Aktív témák
-
őstag
Hali all!
Raktam windows7 64bit professönelt, és nem tudok nyomtatót fölrakni.
Nagy nehezen telepítettem a szkennert, ami úgy-ahogy használható, de a nyomtatót ugyanazzal a módszerrel képtelenség fölrakni, mert nem kompatibilis a 32bites platformal... legalábbis ezzel érvel. Hogyan lehetne fölrakni?
Canon Pixma ip1500 a nyomtató.Hallottam egy kiegészítőt ami letölthető és mint egy WindowsXP futtatható a windows7-ben... valaki írja már le nagy vonalakban hogy működik ez, illetve ha XP módban felrakom ezt a kettőt, win7 alól használható lesz-e, vagy mindig XP-re kell váltani olyankor?
A gép néhány paramétere még:
Core 2 Duo E8400 3Ghz, 4GB RAM, Gigabyte EP35 DS4, ASUS EN 8800GTS...Előre is köszi a válaszokat!
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
WonderCSabo
félisten
válasz SchumiBácsi #29851 üzenetére
Nos, kéne szerezned 64 bitest drivert hozzá, mert bizony 64 bites rendszerhez csak 64 bites driver dukál.
Sajna az XP modeon belül tudod csak használni az ottani dolgokat..
-
őstag
válasz WonderCSabo #29852 üzenetére
Már szedtem vagy félgigányi szemetet, egyik se jó -.-
Egy haver mondta nekem átállás előtt, hogy nem para a 64bit, mert ami 64bites oda teszi, ami 32bites azt meg 32bites mappába teszi és menni fog minden... csak nemmegy :sIDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
negyedes
addikt
válasz SchumiBácsi #29853 üzenetére
gondolom azt nem emlitette, hogy az 64bites osnek 64bites driverekve van szuksege, nem eszi meg a 32bites, bar mar volt ra pelda.
xp mode: innen indulj el[link].
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
őstag
válasz SchumiBácsi #29853 üzenetére
Meg mellékesen amit úgy külön szedtem egy se olyan jó mint a gyári program...
De érdekesmód a billentyűzet egyből felment gyáriból (IDEAZON MERC)
Egérhez szedni kellet de nagyjából jó... (Logitech MX518)
Szkennerhez találtam 32bites drivert de azt kompatibilitási módban, utánna a Vezérlőpult>Programok> "Windows korábbi verzióihoz készült programok futtatása" opciónál fölment, nem olyan jó mint régen de legalább megy, a Nyomtatóm ugyanezzel a módszerrel már nem megy-.-A hangerőszabályzás kész katasztrófa, hiába teszem fel a kártya akármely verziós szabályzóját viszi egyszerre az egész kócerájt, nem tudok bass/treble csuszkázni sehogy, ráadásul 2× hangosabb ugyanaz a százalék a winxp-hez képes emiatt tökre le kellett tekerni a hangfalakat...
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
WonderCSabo
félisten
válasz SchumiBácsi #29855 üzenetére
Hát igen, sajnos Win7-et (különösen a 64 bitet) nem lehet minden régebbi eszközzel kompatibilissá tenni. Másrészt ez a gyártó hibája főleg, h. nem biztosít drivert. Egyébként az én Audigy SE ezeréves übergagyi karimmal jól megy.
-
őstag
válasz WonderCSabo #29856 üzenetére
Nekem Audigy 2 van, a hangerőszabályzó pedig [így fest] win7-ben. Hogyan lehetne teljes értékűvé tenni?
Honnan szedjek le mit?IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
WonderCSabo
félisten
válasz SchumiBácsi #29857 üzenetére
Hát a Creative oldaláról a hivatalos Win7 drivert.... Itt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz SchumiBácsi #29857 üzenetére
Ezt próbáld meg. Nekem az audigy 4-hez ez van fent és jól működik.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Magnat
veterán
válasz WonderCSabo #29849 üzenetére
"Intel Chipsets 945GM and 945PM do not support more than 3GB system memory (RAM), even when a 64-bit operating system is installed."
Bele lehet tenni 4 gigát és a briós ki is írja, de aztán csak 3-at tud használni a Win.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
polonic
félisten
válasz SchumiBácsi #29851 üzenetére
Érdekes módom én a canon oldalán rögtön találtam drivert hozzá. Windows 7 64 bithez is jó, azt írja legalábbis.
-
őstag
Köszönöm mindegyikőtöknek a helpet, a hangkari driver töltődik, csak menjen majd...
A nyomtatót kidobni meg nem szeretném... emiatt rezeg nálam a 64bites technika léce, amit azért raktam fel hogy kihasználhassam a 4GB ramomat, meg tán gyorsulnak egyes játékok.
Ha már ez előjött általam, mennyi a különbség 32bites winXP, és 64bites win7 között teljesítményben azonos konfiguráción, windowsban és Source motoros játékokban?IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
WonderCSabo
félisten
válasz SchumiBácsi #29864 üzenetére
A nyomtatót kidobni meg nem szeretném...
Akkor rakd fel a 64 bites drivert, amit polonic linkelt.
A különbséget nem tudom megmondani, mert nem is lehet. Egyébként játékokban annyira nem szokott nagy lenni. De pl. a GTA SA szereti a 64 bites rendszert.
-
őstag
-
nagyúr
válasz WonderCSabo #29860 üzenetére
Hát nem tudom, nekem ezzel minden működik.
Szerk: Audigy-hez nem is találok a hivatalos oldalon drivert. Én nem találok csak
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
őstag
válasz WonderCSabo #29865 üzenetére
Fölraktam az általad linkelt audigy drivert ugyanaz a kép...
Nem tudok a sorround mixerben bass/treble szintet külön állítani...
Nyomtató továbbra sem jó, és ha tényleg pár% csak a difi a 32bites XP, és 64bites Win7 között, pakolom is vissza régit. Meg hiába nyertem meg a hiányzó 500megámatt, lefoglalja a win7... 1500megát foglal így most.IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
0519
senior tag
válasz Tibi a lámer #29845 üzenetére
Win 7 Ultimate (és talán az Enterprise) képes erre. Egyéb verziók nem.
''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family
-
Jazz
veterán
Win 7 Ultim 64bit-hez milyen tűzfalat és vírus írtót ajánlatok? Én így első körben az Avira Antivir, és a Sunbelt Friewall-ra gondoltam...
Sunbelt kiesett: "A tűzfal 64 bites változata még nem készült el, megjelenése 2010-ben várható. A letölthető telepítő 32 bites Windows operációs rendszeren futtatható."[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Psychonaut
veterán
válasz WonderCSabo #29874 üzenetére
Így igaz, esetleg mellérakni egy Malwarebytes' Anti Malware-t, és néha lefuttatni. Bár nekem még soha nem talált semmit emellett a kombó mellett.
-
nagyúr
válasz WonderCSabo #29872 üzenetére
Köszi már én is megtaláltam őket.
-
Jazz
veterán
A start menüt hogy tudom beállítani hogy hagyományos legyen? Beállítások között nem találtam. Nekem a "minden program" után úgy nyílik meg alapértelmezettem, mint egy könyvtár szerkezet....és úgy szeretném ahogy a normál startmenü volt, ráviszed a kurzort auto nyílik az alhivatkozás, tőle jobbra...stb. Mint xp-nél.
free your mind
-
polonic
félisten
válasz WonderCSabo #29874 üzenetére
Az MSE tökéletesen helyettesíti a windwos defendert is, ki is kapcsolja telepítésnél.
-
<>jana<>
senior tag
Sziasztok! Lenne egy kis problémám a win 7-tel. Vettem egy ujj alaplapot és procit,kicseréltem és azóta nem indul a windows. Jönnek a szines kis ablakok ott lefagy és ujraindul. Az előző alaplapon p31-es intel lapkakészlet volt, az uj lapon g43-as intel. Más nem lett cserélve. Tudnátok valami ötletet hogyan lehetne lábra állítani a régi windowst?
Helyreállítás nem jó. Számítógép javítása sem sajnos.[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
válasz WonderCSabo #29881 üzenetére
thx. újjal az a baj hogy arra pici területre van besuvasztva minden, holott ott az egész asztal. Szerintem jobban áltátható a CS főleg kismillió programmal.
még egy: bal alulra hol van az asztal megjelnítése ikon? hogy egy kattintással minden a tálcára kerüljön és az asztal jelenjen meg. vagy ezt hogy tudom elérni. Bekapcsoltam egy asztal eszköztárat, jobb olalt jelent meg, de az nem az...csak annyit csinált hogy rákattintva kihozott egy listát ami az asztalon van...ja hogy amit linkeltél az egy külső progi? áhh. inkább nem buherálnám. vaalhogy nem lehet beállítani hogy szabadon nagyobb alblakban nyíljön meg a start menü?
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
félisten
válasz <>jana<> #29882 üzenetére
Hali!
Telepítsd fel újra. Gondolom most megszeretted volna spórolni az újratelepítést, ezért csak kicserélted a cuccokat, aztán indítottad a W7-et.
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
<>jana<>
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #29884 üzenetére
Az újra telepítést szeretném megúszni. A vices az egészben, hogy a másik vincsin xp van és az szó nélkül indult az ujj lappal
-
félisten
válasz <>jana<> #29886 üzenetére
Hali!
Igen, ez érdekes, mert általában ilyen esetben az XP szokta ezt eljátszani, a W7 jobban bírja az ilyen dolgokat. Én nem tudok sajnos más ötlettel szolgálni csak reinstall.
(Mondjuk alaplapcsere esetén nálam nem is kérdés, hogy újrahúzom az OS-t)Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Jazz
veterán
thx 4 all
És azt belehet valahogy állítani (külső progi nélkül) hogy klasszikus ablakok jelenjenek meg, A vezérlőpultban eltudtam érni, hogy nem csoporotkba szedve van az a pár ikon hanem az egész vezérlőpult egy listában. Na most van ugyan ilyen egyszerűsítés a többi alkalmazásra/mappára is? Pl: energia beállítás: ne legyen felül egy nagy látható súgó hogy mit csinál az energiaséma, meg bal oldalt az az előválasztó lista, illetve az ilyen séma olyan séma séma elrejtése gombok....séma/ al-al menüből nyíló Speciális Beállítás -> na és ekkor elérkeztünk a lényeghez...szóval hogy ezeket a felhasználó barát köröket ne kelljen végig futni, hanem kapásból a részletek és a lényeg legyen ott? Van ilyen vagy ehhez hasonló mappa átállítás vagy bármi ilyen hasznos funkció ami előcsalogatható belőle?Az "Egyszerű file megosztás használata" = a "A megosztás varázsló használata" funkció kikapcsolásával? (mappa beállításai)
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
MiNiM
tag
újra itt.
mitől lehet, hogy w7en mire bead egy oldalt a net az 2-3 perc, ubuntun meg semmi? játékba ping marad mint volt, csak az oldalak.. mitől?Anyámmal élek, babettával járok, és ne legyek kemény?
-
Jazz
veterán
válasz WonderCSabo #29890 üzenetére
Már vártam egy hasonló választ.
Nézd, mai napig xp-t maximalizáltam, vista win7 totál kimaradz az életemből, jó hogy új és szokatlan. A history pedig: beújítottam egy ilyet [link] gondoltam ehhez már Win7 és 64 bit dukál. Hány éve is van win7? Ti valószínúleg azóta rágjátok a témát, nekem viszont ez mind tök új. Jó hogy szokatlan. De nem baj. Nem szokásom feladni a dolgokat. Viszont most felraktam a CCC-t, de nem működik. Nem jön elő telepítés után a CCC felület. És az eszközelőben még mindig a win default van. Ilyenkor mi van.->megoldva
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
Mert linux-ot egy világ fejelsztette non-profit jelleggel tökélyre törekedve, MS-t meg csak párezer mérnök csilli-villin nagyifelhasználóbarát kezelőfelülettel, profit szempontból, és utóbbinak száz kismillió-féle program futtatására is meg kell felelni.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
WonderCSabo
félisten
Köszönjük, leülhetsz, egyes.
MiNiM: Nálam érdekes módon nincs ilyen probléma.
(#29892) Jazz : Látom linux kedvelő vagy.
Sokszor mondjuk, h. aki áttér linuxra, az ne windowsosítsa a linuxát, hanem tanulja mega linuxot kezelni. Hosszú távon egyszerűbb és jobb.
Nos ugyanez igaz XP -> 7 váltásnál is.
[ Szerkesztve ]
-
MiNiM
tag
válasz WonderCSabo #29894 üzenetére
de egyszerűen nem értem. FF-el is, IE-vel is..
Anyámmal élek, babettával járok, és ne legyek kemény?
-
Jazz
veterán
válasz WonderCSabo #29894 üzenetére
Direkt próbáltam fényezni az ms-t, de látom kevés sikerrel. A sztereotipizálást még én sem tudom legyőzni.
Próbálom tanulni 7-et, azért vagyok itt. Nme viccből kínzom magam ismerelten rendszerrel...ha nem így lenne feltennék egy balde eidtion xp-t oszt hello.free your mind
-
polonic
félisten
Az ati driver azért nem megy föl, mert a toshiba kérésére, a saját gépükhöz nem telepíthető a mobility driver. A toshiba finomhangolja inkább magának a drivereket, ezt a toshibától kell leszedni. Ezzel viszont egy baj van, régi vacak frissítetlen driverek lelezdenek a honlapjukon.
Az a blade edition xp is egy hiperszuper optimalizált valami gondolom. Mennyi ilyen szar létezik, aminek semmi értelme. Legalább a win7-ed nem kókányolt vacak?
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
-
Jazz
veterán
válasz polonic #29897 üzenetére
Köszi. Van még egyéb rejtett finomság amit a Toshibáról tudni kell? Már azt is tudom hogy nem adnak ki hozzá semmilyen utility DVD-t, netről kell levadászni mindent, és az sem olyan egyszerű....
MiNiM: hát, nem látom a rendszered és eleve win7, azt meg én is csak most tanulgatom. Helyedben talán megpróbálnék hdd csekkoló, procmon, proc exp, stb...kütyükkel felvértezve kikutatni, hogy mit csinál abban a 2-3 percben. Ha csinál egyáltalán valamit.
Nekem eszméletlen gyors a Win7 (figyelsz Wonder? ), egy pillanat amíg feláll a rendszer a böngésző, ilyet még nem láttam. Döbbenet.[ Szerkesztve ]
free your mind
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest