-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsírsámán
senior tag
Sziasztok!
Kb 2 perce elkezdte azt csinálni a zenelejátszó (beépített), hogy ha háttérbe teszem lehalkul, ha rákattintok megint hangos lesz. Újraindítás nem segített. Nincs valami tippetek, hogy lehetne ezt megoldani hogy megint normálisan működjön? -
edeleny
őstag
válasz ampulla #50550 üzenetére
Ez van! Ez a Win8 energiatakarékos módja, sajnos!
Nálam is ezt csinálta.
A tuningot majd a felére kellett visszavenni, mert fagyott.A VGA-ra nem tudok mit mondani, mert az alapon van, de CPU kezelése gyalázat!
Nálam azt csinálja, hogy lekapcsol magokat, majd egyet kettőt 80% közelébe hajt, persze adja neki a kakaót mint állat!
A Win7-nél nem láttam hogy lekapcsolt volna magot, de ott is 1-2%-ra vissza vette!
Az az érdekes, hogy amikor jó napja van, akkor elég szépen dolgozna.
Tehát nem min, max szorzó, feszt adna neki, hanem vannak köztes dolgok is, de mondom ez attól függ milyen lábbal ébredt!Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
félisten
válasz edeleny #50552 üzenetére
Azért ne essünk már túlzásba, hogy mivel a tuning nem megy eléggé ezért a rendszer a hibás. Xp->Win7 váltásnál is ezzel kezdődött az egész, hogy vissza mindent gyárira mivel amit az XP elviekben meg sem érzett azt a 7 már nem bírta. Most ugyanez van, lehet valamilyen szinten van is benne valami igazság.
-
félisten
-
bs29
csendes tag
áruház/fiók/saját alkalmazások/gépen nem telepített alkalmazások listáját, hogy lehet kiüríteni ?
-
Kódos
aktív tag
Üdv mindenkinek lehet hogy már elhangzott ez a kérdés de azért megkérdem én is hogy megéri váltani most win 8.1-re win 7 ulti-ról?
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az normális jelenség, hogy egy Samsung Series 5-ös notebook gyári windows 8-cal (nem pro), nem telepíthető külön windows 8.1-gyel? Vagyis telepíthető volna, de nem olvassa ki a kulcsot a telepítő, hanem kéri? Bios-ban nincs olyan menüpont, ahol elérhető volna a kulcs.
Véleményem szubjektív...
-
Kurt Hectic
tag
Üdv,
ha csak kifejezetten nem vonz az új felület, akkor nem érdemes. Ezt leszámítva szinte nem nyújt semmivel sem többet, mint egy Win7, sőt... nálam egyszer volt kékhalál, kétszer csutkára fagyás tavaly augusztus óta. Win7-et az RTM óta használtam élesben, annak lassan 5 éve, és kb. ugyanannyi fagyásom volt, mint tavaly augusztus óta.
Egyébként nálam másolásnál lassabb a Win8, a hetes nem fogta annyira a procit.
A "kiegyensúlyozott" energiagazdálkodási séma pedig nálam nem működik rendesen Win8 alatt. -
-
kukulec
őstag
helló, a gépem magától kikapcsolt, és most letiltotta valahol az asus hangkártyámat, és látom, hogy van valahol hang, de nem a dedikált kártyán. hogyan tusom ezt visszacsinálni?
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
baboss
őstag
válasz szabonagyur #50557 üzenetére
Nincs tuning,celeron intel cpu G1820.Csináltam egy rendszer visszaállítást és azóta jó.
-
Livius
őstag
Hello!
Jogtiszta Windows 8 Professional cd kulcsokat lehet használni Windows 8.1 telepítőkhöz is?
Nem szeretnék vacakolni a külön utólagos felfrissítéssel, és egyből a 8.1-et telepíteném ha lehet.Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
félisten
-
aktív tag
Sziasztok,
kérdésem lenne, hogy egy 60 GIB méretű SSD elég a 8.1-nek, mindenféle frissítések service packok, és drivereket is beleértve?
OEM = alaplap dobozát kidobták, hátlapját elhányták..
-
félisten
-
aktív tag
válasz szabonagyur #50573 üzenetére
Köszönöm, akkor nem gyűjtögetek nagyobbra, elég a kisebbik is
(#50574) F_Zolee
OEM = alaplap dobozát kidobták, hátlapját elhányták..
-
Bjørgersson
félisten
Asztali Skype alkalmazásban be lehet valahogy állítani, hogy az értesítési területen ne legyen ikonja és kiikszelve jelentkezzen ki, zárja is be?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
edeleny
őstag
válasz szabonagyur #50556 üzenetére
Mégis ki lenne a hibás?
ÉN?
A Hardver gyártó?
Ha a 7-el elhasított 8 hónapot 4600 Mhz-n, 8-al meg 4300-os csak döcög, akkor ki a a hibás?
A felhasználó, a hardvergyártó, vagy a Win?Gyanítom az esőt ki lehet zárni!
A hardver ugyan az a másodikat is ki lehet zárni!
Akkor marad a win8!
Na bumm, ne védd annyira ezt a hulladékot!!Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
félisten
válasz edeleny #50577 üzenetére
Te meg ne utáld ennyire élből a rendszert... Érdekes Win7nél is fel bírták fogni az emberek amikor Xp-ről álltak át, hogy visszább kell venni a tuningból.
Amúgy nem tudom mire nem elég 4300-on a proci, hogy neked akkora érvágás, hogy nem 4600... Meg akkor ne írj hülyeséget, hogy felére kellett visszavenned a tuningot mert fagyott stb, mivel most írtad, hogy kemény 300Mhz-t buktál magonként. Az szinte semmi, feltéve ha nem benchmarkra mész vagy ezzel nő az e-péniszed... Írták már többen is, hogy nem kötelező használni -
Taifa Díaz
őstag
válasz szabonagyur #50578 üzenetére
Azt azért nem mondanám ilyen határozottan, hogy magonként 300 MHz az semmi, mert ez leginkább alkalmazásfüggő szerintem. Van, ahol már az alapórajel is túlméretezett, és van - persze zömében szarul optimalizált játékszoftverek -, ahol 50% túlhajtással se menne semmire az ember.
Tapasztalataim szerint a Windows8 olyan, mint a márkás, drága parfüm: a kevesebb a többLife's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
félisten
válasz Taifa Díaz #50579 üzenetére
Ahogy több embernek is megmondtuk, csak azért, hogy szidd az adott szoftver nem kell itt lenned és osztanod a hülyeséged. És a magonként 300Mhz meg akkor számít csak amikor valakinek ahogy említettem e-péniszre vagy benchmarkra megy. Az más kérdés, hogy az FX-edet agyon kell húzni, hogy egy szinttel legyen egy normális i5-el kb. De nekem 8, használd akkor a Win7-et, ha meg maradsz a win8nál ne okoskodj mert mégis jó. Az MS is körberöhögne téged ha ilyen problémával fordulsz, hogy nem megy a tunig, főleg a +30% értékű.
-
cog777
senior tag
válasz edeleny #50577 üzenetére
Az is elkepzelehto hogy valamelyik driver mashogyan van megirva/mukodik Win 8 alatt es jobban kijonnek a "gyorshajtas"-bol szarmazo problemak. Tehat attol meg nem hibaztatnam direktbe a Win 8-at mert tulhajtva problemak jelentkeznek.
HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
-
Dromi
tag
Sziasztok!
Volna egy nagy gondom, pár napja a megszokott 4-5 mp-től eltérően több mint egy percig tölt a Windows 8.1, amit nem rég tettem fel. A rendszer működése közben apróbb lassulásokat is észre lehet venni. Létezik az, hogy az SSD-vel van a gond? Már többször eljátszottam, az újraindítással és változatlan. Nincs kedvem már megint újrarakni a rendszert. Pár napja csinálja ezt. Kösz az infót.
-
félisten
-
aktív tag
-
Dromi
tag
válasz FrozenThrone #50584 üzenetére
Mit csináljak ezzel a HD Sentinellel?
-
Taifa Díaz
őstag
válasz szabonagyur #50580 üzenetére
Ne haragudj, ha félreértettem valamit, de ez olyan volt, mintha nekem szólna, holott én alapvetően a 8-as pártján állok, és nem a tuningén, szóval egyetértünk.
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
félisten
válasz Taifa Díaz #50586 üzenetére
Tényleg nem neked ment, csak ugyanaz az avatar volt.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz szabonagyur #50587 üzenetére
Tudtam én
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Kezdő Balázs
tag
Sziasztok! Volna egy kis gondom ,személyesebbre szeretném szabni az asztalom ez alatt azt értem pl:hogy a telepített programjaim parancs ikonjait "ízléseim szerint" meg szeretném változtatni pl: Vlc,google chrome,asztali skype,stb ,stb a művelet: rá megyek a parancs ikonra/jobb egér gomb /tulajdonságok/ikoncsere/tallózás itt kiválasztom az általam átkonvertált képet ami=ico sikeresen ki is cserélem,de újra indítás után elő jönnek az desktop.ini-k és az előzőleg megváltoztatott ikonjaim eltűnnek az az elfehérednek,ti szerintetek miért csinálja ezt?
Illetve van-e olyan program amivel ezt megtudom csinálni?Üdv:Balázs
-
Bálint306
tag
Sziasztok,
sikertesen feltelepítettem a Win 8.1 HUN verzióját a gépre az SSD.-re.
i5-ös proci és 8Gb RAM van benne.Alig egy hete van meg, de több óra filemzés, játék, netezés, torrentezés után sincs lassulás vagy más gond.
Ha ott hagyom magára a gépet akár 30 percre is, úgy hogy torrent fut és a GoogleChrome meg van nyitva 5-6 füllel akkor annyira belassul, hogy kikapcsolni se tudom, mert 1 perc mire hatása van egy kattintásnak. Érdekes módon a cursor nem lassul be.
Valaknek van ötlete, hogy ez mitől lehet?
Illetve van, hogy egy-egy dll fájl másolásánál rendszergazdai jogot ké éshiába engedélyezem nem másolja át. (egy felhasználókén csak rendszergazda jogom van alapból nem? :S)
Köszi előre is,
Bálint
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Bálint306 #50590 üzenetére
Abba ne menjünk bele inkább, hogy milyen céllal van szükséged dll fájlok másolgatására a tiszta rendszerben, mert elég gyanús, hogy warez lenne a vége...
...de talán valamilyen rendszerfolyamat tekeri üresjáratban a vinyót. Nézted már a Feladatkezelőben, hogy mit használ mi ilyenkor?Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
félisten
-
Bálint306
tag
válasz Taifa Díaz #50592 üzenetére
A Win 8.1 abszolút legális/jogtiszta.
Feladatkezelőben még nem néztem, legközelebb meglesem, ha lesz annyi erőforrás, hogy előhozzam.- Igen a legfrisseb mikrotorrent
- 120Gb Samsung 840 EVO ebből 80Gb szabad, illetve egy 2Tb-os WD RED amiből a 90%-a szabad még.
Norton Internet antivírus van fent egy 30 napos próbaverzió (egyik szoftverhez adták)
-
félisten
-
pasadenas
csendes tag
Sziasztok. Egyre többet gondolkodok azon mostanában, hogy meg kéne vásárolnom egy OS-t. Kérdés, Win7 vagy Win8.1? Amikor Bejött a 8-as nagyon rosszakat olvastam róla mindenhol. Viszont a 8.1-ről jókat. Megéri Win7 helyett egy 8.1?
64bites kellene, egy "I5, 8Gb ram, SSD" gépen futna.Köszönöm szépen a válaszokat!
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest