Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aljasvip

senior tag

válasz perecKING #67094 üzenetére

Bocsánat, én azt hittem azzal vagizol, hogy neked le se kellett szedni a matricát, mert gyári blokk van rajta. Erre írtam, hogy nem feltétlen jó cucc van alatta.
    A két döglött kártya kemény. Én már pénzt kértem volna vissza, egy VGA nem hal meg csak úgy, és főleg kettő nem. :(

Devid_81 #67095
    Semmi gond nincs az MX4-el, egy átlagos processzor terhelése (65...120W) meg se kottyan neki.
    Nálam egy Vega 64 személyében találta meg méltó kihívóját, ez itt egy 250-350W-ot zabáló dög. Fél év alatt ~6°C-t romlott a GPU hőfok és elkezdett elmászni a hot spot is (6-8°C kellene legyen a delta, de itt már 10 felett volt).
    Itt kaptam a tippet (vagy a Vega topikban), hogy a Hydronaut jobb ilyen nagy hőterhelésre, és valóban, a fél éves ciklusban most 2°C volt a kezdő és utolsó mért hőfok közti különbség.
    Én is ezt ajánlom azóta, procira és kevésbé éhes VGA-ra meg jó az olcsóbb MX4 is simán.
    (de persze az is benne van, hogy én kentem fel rosszul kétszer is, aztán a Hydronaut-os kenések jobban sikerültek, mert az jobban terül... :))

PowerPH #67096
    Gondolkodj el azért azon az újrakenésen. Ha így mennem az árak felfelé, lassan IGP lesz a belépő gamer kategória. ;]

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák