Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz lcsaszar #129654 üzenetére

    Eleve szar az EPG-jük, mostanában vettem észre, hogy az RTL2-n ilyen 20-30 perces csúszásban vannak. Így gyakorlatilag ha nézel egy többrészes sorozatot, akkor egy-egy rész ketté van vágva, mert ahol kezdődnie kéne az adott epizódnak, ott már vagy 30 perce megy és értelemszerűen még a visszajátszás közepén vége lesz, aztán reklám, műsorajánló stb.. és már a következő rész eleje megy, ami megint eljut kb. a közepéig.

    Szóval ez azért is cumi, mert ha végig akarsz nézni egy teljes epizódot, akkor az előző részt kell elindítani, amiből ugye az előretekerés tiltása miatt végig kell várni kb. 40 percet és utána nézheted azt kb. 20-25 percig, amit akartál, aztán folytathatod az aktuális résszel, amit már tekerni se kell.

    Nem tudom mikor akarják ezt a csúszást korrigálni, mert így, hogy nemcsak az előretekerés van tiltva, hanem alapból csúsznak az EPG-hez képest, csak a nézők idejét rabolják.

    Mondjuk az se semmi, hogy pl. Life TV-s magyar nyelvű showműsorokban, amik nyilván felvételről mennek, a hang és a kép nincs szinkronban. A +250 ms a minimum, mert elég látványos a késés. LOL

    Szintén TV2 és társai: a feliratok olyan késésben vannak, hogy adott műsort az előtte lévő műsor felirataival feliratozzák.

    Bug reportolni nem lehet vodkafonéknak?! De nem úgy, hogy "írjál emailt vagy hívd a 1270-et", mert úgy nyilván szar sem történik, hanem úgy, hogy ezt az ügyfélszolgálatos cirkuszt meg kéne kerülni valahogy, hogy közvetlenül jussanak el a bug reportok az illetékesekhez. Mert úgy tűnik az illetékesek és a 1270 rabszolgái nem sűrűn kommunikálnak egymással.

Új hozzászólás Aktív témák