- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
nagyúr
Már az is haladás. Akkor még azt csinálhatod, hogy kinyomod a sidebar.exe-t és nem indítod újra, hanem újraindítod a gépet és úgy indítasz el egy gadget-et.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
bobsys
veterán
válasz Okoschka #30640 üzenetére
ooo, nekem meg angol
na valahogy ugy lehet az, hogy
start aztan a kereso savba elkezded irni, hogy asszondja ...
helyi felhasznalok es csoportok, erre ki kene dobnia a tobbi meg ahogy leirtamEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
SzlobiG
félisten
Mit gondoltok 6giga ram esetén ha kikapcsolom a lapozófilet lesz problémám?
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz Laccoss #30638 üzenetére
Ezzel próbálkoztam már, még visszaálltam 1 képernyőre is a próba kedvéért, de nem segített. Szerintem ezt a logmein elsötétítő modult kellene leszedni, csak nem tudom hogy, mert külön telepített programként nem látszik, szerintem driverként telepítette. Csak emiatt meg nem húznám újra a gépet, kinyomozom hogyan lehetne leszedni, hisz lehet nem is ez a baja.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz SzlobiG #30655 üzenetére
Sztem meg kapcsold ki nyugodtan, ha pedig azt tapasztalod, hogy 1-2 program összeomlik emiatt, akkor majd visszakapcsolod, 1 próbát megér, mert picit gyorsul tőle a rendszered.
Nálam 4gigánál is ki van kapcsolva (illetve csak 3,5, mert ennyit lát belőle a 32bit), szoktam játszani is, de nem szokott elfogyni."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Morden24
nagyúr
válasz SzlobiG #30655 üzenetére
Próbálkozni lehet, először valszeg figyelmeztetést kapsz, miszerint kevés a memória. Rosszabb esetben tényleg appcrash.
Egyébként sebességet már nem igazán nyersz a kikapcsolásával, leginkább akkor nyúl hozzá, amikor kell, és amikor kell, akkor hiányozni fog, ha nincsen bekapcsolva
Azon kívül, ha valaki SSD-t használ (vagy orbitálisan nagy mennyiségű memóriát), szerintem totál értelmetlen kikapcsolni.(#30658) A_ScHuLcZ: Ezt a "picit gyorsul" dolgot tudnád valahogy számszerűsíteni, vagy valami? Mert én is kapcsoltam már ki, semmit nem gyorsult tőle a rendszer. Csak érdekel, hogy milyenek az egyéb tapasztalatok.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
MTbc
senior tag
Sziasztok,én csinálok valamit rosszul vagy tényleg nem jelzi ki laptopnál Win7 a hátralévő akkumulátor időt csak a %-ot?
-
-KP-
addikt
van valami mód arra, hogy olyan legyen a hangerőszabályzóm, mint xp alatt?
-
yanna
addikt
Üdv!
Esküszöm kotortam, mint egy jó könyvtáros, de akkor se tudom, miért nem működik se a képernyővédő, se a fényerő csökkentés, se a képernyő kikapcsolás a Lenovo notebookomon.
Vista alatt minden ok.
-
Darkness
aktív tag
Udv,
Lenne egy olyan kerdesem, hogy van -e olyan program, ami a Windows 7 Pro (x64) start menujet Vistasra alakitja?
Most az XP -n van egy ilyen amit hasznalok, s szeretnem ha a W7 is hasonloan nezne ki.elore is koszi...
Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
pzstm
titán
válasz Morden24 #30666 üzenetére
Szeretem az ilyet, fejlődik a rendszer
Egy fenéket...instabil f*s az egész...de még így sem tudják normálisan megcsinálni... SP1-ig hagyjatok engem békén ezzel a csili-vili parasztvakítással
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
RootRulez
félisten
Én meg vagyok elégedve a Windows 7-el Ma 333 napos a rendszerem. Korábban a legtovább 197 napot bírt oprendszer a gépen (2007.04.18-2007.11.05-ig, ne nézzetek hülyének, de jegyzem) Tehát a Windows7-el egy kiemelkedő rekord született. előtte a Beta is ment 3 hónapig és nem azért töröltem le, mert bajom volt vele.
═════════════════════════════════════════
-
pzstm
titán
válasz RootRulez #30681 üzenetére
jaaaj istenkém...nekem sincs bajom a rendszer, sőt én már a BETA előtte időkból használom elsődleges oprendszerként....irónia akart lenni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
szeva000
addikt
Nah gép bekapcs és ez már nem csoda amit látok...a 8óra helyett 6óra,másodperc pontosan ismét 2óra késés a windows7 alatt.
Van valakinek még ötlete esetleg?(nem azért,mert annyira zavarna,de ha még használnom kell 1évig,mert muszáj lesz,lenne már jó végre)[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz bobsys #30685 üzenetére
az internetes időbeállításoknál a time.windows.com van megadva(de próbáltam már másikkal is).Ha itt frissítek,azonnal beáll az idő normálisan.
Már próbáltam az időzónát is eltolni +2órával...azzal is később előjött a -2óra.
Nem is idegelne csak ha véletlen az időt később állítom be,mint ahogy elindítom az APC powerchutét,akkor az kakukk lesz és indíthatom újra. -
szeva000
addikt
válasz Morden24 #30687 üzenetére
azér ennyire hülye nem vagyok
De az a röhej,ezt tegnap már elmondtam,hogy linux alatt tökéletes az idő.Csak win 7-nél csinálja ezt.
Jah még észrevettem valamit... Sleep módból visszatérésnél jelszót kér.De az energiagazdálkodásban meg nem lehet kikapcsolni.Ezt is kb azóta csináljaBobsys: fut a w32time
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz szeva000 #30688 üzenetére
A Windows egyébként gyári, módosítatlan?
Nem lehet, hogy van valami rendszervédelmed, ami blokkolja az automatikus szinkronizációt?
Ilyenkor régebben (főleg ASUS lapoknál) sok esetben egy bios-frissítés megoldotta a gondot, de az még Vista alatt volt.Megj.: Nekem a time.windows.com van beállítva és pontos.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
szeva000
addikt
válasz Morden24 #30690 üzenetére
Jaja,ez nem bántott win
Én is ezen agyalok,hogy valami védelem leállítja.Az a fura,hogy igazából nem telepítettem semmit,3-4hónapig tökéletes volt és csak gondolt egyet.
Még átnézegetem ma a védelmet,hátha meglátok valamit...nem csak nézek
Ezt a biost akkor sem bántom,ha az életben nem lesz idő...ezt a quad tuningot nem akarom újrakezdeni,ha már 1éve stabil 4GHz-en -
Morden24
nagyúr
Bing & Facebook bejelentés holnap, erre is érdemes lesz figyelni.
Azt okoskodják az okoskodók, hogy a Facebookban rögzített adataid, lájkolásaid stb.-k alapján lehet majd személyreszabott(abb)an keresni a Bingen.
Ha jó lesz, akkor ez nagy lépés az MS-nek, hogy idejében levadászta ezt az adut.Sectumsempra - For Enemies
-
Mika1227
őstag
Kellene valamilyen olyan progi ami többféle egérmutatót adna Win7-hez!?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
agyhalottak
tag
Sziasztok!
Ebben a topicban annyi hsz. van, hogy könyvet lehetne belőle kiadni.
Ezért olvasás helyett inkább megkérdezem, biztos volt már ilyen hibáról szó.Win7 telepítő megáll a vége felé /kb. amikor kiírja, hogy telepítés befejezése/. Restart után már választható a safe mód is csak ott közli, hogy csökkentett módban nem tudja befejezni a telepítést. Normál módban meg bejön a logo és ennyi.
Ram tesztet futtattam, nincs gond. Ezelőtt is Win7 volt fent minden hiba nélkül. Csak a vga-m változott /9550 -> HD3850/.
Gépem: 2.8 Cerka - 320 sata - HD3850 - Asus P4s800d-x - LC500W
Alaplap nemrég lett cserélve /előző: asus P4S800D/Valaki esetleg tudna segíteni?
Ps5 + Xbo + Switch = R e L a X
-
nagyúr
válasz agyhalottak #30697 üzenetére
BIOS-ban tiltsd le a floppy meghajtót.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
cellpeti
nagyúr
üdv
olyan kérdésem lenne, hogy a tálcára tudok-e rögzíteni egy megadott mappát. Tudom, hogy lehet mappát rögzíteni, de mikor újra megnyitom a dokumentumok, zenék...stb. jön be. Nekem olyan kellene, hogy az általam kívánt mappa jelenjen meg.
Tigris, tigris, csóvafény...
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest