- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
válasz Balathruin #50203 üzenetére
Valahol éreztem, hogy buherált régifajta start menüről van szó (ami számomra értelmezhetetlen, hogy miért lenne jobb bármiben a Modernnél).
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
samgar
őstag
válasz Balathruin #50203 üzenetére
Mert alapból a régi desktopot használom start8-al. És magából a start menüből tűnt el. Amúgy egyenként elérem magát az alkalmazásokat. Ő..ez nem régifajta buherált start menü. Megvásárolt, stardock
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X5 PRO
-
kasa85
őstag
Skacok teszteltem a memóriát a windows 8.1 rendszerével, és második neki futásnak azt írta harverhiba lépet fel be jelentkeztem a windowsba, és egy ablak közölte hibás a memóriám.Memtest 5.0.1.0free pass 7 hibátlan.Mivel tud többet mint a memtest, hogy hibát talál.Amúgy windows alatt kis ablakban azt írta memória probléma néha a rendszer inaktívá válhat, vagy ki kapcsolhat.Bioszban minden bevan állítva.
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
scope2007
addikt
Hali!
haverom kérdését továbbítanám:"Pendrive-ről szeretnék GPT-re formázott merevlemezre UEFI-s gépen Windows 7 x64 -et telepíteni.
a sources mappában az install.wim file nagyobb mint 4GB. A gond ott jön elő, hogy ha a pendrive-ot FAT32-re formázod nem tudja rámásolni a FAT32 fileméretkorlát miatt. Ebben az esetben NTFS-re muszáj formázni. Viszont itt jön elő az a hiba, hogy ha UEFI telepítést szeretnél elvégezni annak feltétele, hogy FAT32-re legyen formázva a pendrive. Na erre tud-e valaki megoldást?"CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
edeleny
őstag
Nekem is UEFI-s Win7-em volt, jól ment!
Kérdés.
Az Erőforrásfigyelő mennyire megbízható?Kérte a rendszer hogy csináljak a Defenderrel egy keresést!
Nosza csináljunk!
Ami furcsa volt, hogy elkezdte felpörgetni a CPU ventit.
Utánajártam a dolgoknak!
Kb 50%-al használta a CPU-t. Ez már önmagában is furcsa, mert Win7 alatt megelégedett 15-20%-al.
Aztán ránéztem a magokra:
1-es, 7-es,8-as mag le volt kapcsolva, a 2-es 100%-on ment, a többi meg olyan 60-70% körül!Az Erőforrásfigyelő lett hulladék, vagy a 8-as ennyire nem tud mit kezdeni a 8 maggal?
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
Woodslave
félisten
sikerült újraraknom mindent üresre, frissítések felmentek, 8.1 szintén. Kérdésem szükségem van nekem a 10 gigát foglaló windows.old mappára vagy törölhetem
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
maestro87
őstag
válasz VoidXs #50198 üzenetére
Akkor Win8.1 vs Win7: 0 - 1.
Ezt a rendszergazdás hülyeséget sosem értettem, hogy minek kell egy rendszergazdától engedélyt kérni. 1db fiók van engedélyezve a gépen és állandóan kéri az engedélyeket ha pl. a C meghajtóra másolok, meg néhány programnál. XP-nél, Win7-nél nem volt soha ilyen problémám, ott egyszerűen csökkentettem a felhasználó felügyeleti beállításait a minimumra és nem bombázott engedélykérésekkel. Mondjuk ez még annyira nem is idegesítő, csak akkor mikor azért nem működik egy program mert nem rendszergazdaként futtatom, és sokszor csak jó későn jut eszembe ez a hülyeség.
Egyébként most egy patch programnál sem tudom levenni a program ikonról a rendszergazdakénti futtatás ikonját bármit állítgatok rajta. -
rgeorge
addikt
-
félisten
-
Woodslave
félisten
válasz szabonagyur #50216 üzenetére
gyári alapvisszaállítás, minden törlést választottam
lehet a 8.1-re átállás csinálja? Mindegy a lényeg, hogy kell-e ez nekem vagy nem
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
félisten
-
Milestone2
nagyúr
válasz Woodslave #50217 üzenetére
A 8.1-re átállás csinálja szerintem.
Mert a hivatalos 8 után a 8.1-re átállás után nálam is keletkezett .old mappa.
Szerintem azoknál nincs akiknek már 8.1 a telepítőlemeze.[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
half333
őstag
sziasztok! volna egy kérdésem: nemrég frissítettem az ati catalyst-et,és nem tudom h ennek-e vagy minek következtében a mappák hátterében,és a böngésző háttérben a fehér szint rózsaszín váltotta fel,és nem tudom h ezt hol lehet visszaállítani?
-
Ice&Lime
veterán
Windows 7 licence kérdésem lenne. Igen, ez a 8-as topic, de ez legalább még pörög és sokan vannak itt 7-ről.
A dobozos verzió licence hány gépre érvényes? -
válasz Ice&Lime #50226 üzenetére
1 gépre, már ha úgy gondoltad, hogy egyszerre hány gépre teheted fel. Ha eltávolítod az előzőről, akkor elvileg bármennyiszer újra telepítheted, vagyis nincs korlátozva, hogy hány géphez használhatod, de egyszerre csak 1 gépre lehet telepítve.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz Ice&Lime #50228 üzenetére
Volume licencing létezik, vagyis X licence-t lehet egyszerre venni az MS-től. De néhány gépnél a legolcsóbb OEM vásárlása, minden egyes géphez külön.
Mennyi licence-re van szükség?
Célszerű amúgy felvenni a kapcsolatot az MS-sel, és velük letérgyalni. Ha tényleg csak pár gépről van szó, akkor valszeg a legolcsóbb az OEM licence, mindegyikre.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
félisten
-
KISDUCK
addikt
Win 8.1 prom-m van tegnap feltettem az aktuális frissítéséket és, ma nem indult a win. A gép bekapcsol nem jut el a win logóig, előtte csak a promt vagy mi villog. Telepítőről próbáltam javítást nem sikerült. MBR felújítás a bootrec.exe-vel lefutott, de nem az a baja. Win felújítás sem sikerült, azt írja: " a windowst tartalmazó meghajtó zárolt..." Visszaállítás sikertelen azt írja, 1 fájlt nem sikerült módósítani ezért sikertelen a művelet, lehet hogy 1 vírusírtó fut. Linux alól nem tudom mountolni a meghajtót, hogy mentsek róla.
Kérem, hogy segítsen valaki.
-
artiny
őstag
Hogy érdemes járatni a PC-t HIGHT vagy BALANCED performancon?
vagy esetleg van valmi bill.kombinacio vagy hasonlo kis ikon amit ellehet rejteni a talcan hogy konnyen atvaltsak ha pl elinditok egy jatekot akkor feltennem hight ra ,? -
félisten
válasz artiny #50236 üzenetére
Hello
A balanced=kiegyensúlyozott, így ha a gépnek kell a teljesítmény felhúzza magát, szóval jobb az szerintem, mivel ha csak netezel felesleges maxon pörgetni a procit is.
@(#50235) KISDUCK: visszaállítás frissítés előtti pontra? Ha telepítőről bootolsz ott is tudsz talán.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz szabonagyur #50237 üzenetére
3 visszaállítási pont elérhető, de nem működik, ubuntu liveról bootoltam onnét tudtam törölni a hybernációs fájlt és hozzáférhető a meghajtó, most újra próbálkozok a visszaállítással, ha nem megy átmentem a fontos dolgokat és keményebb módszerekkel próbálkozok.
-
KISDUCK
addikt
Ezt nem hiszem el. :@ már több mint 3 órája szenvedek, próbáltam minden mocsok dolgot. Mondom leklónozom a rendszert hátha késöbb lesz orvosság és visszhuzom. Még fire/soul/cd/burn-nek volt 1 klónozos írása logouton, oda volt linkelve egy win pe-s macrium reflect, végeztem a klónozással nézegetem a menüt, hogy tallózzak meglévő képfájl után, látom van vmi fix boot menü, rányomok és helyre rakta a rendszert, hát nem hiszem el, egy 3rd kis program megcsinálta azt amit a májkrofosos kotyvalék képtelen és csak hibákat tud dobálni, becsokizok menten.
3 óra és majdnem egy 1,5 éves telepítés ment volna a kukába ha nincs ez a program.Köszönöm microsoft, hogy ismét egy önmagával nem kompatibilis terméket piacra dobtál!
-
kornyiktamas
aktív tag
Sziasztok. Az mitől van, hogy WIN8-on ugye beállítottam a buborékokat képernyőkímélőnek és azt is, hogy a háttér legyen és ne egy fekete képen mozogjanak.. nos ha arra állítom hogy a fekete a képen akkor azon mennek ha pedig arra,hogy a háttérképen akkor szinte ugyanúgy csak egy kék színű alapon mozognak... hogyan állítsam be? villámnézetbe tökéletesen mutatja=/
-
Bjørgersson
félisten
válasz kornyiktamas #50240 üzenetére
Windows 8-ban már csak egyszínű háttérrel lehet használni a buborékokat, a villámnézetben jelenik meg hibásan. Azt nem tudom, hogy trükközéssel ki lehet-e esetleg játszani.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Buddhacece
csendes tag
Segítsen valaki!Windows 8.1-et szeretnék telepíteni a gépemre(eddig XP futott),de a telepítő behelyezésekor a következő hibaüzenetet kapom: Az eljárás belépési pontja(_CxxFramel-landrel3)nem található a Dll-ben(msvcrt.dll)
Mi hiányozhat a gépemről,mert a laptop-ra fel tudtam telepíteni. -
KISDUCK
addikt
válasz Buddhacece #50242 üzenetére
Milyen gépre pontosan és melyik w8-t 32/64 bit, továbbá upgrade a lemez vagy rendes telepítő?
[ Szerkesztve ]
-
kornyiktamas
aktív tag
válasz Bjørgersson #50241 üzenetére
akkor nem lehet megoldani sehogy win8ra?
-
félisten
válasz kornyiktamas #50244 üzenetére
-
kornyiktamas
aktív tag
válasz szabonagyur #50246 üzenetére
IGEN ÍGY! Nálam is ilyen a villámnézet... de sajnos csak a "VILLÁMNÉZET".
-
Bjørgersson
félisten
válasz kornyiktamas #50244 üzenetére
"Azt nem tudom, hogy trükközéssel ki lehet-e esetleg játszani."
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
kornyiktamas
aktív tag
válasz Bjørgersson #50248 üzenetére
Hát én nem tudom, hogy ki lehet-e és azt se hogy hogyan kellene
-
rgeorge
addikt
válasz Buddhacece #50242 üzenetére
Frissíteni próbálod az XP-t (abból indítod a telepítőt)? XP-t nem lehet 8.1-re frissíteni.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- GTA: San Andreas
- Minden ami hőszivattyú
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...