097 üzenetére
Akkuról neked nem veszi vissza az órajeleket a gép? Nálam Pentium 2020M-van és akkuról csak 1.1Ghz-en hajlandó tekerni a procit.
Ezzel tudod megnézni és orvosolni a problémát: Throttlestop
They drew first blood....
-
Damage401
senior tag
válasz V.Stryker #51097 üzenetére
Szia,
Az Intel GMA grafikus vezérlő beállítását tedd át: Teljesítményre, azért jelentkezik az e fajta lassú kirajzolás. Energiaellátásnál keresd, töltőről és hálózatról is tedd át teljesítményre. (Maximális teljesítmény)
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest