Új hozzászólás Aktív témák
-
RG4L
őstag
válasz Revolit #2451 üzenetére
Ez oké, a bombázókra jó, vadászokat is el lehet találni vele, de hogyha nem sikerül az első pár lövésből, akkor leráz illetve a reload miatt szívás. Az előtte lévő Ki-45-ösön is ott a 37-es cannon, igaz más fajta, de azon még van 20mm-es is 100 lőszerrel.
War Thunder: Gelesztaa
-
Revolit
senior tag
Ha rákattintasz a kis A4 lap szerű ikonra (ahol fegyverzetet meg costumizációt is állíthatód repülőnél) ott le szokták írni pár bekezdésben a repülőről a tudnivalókat.
Biztos meg volt a célja annak a repülőnek is. Pl földi célpontok ellen, feltételezem azzal már hajókban is elég szép kárt lehet tenni. De ami valószínűbb, hogy bombázók ellen.
Igazából ez a szép a játékban, hogy valós repülőket igyekeznek valós paraméterekkel lemodellezni, úgyhogy biztos meg van az értelme
-
-
RG4L
őstag
Jep. Illetve még ha rá is megyek egy normális bombázóra, és teszem azt nem sikerül kinyírni az első tárral, akkor ott időzzek mögötte 40 másodpercet, mire megint leadhatok 15 lövést, vagy csak párat ha túlhevítem a cannont. 40 másodperc alatt bőven leszednek a bombázó turretjei, arról nem is beszélve, hogy ezeket a repülő tankokat nem is a legegyszerűbb dolog kinyírni... égő motor, sérült szárnyak etc... még akkor is "boldogan" repülnek.
szerk: a Ki-45 tei az orrkúpból lő.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
Jahogy Tei. Az pedig nem rossz , csak nem szabad a bombázók seggében maradni , több rácsapásból kell kiszedni. Lehetőleg a vakfoltot kell keresni ( ahol a gunnerek nem tudnak annyira lőni ) és onnét rárepülni , rövid sorozatot beleereszteni és továbbrepülni , majd fordulás vissza és megint.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
RG4L
őstag
Most mentem egy kört vele, fel 4500 méterre kapásból, elsőnek egy német bombázót egyhiteltem, aztán egy Do-t sikerült zuhanásból leszedni, utánna egy japán bombázót üldöztem, annak is lerobbantottam a farkát, meg volt még egy killem, aztán hirtelen 3-4 vadász jött rám
-
Francia91
veterán
37 mm-es loveggel maximum 3-4 lovesbol le van szedve akar egy B-17 is, csak tudni kell loni. A motorjara, vagy a szarnyara kell celozni, oszt csokolom. Csak meg kell tanulni. 1-2 lovesbol leszakad a szarnya, vagy kigyullad a motorja(i), amitol szeteg a gep. Vagy ha oldalrol tamadod, akkor csak a farkat celozd, 37 mm leszaggatja szepen 1-2 lovesbol. Nyomatom en is Ki-45-tel, de egy tar 37 mm-es eleg minimum 2 bombazora. Persze a H6K mar nagyobb falat, de oda is eleg egy tar. Nem kotelezo azonnal elszorni, szepen potyogtetve, jo helyre, meg kozben kerulgetve a gunner tuzet
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
JackFeryll
őstag
válasz Francia91 #2459 üzenetére
Vagy kilőheted a lövészeket is.
Volt már hogy 4-en követtek mikor egy B25-J1 -ben ültem és 3-at kiszedtek a(z NPC) lövészeim.
Ennyire balféknek hogy lehet lenni az ellenfél részéről ?
Nem tudom mit lőhettek, pedig a B25-nek a farka is könnyen leszakad.Egyébként RB-ben jobban rá van kényszerülve az ember, hogy ne 7-800 méterről lőjjön az ember.
Ha ott ráérez az ember hogy kell 3-400 méter körül megoldani a dolgot néhány lövésből akkor árkádban sem fog bénázni.[ Szerkesztve ]
-
RG4L
őstag
válasz Francia91 #2459 üzenetére
Beaufighter seggét lőttem telibe egyszer, egyből pusztult.
Amerikai P39-es Airacobrákon is ugye 37 millis van, egyik meccsen két vadászt (előtte körívben fordultak) két lőszerrel szedtem ki, egy-egy kattintás a cannonnal, MG-vel nem is lőttem, mondjuk volt kis szerencsém isWar Thunder: Gelesztaa
-
Francia91
veterán
37 mm-essel és afelett egy-egy lövés elég egy gépnek, nem kell pazarolni
Főleg RB-ben, amikor már kb 10-15 km-re van a reptered . 50 mm-es Cannon-nal rendelkező Me-410 is jó gép lenne, csak lomha, lassan emelkedik és nem vmi fordulékony. De lehet ám vele aprítani"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
PAtr0n
addikt
Ugyanígy voltam múltkor a Tei-vel, egy B-25-öt kísért egy Do-217, mögéjük settenkedtem, a B25 2 lövés a Do meg 1 volt Aztán rám szállt egy BF109, de szerencsére le tudtam fordulni, és meglett az is.
Az biztos, hogy nem szabad folyamatosan lőni vele, csak szépen pötyögtetve amikor már biztos az ember a dolgában, és akkor nem is olyan kevés az a 15 skuló."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
Basszus, milyen szép a game maxra húzva! Eddig csak kicsivel közepes feletti beállításokkal játszottam (HD4870OC), de most hogy meglett az R9 270, fellőttem maxra. Nem semmi a játék motorja azért, hogy ilyen áll-leejtő látvány mellett is ennyire jól fusson. Viszont a CPU magokat nem igazán jól használja, 2-őt nagyon pörget, a másik 2 csak lógatja a brét. Bár lehet egyedi, nem tudná valaki megnézni az övén, hogy mennyire jó a CPU magok kihasználtsága?
Tanács: akinek vibrál a játékban a tech-tree harántcsíkolt háttere, illetve a sáv ahol a repcsik vannak, kapcsolja be a Vsync-et."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Cseri0058
őstag
Arra nincs valami megoldás, hogy meccs közben mikor megnézem az állást tabbal akkor ne akadjon be a game? Illetve térkép nézésnél is ez van, de ott kb. 3-4 másodpercre megáll a játék...
-
HungAryan
tag
Ha EU-s IP címmel jelentkezel be, akkor igen.
Használj amerikai proxyt vagy oroszt (itt az orosz oldalon vásárolj) és hidd el működni fog.Én így vettem Ground Forces Sherman csomagot 50EUR helyett 50USD-ért...
Ha csak simán goldot veszel, akkor sem mindegy, hogy 15 EUR vagy USD.Ha jól rémlik még a user settings-nél valamit át kell állítani, hogy működjön.
WT account: Cpt_Hungarian
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Ez tévedés
Ha pl. az orosz weboldalon veszed meg, akkor még proxy-zni sem kell. De ahogy előttem a kolléga is írta az is működik.(#2469) HungAryan
"I am a resident of the European Union (EU)" - elől kell kiszedni a pipát.
[ Szerkesztve ]
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
HungAryan
tag
válasz Cseri0058 #2471 üzenetére
Mit mondjak róla? Még béta...
Egyébként még ebben az állapotában is kevésbé irritáló, mint a WoT.Ott volt 23k csatám, huszon-egynéhány X-es tankom, vállalható statisztikám, de egy percig nem sajnálom, hogy otthagytam.
Nálam ezek azok a dolgok, ami élvezhetőbbé teszik:
- normális optimalizáció (több FPS, nincs FOLYAMATOS lag à la WoT)
- nincs spot rendszer (mindent látsz folyamatosan, csak nincs kijelölve, ha nem pont rá nézel)
- nincs HP, csak modul/személyzet sérülés[ Szerkesztve ]
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz HungAryan #2472 üzenetére
Mindezzel egyetértek, csak még hozzá teszem:
- nagyon szép a grafika (gyönyörűen kidolgozott, részletes tankok)
- hatalmas pályák (nem csak 3 út amerre menni lehet)
- nincs az a pay2win feeling (gold ammo)
...
de lehetne még sorolni. Ha valaki játszott a WoWP-vel és a War Thunder repcsis részével, akkor kb. ugyanazt a különbséget lehet érezni a WoT vs GF között is mint ott.[ Szerkesztve ]
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
Szőrös
veterán
válasz HungAryan #2469 üzenetére
Proxyzon a halál , eula-t ugyan nem olvastam át de elképzelhető hogy ezért lazán parkolópályára tehetik az accountot.
R3n3g4T : ezt most megnzéztem átállítottam de ettől még ugyan úgy fixen ájró van.
Mondjuk nekem 8 , karácsonykor vettem steamen pakkot vicc áron és még van belőle gold bőven de másnak biztos jól jön.
[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
JackFeryll
őstag
Na most gyorsan leteszteltem.
Simán működik mindenféle buhera nélkül a rubeles vásárlás. Csak az orosz oldalon kell megvenni bankkártyával.
5000 arannyal teszteltem:
25 euró helyett 17,250EUR (799rur) volt a végösszeg. Így kb 30%-ot tud "spórolni" az ember.[ Szerkesztve ]
-
JackFeryll
őstag
válasz JackFeryll #2477 üzenetére
Ja és valamiért 6000-et kaptam 5000 helyett.
-
Mister_X
nagyúr
válasz HungAryan #2472 üzenetére
Ez a mindenkit látsz, olyan mint a levegőben, hogy kifakítja a nevét meg minden, vagy rendesen "láthatatlan" marad, hogy lehessen rajtaütéseket rendezni?
Mikor lesz open?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Az a beállítás csak akkor számít, ha proxy-n usd-ben szeretnél fizetni. Amíg az be van pipálva esélyed sincs más valutára váltani.
Véleményem szerint írhatnak az EULA-ba bármit, amíg egy az egyben mérik az USD-ot az Euro-val addig ők a hunyók és nem én. Ilyen erővel rubelben is lehetne ugyanannyi mint euróban(#2480) Mister_X: Én úgy vettem észre, csak akkor látod az enemy nevét, ha te vagy valaki a teamből felfedezte. De pl. ha elbújik valami mögé akkor már nem látod, a nevét sem.
[ Szerkesztve ]
-
-
rollaz
tag
Szvsz. a GF ütvefúr. Meglátásom szerint messzemenően jobb, mint a WoT, hiányzik a random faktor, nincsenek a tankon sebzés nélkül keresztülhatoló vagy hihetetlen módon lepattanó lövedékek. Őszintén szólva engem meggyőzött a sebzési modell, egyáltalán nem hiányzik a fix hp, sokkal realisztikusabb jelenlegi formájában. Természetesen vannak bugok is, de eltörpülnek a játékélmény mellett. Ami még nagyon meglepett, hogy már sokan vagyunk bent és mégsem kapok agybajt 3-4 órányi folyamatos játéktól. WoT-ban általában 3-4 csata alatt sikerült teljes idegronccsá válnom, mígnem letettem azt a játékot. Remélem mihamarabb open beta státuszba kerül, hogy minél többen kipróbálhassák ezt a príma játékot.
-
PAtr0n
addikt
válasz Francia91 #2466 üzenetére
Az a durva ebben a játékban, hogy még fullra lebutítva is olyan grafikája, amit más game-ek is megirigyelhetnének. A shader effektek, árnyékolások, smoke részecskék (felhők), stb...-k még azon a szinten is mutatósak. Nézzünk meg pl. egy wot-ot full minimumon. Maxon se ájulok el tőle, sőt, és 45 fps-től nincs több, az is ritka.
Nem hiába kapott a Gaijin best technology díjat, maximálisan megérdemelték.HD3650. Nekem volt az asztali gépemben AGP-s. A 9600xt-met váltotta. Faragott driver kellett hozzá, mert köztudottan elbaltázott verzió volt az AGP-s verzió.
rollaz:
Annyiszor ültem már vissza pár nap kihagyás után WoT-ozni, átgondolt hozzáálással, de egyszerűen a játékmechanikai fasságok, a manipulált MM, a gyökér csapattársak egy dühöngő örültté változtatott engem is rövid időn belül. Egyszerűen nem tudok hozzászokni ahhoz ami ott megy. Nem megy. Egyre jobban játszok az tény, de nem szeretem amikor önnön hibámon kívül nem sikerül egy kill, vagy találat.[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
JackFeryll
őstag
Szerintetek aki most vásárol tankos pakkot az automatikusan bekerül a bétába vagy csak a következő hullámban (ha lesz) ?
A honlapon ugye a februári dátum van kiírva. -
rollaz
tag
Vizsgaidőszak miatt volt 2 hónap kihagyásom. Régen voltam már annyira nyugodt. Utána visszaültem, ott volt a top klán, mondom folytatom, dőlni fog a gold. Pontosan 10 csata után írtam a többieknek, hogy elég volt, játékot letöröl, accounttól megszabadul, pedig csak 2 volt bukta. Nincs értelme úgy küzdeni egy játékkal, hogy már nem szórakoztat, helyette csak az idegeskedés van.
Remélem sokára éri el a WT ezt a státuszt nálam, vagy inkább soha.
JackFeryll: packot lehet venni egészen az open beta indulásáig, de elméletileg zártba már nem kerülsz be, mert nem lesznek további hullámok. Legalábbis nekem így rémlik egy cikk a hivatalos fórumról.
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
Teljesen megértelek. De ameddig dől a lé a WG-hez, esélytelen, hogy változassanak a játék legidegesítőbb dolgain. Néha még azért belépek, de csak a Fun tankjaimmal megyek amikkel még úgy ahogy sikeres szoktam lenni. Nem erőltetem a dolgot na.
A legundorítóbb dolog az kétségtelenül a gold használata, főleg, hogy már T5-ben is szórják a siemkák. Egy valami biztos. Egy forintot nem költök arra a játékra már, mert a nullához degradál az élményfaktora számomra."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
HungAryan
tag
válasz JackFeryll #2489 üzenetére
Úgy tudom, hogy most már egyből bekerülsz, de meg kell még kérdeznem ismerőstől, hogy nála mi a helyzet, mert tegnapelőtt vett csomagot.
Este fele tudok mondani valamit, ha gondolod.WT account: Cpt_Hungarian
-
HungAryan
tag
válasz Mister_X #2494 üzenetére
Az online shopban találod meg, több különböző csomag létezik.
Van Shermant vagy T-34-t tartalmazó csomag, illetve olyan, ami mindkettőt. Ezen kívül még az változik, hogy mennyi GE-t adnak mellé.A Starter Pack 50EUR, de egy kis ügyességgel megveheted 50USD-ért vagy kb. 1800 rubelért.
Feljebb már kitárgyaltuk ezt a témát tegnap.WT account: Cpt_Hungarian
-
HungAryan
tag
válasz Mister_X #2496 üzenetére
Ezeket a tankokat akkor kapod meg, ha a játék Open Beta státuszba lép.
És igen, prémium tankok lesznek, amiket elméletileg később már nem lehet megvásárolni.Én a Shermant választottam (ez T2 tank), mert egy darabig még nem lesznek amerikai tankok a játékban (ez is német captured tank lesz).
A T-34 is jónak tűnik a jelenlegi normál T-34-et megnézve, mivel az is T1 gép lesz.Ha USD-ben fizetsz, akkor 50 dollárért kapsz 2000GE-t, egy tankot és hozzáférést a CBT-hez.
Azt már mindenkinek saját magának kell eldöntenie, hogy megér-e ennyit a korai hozzáférés a játékhoz.[ Szerkesztve ]
-
HungAryan
tag
válasz Mister_X #2498 üzenetére
Igen, jelenleg T1-nek szánják. Mondjuk ez még változhat, mert a sima T-34 miatt is megy a sírás (nem teljesen alaptalanul) mindenhol. Szerintem marad a helyén, max. kap valami durva battle ratinget, ami miatt többször fogja majd T2-be dobni az MM.
Open béta időpontja még kérdéses, de amíg a CBT-ben is tudok játszani, addig nem izgat nagyon a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest