Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hallari

    tag

    válasz D1Rect #12278 üzenetére

    Utánanéztem részletesebben a dolognak és a Júdás ev. gnosztikus hamisítvány, ami később keletkezett.Júdás pedig áruló volt, nincs mit szépíteni a sorsán. Ezt ő maga is kimondja: "vétkeztem, hogy elárultam az ártatlan vért" és visszaadta a pénzt.

    "Az európaiak mehetnek hazát foglalni, ha már laknak ott..."
    Az elmúlt kb. 2000 évben bárhova mentek az emberek, ott már laktak.

    "Az, hogy pontosan hogyan történt az USA létrehozása nem tudjuk"
    Elég pontosan le van írva.

    "- az őslakosok ott éltek"
    Akárcsak a Kárpát-medencben a honfoglaláskor.
    "- Afrikából elrabolták az embereket rabszolgaként tartották és komoly gazdasági hatalomra tettek szert"
    A magyarok is ezt tették az itt élő népekkel. Sőt, a sajátjaikkal is ezt tették, nem véletlen voltak a parasztfelkelések. A gazdasági hatalom viszont nem jött össze, ahhoz túl kapzsi és költekező volt a nemesi réteg.
    - jelenleg én nem mennék oda"
    Ez ízlés kérdése. Náluk a válsággal együtt is élhetőbb a rendszer. ~'97-ben kiment 2 volt osztálytársam (ikrek), az építőiparban dolgoztak (Lőrinci Hengermű, havi 60 ezerért). Ott is az építőiparban kötöttek ki és ma már saját lakásuk, kocsijuk, családjuk van (az egyik egy brazil lányt vett el, a másik magyart). Ez az, amikor MEGBECSÜLNEK.

    "A zsidóságot ne keverjük bele a sztoriba, szerintem nekik az a heppjük, hogy őket üldözik/kitaszítják."
    Ja, 25%-os Jobbik támogatás mellett, amikor az ember környékén halkan a többség "zsidóbankár"-ozik és szinte az egész világ ellenük és főleg az államuk ellen van, akkor ne féljenek, mi? Ez kb. olyan, mintha a '80-as években egy romániai magyarnak azt mondtad volna, hogy "nem olyan rossz emberek ám a románok, javarészt jót akarnak, csak van egy-két csúnya bácsi".

Új hozzászólás Aktív témák