Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fel

    addikt

    válasz Fel #11538 üzenetére

    Azt hiszem meg van a probléma oka. Nem a feszültséggel van gond (be is tenné az ajtót, ha az Enermax táppal rossz lenne, míg a gagyi "400" W-os ColorsIT-el meg jó..), hanem a meleggel..
    A mostani formájában tavaly szeptemberben raktam össze a waküt, és két héttel ezelőttig ment. Kb. egy hónapja jelentkezett ez a zaj, bírtam két hétig, majd szétszedtem az egészet. Múlt héten újra összeraktam. Vízhőmérőm nincs a rendszerben, így fogalmam sincs mekkora hőmérséklet felett kezd el "pattogni", de most, hogy hűvösebb van már nem jelentkezik.
    Nagyon valószínű, hogy a DDC gyári teteje adja ki magából a hangot. Tavaly óta előfordult pár alkalommal, hogy a gép indításakor nem indult el a szivattyú, és erre már csak akkor jöttem rá, mikor a gpu hőmérséklet ~90°C körül járt (visszavett az órajelből az 5850..). Ezt minden bizonnyal nem jól viselte a tető, mert ilyenkor már biztosan 60°C fölött járt a víz hőmérséklete.

    Van egy EK DDC tetőm, majd rárakom azt, csak annyira nem szeretem, mert 3/8-ad menetes, a hozzá való csonk 12 mm-es csőhöz van, én meg 10 mm-est használok most...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák