-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
anglergab
addikt
válasz #72445440 #91150 üzenetére
Valóban kevés lenne a 8 MB, van amellett még 256 MB RAM és 256 MB ROM, most látom
Akkor viszont simán lehet "mediaboxos" Linux rajta, ez a logikus az ext4 miatt.
Viszont nem ARM a CPU. Talán a VTV box az első ARM-es, azon is Linux van.
Manapság egyértelműen az ARM + Linux a legelterjedtebb a mediaboxoknál/modemeknél/routereknél. -
hhenry
őstag
Sziasztok! Segítséget kérnék,kb 0,5 éve CI Cardot kértem,mindig hibátlanul működött egészen tegnapig. Következő a probléma néha elveszti a TV a kártyát és onnantól kezdve nincs semmi akármit csinálok,3-4 óra múlva megint jó,de csak kb 10-15 percig.
Mi a teendő?[ Szerkesztve ]
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
Olyan ügyben szeretném a segítségeteket kérni, hogy gondolkodok a váltáson ha már a mobil is vodás.
Akinek az új Vodafone otthoni net és VTV szolgáltatása van meg tudná mondani mennyire stabil és megbízható a net meg a TV? Főleg a net érdekelne mert a munkám miatt rengeteg online meetingen kell részt vennem.Köszönöm.
-
cof
veterán
-
ztsoft
őstag
Persze, ezt én is megnéztem.
(#91146) anglergab
A 64 bites Arch Linux kernel-e 7,1 MB (gzip-pel tömörítve), kigyomlálva, csak a szükséges dolgokat hagyva benne, simán elférnek még a szükséges programok mellette. Gondolom a tuner is I2C-n vagy SPI-n komunikál, mert kevés "drót" ment hozzá, meg kell vezérlő a kártyához. Nem egy nagy tudású box, mivel a Horizon szoftver is döcögött rajta.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
Rush77
aktív tag
Köszönöm mindenkinek.
Szerintem akkor egyelőre marad a digi. -
anglergab
addikt
Sziasztok!
A Vodafone TV box interlaced vagy progressive stream-et kap?
Azaz az eredetileg interlaced TV stream de-interlace-elését a szerverek, a VTV box vagy a TV végzi? -
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
ztsoft
őstag
válasz GoodSpeed #91169 üzenetére
Az szép! Csak vigyázz, mert nálam a 3-szoros havidíjat is kifizetették. Igaz, később jóvá írták, de azért a 77 ezer nem egy kis összeg.
Remélem, nálam nem lesz hasonló összeg, mert akkor nagyon csúnyán össze fogunk veszni.
ui.: Megnyugodtam, a szokásos összeg van.
[ Szerkesztve ]
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
válasz ztsoft #91170 üzenetére
Hát én tuti nem fizetek ennyit ki nekik Végig Nonstop L-em volt. Azt mondják, hogy még nem készült el a számla, nem látnak rá... olyan 6 nap múlva.
Most is ez áll az oldalon:
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz Beniii06 #91172 üzenetére
-
válasz MadMancs #91174 üzenetére
Az, elsőnek azt hittem, hogy kiszámlázták egyben az egész éves havidíjat... mondjuk nem klappolt az összeg teljesen... de aztán látom, hogy a telefon ...
A biztonság kedvéért azért beállítottam a limitet.
Ugyanis a havidíjam továbbra is:
500/22Mbit: 2699 Ft
TV Comfort HD CAM modul: 2600 Ft
Telefon Nonstop L: 2000 Ft
ePack: -600 Ftazaz 6699 Ft...
Ilyen mértékű kiszámlázással nem volt még dolgom, de kétség kívül jelentem ki, hogy ahogyan anno a Telekomnál is, itt is meg vannak a felhőmben a felvételek, valamint az emailek a GMAIL fiókomon is, szóval biztosan nyerek!
Eddig még olyan szolgáltatóval nem találkoztam amelyikkel ne lett volna valami szívás (nem feltétlen számlázás), a Telekomnál a mobilinternettel volt számlázi probléma, az Invitelnél is volt panasz, és most ugye a Vodafone..
De az a röhej, hogy a saját rendszerük által kiállított számlához napokig nemcsak az EFI nem fér hozzá, de a helpdesk munkatárs sem. Ez egyébként UPC örökség.
-
MadMancs
veterán
válasz GoodSpeed #91175 üzenetére
Erre a történetre azért kiváncsi leszek. Ha átvette a voda mobil sebességét (márpedig nekem úgy tűnik átvette) akkor 5-8 nap mire letölthető a számla.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
válasz MadMancs #91176 üzenetére
Átvette egy az egyben. Az ügyfélszolgálatos is azt mondta, hogy 12-14-e körül érdeklődjem...
A UPC számlázása, egy katasztrófa volt sebesség terén... csak nekem 5 évig nem volt sosem semmi gondom. Ezt most valószínűleg az átállás, meg az egyéni ügyfélmegtartós csomag kavarhatta össze. Ha megnézed, Comfortot ír a weboldal, ami 300-as net lenne, de lent meg 500-as van
Már az is érdekes, hogy a telefon pont 75 000 Ft! Szép kerek szám.
[ Szerkesztve ]
-
Köszi, ez megnyugtató
Azért léptem be, mert meg akartam csodálni, az újra számlát, csak kicsit meglepődtem Vagyis nem is kicsit
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz GoodSpeed #91177 üzenetére
Ezt majd egyszer magyarázzátok el, hogy miért lényeges, melyik napon van kész a számla? Így is, úgy is be kell fizetned. Ráadásul azonnali utalás van, tehát kb. pár perccel később az ellenoldali számlán van az összeg.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
zzola
titán
Érdekes szituációba ütköztem!
Az üzletkötő nem tudja megmondani, hogy mikor kötik be a szolgáltatást, viszont a hálózat május 30-ával igénybe vehető! Ügyfélszolgálat nyomát sem látja az igénynek, igaz szerződést vagy igényt a szolgáltatás bekötéséről nem kaptam. Most a weboldalon (UPC) kellett levelet írnom-becsatolva az ajánlattal....
Persze kedves volt a hölgy a telefonban, azt mondta kb. dupla áron akár nála is megrendelhetem a szolgáltatást és még a héten-akár-be is kötik.
-
The Goth
tag
válasz LouiS22 #91181 üzenetére
Ha valaki nem fix összeget fizet havonta, mondjuk a telefon rész miatt, annak tényleg jó tudni a számla részleteit is, amit ugye nem fog, amíg nincs kész. Esetlegesen reklamálni célszerűbb a befizetése előtt.
Én megnézni se szoktam, mire elkészül már rég be van fizetve. Mondjuk a telefon nincs használatban, szóval fix a havidíj is.
Más,
Egyértelműen döglődik a csodaboxom, ma rájuk csörgök, hogy hozzanak helyette egy olyat ami működik normálisan. Direkt rá fogok kérdezni, hogy adják-e már azokat a dobozokat amikről a hírek szólnak, és már nem a UPC-s logó virít rajtuk. Ha már egyszer úgy is cserélni kell, akkor adják oda most, nem?"A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"
-
válasz LouiS22 #91181 üzenetére
Például azért, mert ez a 77630 Ft-ot NEM kell befizetnem, mivel ez egy hibás számla. Viszont mivel n incs készen a számla, egyelőre az ügyfélszolgálat sem lát rá!
A Telekomnál is volt hibás számlám, de ott ahogyan kiállításra került, el is kezdődött a kivizsgálás, mert azonnal láttam én is, meg főleg az ügyfélszolgálat is.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz LouiS22 #91186 üzenetére
A számla csak olyannak fontos akinek nem fix a havidíja. Azért nem baj ha megnézhetem, hogy mire telefonáltam el ennyit? Emelet díjas hívás, külföld? Na ez csak a részletes számlán látszik, mert most csak számok.
És ha tudom, hogy nem telefonáltam ennyit, akkor nyilván megvárom az összesítőt, mert ha kifizetem ezt az összeget biztos nem 2 nap lenne mire visszakapnám amikor kiderül, hogy hibás volt a fizetendő összeg.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
válasz LouiS22 #91186 üzenetére
Az én esetemből kiindulva, nekem azért, mert addig nem tudom intézni ügyet. 2016 óta vagyok UPC-s sosem volt ilyen gondom, tavaly ilyenkorig csak az Internetem volt, tehát 1 éve vagyok csomagban (TV+Telefon+Internet), viszont értem, hogy van akinek nincs gondja, de mégis sír, hogy még nincs készen, és nincs díjneten - nekem díjnetre be sincs kötve - amikor befizetni azonnal lehet.
Számomra - akinek nem volt eddig ilyen gondja - az a döbbenet, hogy évek óta látom, hogy ez náluk ilyen döcögősen megy, és nem értem, hogy miért nem sikerült megoldaniuk még mindig. Ez nem a Vodafone féle felvásárlás miatti galiba.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz #72445440 #91190 üzenetére
Oké, de ez még lehet adatbázishiba, és amikor a számla elkészül már más összeg lesz. Nem tudom elképzelni, hogy kerek 75000 Ft legyen a telefonszámla, akkor nagyon ki kellett centizni.
Azt persze tudni kell, hogy ennyit biztos, hogy nem beszéltem el, de azt nem tudjuk mi csak a kérdező.
Gondolod, hogy 75000 Ft-ot csak úgy befizetne az ember? Azt értem, hogy mindig be kell fizetni a számlát, és csak utána szabad reklamálni, de ez azért nem egy kis összeg. Sokan nem tudnák nélkülözni ezt a pénzt jövő hónapig sajnos.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Ilyen butaságot ne írj már, hogy a számlát be kell fizetnem... és ha a 10x-esét küldi ki? Egyik szolgáltatónál sem fizettem be eddig irreális számlát soha! Kiállítottak másikat. Azért is állítottam be most a limitet, hogy még véletlenül se tudják levonni a 77K-t. Korlátozhatja a szolgáltatást, de akkor szerződést bontok velük. Aztán behúzatom a DIGI-t.
-
bopeti98
őstag
Azért van az a számlázási hiba (pl a fenti eset, 6700 vs 77000 Ft), amikor már elvárható hogy sztornózzák a számlát, és újat állítsanak ki a helyes összeggel. Mert azért 70 000 Ft-ot megelőlegezni a semmire elég durva. Valaki nem is tudná megtenni.
És ezért is fontos a számlarészletező, hogy kiderüljön valóban számlázási hiba, vagy csak valaki pl órákig trécselt az ezo tv-vel.[ Szerkesztve ]
-
válasz #72445440 #91197 üzenetére
Itt mi a jogalap? Nekem a jogalap az az , hogy fix 6699 Ft a havidíjam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest