Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz anytime #3244 üzenetére

    Szia!

    Először is nézz szét itt, sok hasznos dolgot tudhatsz meg: WT.hu
    Ha megy az angol akkor az official oldalt is bújhatod, főleg a fórumokan van sok info: WT.com

    - ha jol latom, magyar nyelvu kliens meg nincs. Varhato?
    Készül a magyarítás, már 90%-osnak mondható, én is fordítom jelenleg. Official lesz a fordítás, tehát a kliensbe fogja a Gaijin beépíteni.
    - tudnatok egy rovid osszefoglalot arrol adni, hogy merre es milyen iranyba erdemes vinnem a fejlesztest?
    Ha a gépenkénti modulok fejlesztése érdekel, ott teljesen mind1, mit és milyen sorrendben maxolsz ki, stock gép nem gép, ezt mindenki tudja. Ha az érdekel, hogy melyik nemzetnél mit érdemes, az csak a te igényeiden, és kedveden múlik. Valaki csak vadászt, vagy csak bombázót fejleszt bizonyos nemzetnél, mert ott épp az a legjobb. De nagy általánosságban elmondható, hogy elég kiegyenlített a játék, minden nemzetnek vannak erősségei/gyengeségei, pár hsz.-el lentebb pont ezt fejtegettük. Persze mivel oroszok a készítők, így az orosz gépeken érezni egy kis buffot, de nem legyőzhetetlenek.
    - van olyan squad, ahova tudnek csatlakozni es tanulni, netan kozben skype segitsegevel is okulni? Ha ennek vannak esetlegesen anyagi feltetelei, kozoljetek, nem zarkozom el. Itt arra gondolok, hogy ha szukseges valamilyen fizetos acc. kiegeszites, netan kulon room, akkor szivesen beszallok. Ertelemszeruen, jelenleg az alap harom amcsi gepem van :), gondolom, ezzel nem nagyon jutok messzire :)
    Ezt is pont most taglaltuk nemrég, lehet összehozunk egy Squadront. Annyit érdemes attól függetlenül is leszögezni, hogy ha gyorsabban szeretnél fejlődni, érdemes prémium tagságra beruházni, nem annyira vészes, olcsóbb mint a konkurens hasonló megoldásai.
    - eger + bill avagy a joy a konnyebb, egyszerubb periferia?
    Arcade (AB) és Realistic battles (RB), egyértelműen mosuse + bill. a butított fizika és rásegítős irányítás miatt. Simulator battles-hez (SB) meg evidens a joy, ott már csak belső nézet van, és valóságközeli fizika, irányítás. Erről a nagy SB-sek többet tudnának mesélni. Egérrel meg se próbáld.

    Teszt időszak (closed beta) meg csak a Ground Forces kiegészítőnél van jelenleg, jönnek hamarosan a tankok is a játékba. A repcsis rész már nem béta, bár elég sok tapasz jön még mindig hozzá.

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák