- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz siminhu #96700 üzenetére
Belenéztem én is a logokba, nekem is ugyanez van, valszeg emiatt indul újra sűrűn a CB.
08-09-2020 14:10:29 critical Ranging Request Retries exhausted;CM-MAC=...CMTS-MAC=...;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
08-09-2020 14:10:28 critical No Ranging Response received - T3 time-out;CM-MAC=...;CMTS-MAC=...;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;Nem tudom mennyire függ össze a forgalommal. Múlt héten pl hét közben egyáltalán nem volt gond csak hétvégén. Éjszaka sem jellemző, hogy nagyon szakadna. Én inkább az időjárásra tippelnék. Mintha a meleget nem bírná valami a rendszerben és 25 fok környékén elkezdene szakadozni. Lehet, hogy a forgalom is hozzájárul, hogy valami túlmelegszik, ha olyan alkatrészről van szó.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
bigdady
nagyúr
válasz #72445440 #96708 üzenetére
Csak ha újraindul akkor megjavul. És arra nincs idő hogy úgy hagyjam lefagyva napokig amíg kiérnek sajnos.
Egsebkent ha felmondom a netet akkor marad a tv elofozetes havi díjam vajon? Telefont is vihetik az csak ajándékba kaptam mert úgy olcsóbb volt egyben. Hűség régen nincs. Tavaly hívtak hogy emelni akarnak mondtam max egyoldalúan ha akarnak azt mondtak jó akkor maradhat..
[ Szerkesztve ]
-
Meister
csendes tag
Kinek mi a tapasztalata iPadon a Vodafone TV App-pal? Nekem 1 perc után megáll a stream mind UPC vezetékes hálózaton, mind más szolgáltatónál.
Horizon Go-t sajnos ígérete ellenére elvette a cég, ezügyben NMHH-zom még egy kört.https://www.facebook.com/Meister1977
-
Bobby G.
senior tag
válasz HellGreg #96690 üzenetére
Hát nekem sem hozták meg ma. Csak tudnám, hogy ha nem tudják biztosítani az időben kiszállítást, akkor mi a túróért kell kiválasztani a szállítás napját megrendeléskor? Írják azt, hogy szállítás 2-3 héten belül, aztán ha átadják a futárszolgálatnak akkor küldjék el a nyomkövetés számát. De ha konkrét napot kérek, akkor az biztosan nem véletlenül adom meg. Most elpocsékoltam egy nap szabit az így is kevésből ami megmaradt...
[ Szerkesztve ]
-
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz GoodSpeed #94807 üzenetére
Gondolom, hogy ez az ePack egyszeri kimaradó, téves kötbér miatti katyvasz, de az első helyes számla egyébként, mióta lealkudtam felére:
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz GoodSpeed #95403 üzenetére
-
mackosajt
addikt
válasz mackosajt #96557 üzenetére
Tegnap remélhetőleg pont került az ügy végére.
Jött a technikus, aki látta is a logban, hogy 40+ alkalommal történt restart az elmúlt pár napban, így az öreg Hitron helyett egy CB-t hagyott itt.
Még szoknom kell.
Eddig jó.Mondjuk azt ő furcsallotta a leginkább, hogy miért úgy adta meg a Vodafone, hogy reggel 8 és 12 között jön, mikor 11.30 neki a kezdés. Ennek megfelelően 11.30-kor ért is ide.
Illetve sajnos ő is azt látja, hallja, hogy sok a panasz az ugyfelszolgalatot illetően.Egyébként kifejezetten rendes volt, mert mint kiderult, valaha néhai édesapám tanította (a név és cím már gyanús volt neki).
Ők valahogy úgy tudják, a voda elsősorban a német piacot akarta megszerezni, de kapcsolt értékesítés mellett kapta meg a magyart is. Amolyan púpként. És bentről kicsit úgy látják, hogy ahhoz merten is áll a voda az egészhez. Fejlesztés kellene, de még a működtetés is a spórolásrol szól.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
veterán
-
gduck
addikt
válasz szabogabor10 #96723 üzenetére
boxon meg szépen mennek a live stream-ekEuroSport1 HD - Tour de France: délután visszanézve nézhető, estefelé visszanézve állandóan akadozik. NET sebesség rendben. ERGO: boxon visszanézve is gond van, valószínűleg nem bírják a szerverek...
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
Nálam is gyakran akadoznak Műsorvisszanézőn műsorok a box-on.
A DVB-C, DOCSIS jelszintek, SNR jó, sebesség 100-500 Mbps a napszak függvényében, ping, jitter jó, Youtube a box-on soha nem akadt meg ugyanakkor (ezzel a kábelezési probléma kizárható).
Azaz valószínűleg tényleg szerver oldalon van valami probléma, leginkább csúcsidőben.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Bobby G.
senior tag
válasz szabogabor10 #96726 üzenetére
Én pont fordítva tapasztalom. Élő adás, főleg a HD eléggé szaggat estefelé. Visszanézve rendben van.
-
anglergab
addikt
válasz szabogabor10 #96726 üzenetére
Ez így igaz.
Ez alapján a háttértárolós szerverek, vagy SAN sávszélessége (hálózati vagy merevlemezek) lehet a szűk keresztmetszet. -
veterán
-
Miska0330
tag
Sziasztok!
Nem tudtok valakit technikust, aki kijönne Isaszegre bekötni a netemet?
Augusztus 21. -én kértem a költöztetést. Augusztus 29. -re kaptam időpontot a bekötésre.
29 .-én nem jöttek ki mert nem ment át a munkalap a technikusoknak.
Szeptember 9.-re vagyis a mai napra kaptam új időpontot.Eljöttem munkahelyről hamarabb. Erre 14:00 -kor hívnak, hogy nincs anyag a raktárban, és csak 23 .-án tudnának kijönni új időponttal. Ezek után kinek higgyek? Ki fog valaki jönni bekötni a netemet? Kinek szóljak?
-
LouiS22
veterán
válasz Miska0330 #96730 üzenetére
az NMHH-nak jelezheted az esetet.
Munkalap nélkül (ráadásul eszköz hiányában) nem fogja senki bekötni, pláne nem "fusiban".
Azt nem tudom, hogy Isaszegen van-e másik elérhető szolgáltató, de igen, én erősen elgondolkodnék a váltáson. Fusd végig az ÁSZF-et, hogy ez a bénázás kimeríti-e a szolgáltató oldaláról a szerződésszegést. Ha igen, következmény nélkül dobbanthatsz.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Miska0330
tag
válasz LouiS22 #96731 üzenetére
Igen valószínűleg munkalap hiányában nemt tudnak.
Csak tényleg mi garantálja, hogy Szeptember 23 .-án kijönnek? Ezek nem normálisak. Márciusig van hűségem. Le sem tudom mondani. Csak teljesen elkeseredtem mert távmunka miatt is kellene a net. Eddig mobilnettel csináltam de az sem olcsó. Tényleg nincs aki dolgozzon. Arra bezzeg büszkék, hogy a pályakezdő bölcsészek körében a Vodafone a legnépszerűbb. Hurrá. -
Bobby G.
senior tag
válasz szabogabor10 #96729 üzenetére
A kép megáll néhány másodpercre, a hang pedig szaggatott.
-
MiZo1990
aktív tag
válasz Miska0330 #96732 üzenetére
Szerintem a költöztetésnek is van egy időkerete, ahogy az új bekötésnek.
Ez az ÁSZF-ben tuti benne van.
Ha 30 nap akkor a 08. 21-én kért költöztetés 09. 23-án történő végrehajtása szerződésszegés.
Ha 30 munkanap, akkor 10. 02-ig tudják húzni a dolgot. Ebben az esetben lehet tudsz kötbért kérni, főleg ilyen "nincs eszköz" indokra. -
gduck
addikt
válasz szabogabor10 #96729 üzenetére
Kép megy, közvetítési hang nincs! Olyan mint Gallaxhar élettörténete
Na de a visszajátszás jelenleg egy vicc! Éppen futó műsort (ami már legalább 2 órája tart) NEM tudok elölről elkezdeni!!!
Most értem haza, a Tourt szerettem volna nézni:
1. Műsorújságból NEM lehet előlről kezdeni! 11 éves PHILIPS tudja!
2. Ha a csatornára váltok és újrakezdem, akkor 2 órát teker csak vissza! 11 éves PHILIPS-en tökéletesen működik!
3. Ha elindítom a rögzítést és így elindítom a felvett műsor lejátszását (gondoltam kitolok vele, majd így elkezdi az elejéről). Szintén 2 órával előbbről kezdi, nem az elejéről. VICC: az index képek nincsenek szinkronban a műsorral, mert az viszont az elejéről indul Pl. az adás 89 hátralévő kilométert mutat, a kis kép meg 145-öt. 11 éves PHILIPS-en tökéletesen működik!
Ez a hiba, csak akkor jön elő, ha akkor kezdeném el a műsor visszanézését, amikor még nem fejeződött be és a már eltelt műsoridő több mint 2 óra!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Most komolyan. Egyértelműen látszik, hogy teljesen alultervezték az infrát. Annyira szánalmas ez a banda egyszerűen...
Felhős cucc, felskálázhatnák a sávszélt meg a storage-ot is. De nem...iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
tomp
félisten
Kedves Ügyfelünk! Az ön àltal bejelentett, Vodafone Otthoni szolgàltatàsàra vonatkozò hiba elhàrìtàsàhoz helyszìni kiszàllàs szükséges. Idöpont egyeztetés miatt nem sikerült önnel a kapcsolatot felvenni és a hiba elhàrìtàsa az ön közremüködése nélkül nem valòsìthatò meg, ezért hibabejelentését lezàrjuk. Ha a probléma tovàbbra is fennàll, kérjük, annak elhàrìtàsa érdekében hìvja a 1270-es telefonszàmot. Üdvözlettel: Vodafone
Ezt az SMS-t kaptam nemrég. Nem sikerült felvenni a kapcsolatot velem? Esetleg ha hívtak volna... Az én közreműködésem nélkül nem valósítható meg? Ki is fogadta 6x a technikusokat? A pofám leszakad...
Holnap este felhívom őket és elbeszélgetek velük... -
zolee001
őstag
-
veterán
-
zolee001
őstag
válasz szabogabor10 #96745 üzenetére
Persze,minden vágyam reklámdöpingért fizetni bárkinek is
Ha a szolgáltató szopat (az általad fizetett neten kapod a tv-t+telefont) akkor kit érdekel?
Hozzáteszem,nem vagyok hajlandó 10 percenként zsidó gyógyszerszarokat bámulni igy nem hinném hogy sok kárt okozok
(Hozzátenném,nem török be senkinek a rendszerébe,nem kötöm át a szomszéd kábelét ami illegális szolgáltatás igénybevétele a néven fut) -
LouiS22
veterán
válasz zolee001 #96746 üzenetére
Az illegális része az, ahogyan és akitől igénybe veszed a "világ tévécsatornáját". Az országban maradva: nemigen tudok olyan országos lefedettségű magyar kereskedelmi csatornáról, akik legálisan olyan szolgáltatást üzemeltetnének, amivel te saját eszközzel, saját rendszeredben IP alapon hozzáférhetsz a streamjeikhez, azt saját rendszerbe pakolhatod egy .m3u-ból.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
dareee
tag
Most kötötték be az 1 gigabites netet, kaptam új vodafone lógós routert, 55 nm a lakás és a lakás másik pontján 5 percenként ledob a wifi, tvnél zavaró, amikor 5 percenként írja az üzenetet, de a netflix és youtube nem szakadozik ez miatt. A jel erősség majdnem maximum, valamit a routeren állítgatni kéne? Régi upc connect boxal sose volt ilyen gond
Intel Core i5-10400F, Kingston 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz, GeForce GTX 1650 Super, Samsung 860 EVO
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- BMW topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest