-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aljasvip
senior tag
válasz perecKING #67094 üzenetére
Bocsánat, én azt hittem azzal vagizol, hogy neked le se kellett szedni a matricát, mert gyári blokk van rajta. Erre írtam, hogy nem feltétlen jó cucc van alatta.
A két döglött kártya kemény. Én már pénzt kértem volna vissza, egy VGA nem hal meg csak úgy, és főleg kettő nem.Devid_81 #67095
Semmi gond nincs az MX4-el, egy átlagos processzor terhelése (65...120W) meg se kottyan neki.
Nálam egy Vega 64 személyében találta meg méltó kihívóját, ez itt egy 250-350W-ot zabáló dög. Fél év alatt ~6°C-t romlott a GPU hőfok és elkezdett elmászni a hot spot is (6-8°C kellene legyen a delta, de itt már 10 felett volt).
Itt kaptam a tippet (vagy a Vega topikban), hogy a Hydronaut jobb ilyen nagy hőterhelésre, és valóban, a fél éves ciklusban most 2°C volt a kezdő és utolsó mért hőfok közti különbség.
Én is ezt ajánlom azóta, procira és kevésbé éhes VGA-ra meg jó az olcsóbb MX4 is simán.
(de persze az is benne van, hogy én kentem fel rosszul kétszer is, aztán a Hydronaut-os kenések jobban sikerültek, mert az jobban terül... )PowerPH #67096
Gondolkodj el azért azon az újrakenésen. Ha így mennem az árak felfelé, lassan IGP lesz a belépő gamer kategória.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Androidos tablet topic
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Gaming notebook topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Büszke apukák és anyukák topikja