Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz Demo07 #59891 üzenetére

    Kivagtam azonnal oket a gepbol. Korbehuztam egy par hosszabb csovet, igy legalabb, ha szerelni kell, akkor szepen kenyelmesen ki tudom venni a kartyat. :D Pont ma reggel vettem ki, s kb kiguvadt szemmel vizslatom a PCB-t, de eddig nem talaltam semmi elszinezodest, vagy lerobbant alkatresz nyomot, se pcb serulest. Lehet, hogy meguszta a kartya, csak szarul fekudt a pci e sinben, van egy enyhe vetemedes a hazban, s anno szoptam vele egy sort, hogy betegyem a kartyat, a gond csak az, nem emlekszem, hogy akkor hogy viselkedett.:D Szal most kivettem, itt van elottem az asztalon, szetszedve, teljesen egeszsegesnek tunik, majd hamarosan osserakom, s meglesem, hatha csak rosszul volt a sinben. (amugy is tul konnyen csuszott ki a sinbol, szal eselyes, hogy mukodik :U )

    Azert lehet, hogy rendelek majd egy parat, legkozelebbre. Szerencsere szivargas azota nincs, minden mas szepen mukodik, kiveve a pumpa, ami olyan erotlennek tunik, de megy most is, igaz, fel kell tekernem a tempot rajta, mert elfeledtem biosban beallitani, s alap pwm beallitason felgazon forog csak.

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák