Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Horka1

    tag

    válasz philoxenia #9100 üzenetére

    Ez itt a vallás topik. Miről másról lenne szó,mint saját meggyőződéseinkről? Nem láttam olyat, hogy "megmondóemberségért" bárki mást is rendreutasítottál volna, pedig lenne kit. Olyan dolgokat mosok össze, amik összetartoznak, azért mert nem akként tanítják, arról én nem tehetek.

    Azért elénézést kérek, hogy valóban az egész kereszténységre vonatkoztatva írtam, amit írtam, de azért kihangsúlyoztam, hogy azokról beszélek, akikkel én találkoztam.

    "világi problémákat akarsz vallási érvekkel"

    Ezek nem különíthetőek el egymástól. Ebben élünk ugyan is.

    "elmondani, hogy nem vagy meggyőzhető."
    Nem. Pontosan vitatkozni jöttem ide, én képviselek egy álláspontot, feltettem legalább 100 kérdést, és tucatnyi témakört érintettem, amire nem reagálnak, hanem helyette moderátorért kattintgatnak.

    Csak a legutóbbi hozzászólásom érinti a kereszténység fundamentumait, amiről bőven lehetne társalogni. Nem, megint én vagyok megróva, miközben folyamatosan degradálva van a személyem, de valahogy azok a hozzászólások elkerülik a moderáció figyelmét.

    "Ha nem tudsz érdemben másról,"

    Pillanatnyilag én vagyok egyedül, aki érdemben érinti a vallást, és ez a vallás topik. Ha meg másról beszélnék, akkor offolásért lennék megszólva.

    Nagyon egyszerű a megoldás, a panaszkodó emberek reagáljanak érdemben a felvetett témakörökre. és akkor beszélgetés lesz, így csak én velem foglalkoznak, pedig ez nem a személyeskedjünk topik. Na de amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. Azért hadd védjem már meg magam.

    A vallás topik az nem a mindenki szeresse a kereszténységet topik nem?

    Teremtsd meg az okokat, az eredmények pedig majd természetes módon következnek! http://hajdufighting.blogspot.com/

Új hozzászólás Aktív témák