- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz janosibaja #106400 üzenetére
De visszadugni nem kellett volna. És úgy megszűnt volna ez a hibaüzenet. Másképp mondom akkor... ez a hibaüzenet semmi mást nem jelent mint azt, hogy van egy vagy több 100 Mbit-es eszköz a belső hálózaton. Általában TV-n van 99% 100 Mbit LAN csatlakozó.
Semmi műszer nem kell oda csak egy ember aki be tud állítani egy belső hálózatot (attól, hogy menni fog a plex ez a hibaüzenet még ugyanúgy megmarad, ha csak nem csatlakoztatod a TV-t 5 GHz Wifi-n a CB-re). Szerintem nézz körbe helyi facebook csoportban, újságban, környéken biztos van aki foglalkozik ilyesmivel.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
törölt tag
nincs és az a router egy hulladék.
-
ztsoft
őstag
Van még itt valaki 120-as nettel? Úgy néz ki, hogy megszüntetik. Nálam már 150-es konfigot kap a HGW.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
gduck
addikt
válasz vargalex #106404 üzenetére
Akkor ezt értettem félre, azt szűrtem le belőle, amit írtam
"Egyébként WebOS esetén a HDMI CEC ki/bekapcsolt állapotától függetlenül külön kapcsolható az "Automatikusa tápszinkronizálás". Ennek kikapcsolása esetén a külső eszköz ki/bekapcsolását figyelmen kívül hagyja a TV. Viszont a vezérlés továbbra is működik."
[ Szerkesztve ]
-
tucsy90
csendes tag
válasz janosibaja #106397 üzenetére
Szia!
Én ilyesmivel (is ) foglalkozom vállalkozóként: bővebb infó itt.
Ha szeretnéd, szívesen kimegyek, keress bátran privátban.Üdv:
Imre -
vargalex
félisten
válasz gduck #106406 üzenetére
Ezt úgy értettem, hogy WebOS (legalábbis 5-ön) esetén van egy olyan kapcsolható opció a HDMI-CEC engedélyezésen túl, hogy "Automatikus tápszinkronizálás". Ahogy a leírásban olvasható, bekapcsolása esetén a HDMI-CEC képes eszköz bekapcsolásakor a TV is bekapcsol, a TV kikapcsolásakor pedig az eszköz is kikapcsol. Az opció kikapcsolása esetén a HDMI-n csatlakoztatott eszköz bekapcsolása esetén a TV nem kapcsol be és a TV kikapcsolása esetén az eszköz sem kapcsol ki, de a többi HDMI CEC funkció (vezérlés) működik. Nem tudom, hogy más TV-k esetén van-e ilyen lehetőség.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
WNorbert85
csendes tag
Sziasztok. Július 31-től megszűnik az előfizetésem a Diginél, internet+tv. Mennyi a Vodafonenál a bekötési idő körülbelül. Nem szeretnék net és tv nélkül maradni, de két szolgáltatónak sem szeretnék fizetni.
-
cof
veterán
válasz WNorbert85 #106410 üzenetére
Mi vonzott a Digitől a Vodához megkérdezhetem? Mert az biztos nem, hogy a Voda olcsóbb lenne. Én nem bántam meg, hogy váltottam UPC-ről Digire, ellenkezőleg... már korábban kellett volna. Feltöltés 300 Mbit/s, és nincs hülye szolgáltatói eszköz sem a TV-hez, azt veszek fel és akkor amikor akarom. És még olcsóbb is.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
törölt tag
amikor upgradeltem a vezetékes csomagomat akkor 5 nap alatt jöttek ki. először másnapra igérték de elfelejtette a szerelő aztán új időpontot kellett egyeztetni lol
dilettáns banda -
gregory91
senior tag
Nem látja a szervert...ez alatt mit értesz? Konkrétan mi nem látja?
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
cocka
veterán
válasz #72445440 #106421 üzenetére
Hát én paneles övezetben lakok, szerintem a DVB-C itt kicsit elterjedtebb, mint a DVB-S. Kb. egy kezem elég ahhoz, hogy ha kinézek az ablakon össze tudjam számolni a tányérantennákat. És azokban simán benne van a UPC Direct is valószínűleg. Durva becsléssel a paneles háztartások jó, ha 10-15%-a használ műholdas vételt szerintem.
És ha jól tudom a T/T2, C és S technológiák közül a C van kitéve legkevésbé az időjárás hatásainak.
-
humigabi
aktív tag
Sziasztok!
Ma bekötötték a netet (500/22 Mbps) meg a tv-t (kártya+modul). Átrakattam bridge üzemmódba, de a vadonatúj fehér connect box rossz, mert 5-10 percenként újraindul. Ráadásul a garantált 100 mega sem volt meg, csak néha. Csak ezt a boxot tudják adni ehhez a kombóhoz? Ma már nem értem el őket, de holnap reklamálok.
humigabi
-
Topikgazda
-
-
viktorhu
veterán
Ha a vodáé a madzag (ex-upc terület), akkor időpontot tudsz foglalni a rendeléskor, szóval nem lesz meglepetés, legalábbis a UPC időkben így volt. Ha telekomos terület, akkor viszont hónapokig is eltarthat a bekötés, mert a Telekom sokáig ül az ilyen kéréseken.
-
sz.j
nagyúr
Úgy nézz ki, hogy ma reggeltől végérvényesen megszűnt a chello-s mail ....
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
humigabi
aktív tag
válasz Gubek-Einste #106427 üzenetére
Igen, köszi az infót, de többször is próbálkoztam, nem tudott a rendszer ügyfelest kapcsolni. Olyan is volt, hogy azt kérte, hívjam őket később a leterheltség miatt.
humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz #72688384 #106430 üzenetére
Igen, most lettem. Egyébként vidék, olyan helyen vagyunk, ahol tavaly év végén volt műszaki fejlesztés az előző szolgáltató által, most a Vodafone a bérlő. Ez a fehér box egy vicc! Vissza kellett raknom a mobilnetes Huawei modem/routert, hogy legyen net.
Viszont a tv szolgáltatás teljesen ok.humigabi
-
törölt tag
válasz humigabi #106434 üzenetére
atlag varakozasi ido olyan fel ora mire barkivel is beszelni tudsz majd legalabb ketszer atkapcsolnak.
reszvetem, eleted egyik legrosszabb dontese volt a upc.
egyebkent sok ev upc ugyfelkent az a tapasztalatom h ugykell oket kezelni mint a kutyakat ha barmit elakarsz erni illetve szerzodes lemondassal dobalozni kulonben le se szarnak.
merj sebesseget naponta tobbszor, printscreen es hivogasd oket. -
humigabi
aktív tag
válasz #72688384 #106436 üzenetére
Lehet most reggel szerencsém volt, mert elsőre 1/2 perc alatt elértem az ügyfelest, sehova sem kapcsolt és holnap jönnek kicserélni a boxot. Viszont addig nem engedem el a technikust, míg normálisan nem fog működni a net. Sebességet is fogunk mérni, kábelen és wifin is (nem a box fogja szórni a wifit, mert bridgebe kapcsoltatom).
Azért bízom benne, hogy annyira nem volt rossz döntés, lehet egy darabig harcolni kell velük.humigabi
-
MadMancs
veterán
válasz humigabi #106437 üzenetére
Akármi szórja a wifit, felesleges annak a mérésére időt pazarolni. Arra jogosan nincs garancia, nemmis érdekli vodáékat és technikust se.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
NB2
aktív tag
bekapcsolom a boxom, erre összesen 3 csatorna fogad
másik szobában van minden
nálam kihúztam, visszadugtam, ugyanaz... most jön egy félórás zenehallgatás
(mondjuk bemondja az automata, hogy van fennakadás, de akkor mind3 szobában rossznak kéne lenni, nem?) -
Mikkamakka73
csendes tag
Sziasztok! A karbantartás megvolt?
-
MiZo1990
aktív tag
Olyan jól sikerült a háromszor elhalasztott országos VTV karbantartás, hogy országos hiba lett belőle.
Van akinél eltűntek a csatornák és van akinél üres a menü.
Áramtalanítás és gyári visszaállítás nem segít.
Tudnak róla, dolgoznak rajta, reményeik szerint este 8-ig sikerül megcsinálni. -
humigabi
aktív tag
válasz kabelmania27 #106445 üzenetére
Szia!
Az alapvető probléma a modem önkéntes újraindulása volt 5-10 percenként, ezért kértem a cseréjét. Lehet a sebesség is a modem hibája miatt nem érte el a garantáltat sem. De ez csak feltételezés. Holnap hozzák az újat és kiderül. Valószínű szintén a hiba miatt be sem lehetett lépni a menüjébe (ezt a bridgebe kapcsolás nem befolyásolhatta úgy gondolom)
humigabi
-
humigabi
aktív tag
válasz kabelmania27 #106448 üzenetére
Sajnos ezt a technikus nem mondta/tudta, így csak a 0.1-el próbálkoztam. Majd holnap az újon kipróbálom.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
humigabi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Napelem
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest