- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
De ez olyan, mint bizonyos matekpéldatárokhoz a "megoldókulcs". Egyes feladatoknál úgy gondolták, hogy elég a végeredmény. Attól még, hogy meglátom a végeredményt nem fogom tudni hogy jutottak el odáig. Gondolom a meccseknél is valami hasonló lehet.
Engem soha nem érdekeltek a meccsek, szvsz rémunalmas mind.
-
szab.tam
nagyúr
Újra sziasztok.
nem tudom, hol on topic...upc, Duna World / M4 sport+
Nézem a fradi meccset, és szétszaggatat a kép.
Tipikus f/s probléma.
Az összes itteni közvetítésnél ez van.
Csak most már gondoltam, megkérdezem, hogy a tv-m, (box-om), nem nem bír a stream-mel, vagy alapból hibás az adatfolyam...***
szerk.
hiányosan írtam le.
nem akad, hanem érezhetően hiányoznak képkockák.
Tehát darabos....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #105603 üzenetére
A felét megfejtettem:
a konyhában is van egy box más tv-vel.
Ugyanez...Tehát a kérdés: Upc vagy MTVA a hibás?
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
cof
veterán
válasz cocka #105602 üzenetére
Végül is nem, mert a focit is pl. gólra játsszák és nem a szépség számít, hogy jutottak el a végeredményig. Azt is elolvasod max. az eredménnyel együtt, ki lőtte, mikor miért, és megvagy.
Én sem nézek sportot vagy 20 éve, csak a BL döntő, VB, EB meccsek ha eszembe jut, de csak élőben.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Livius
őstag
DVB-C-én az Duna World / M4 Sport+ HD az nálatok is kicsit laggol? Mintha nem lenne meg a 25-30 FPS teljesen? Amikor focit közvetítenek akkor nekem mindig ilyennek tűnik.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
ates2
senior tag
Gigás netnél van valakinél gond internet terén? értem én lag/packet loss valami?
Meg vicces,hogy cimre keresve jobb az ajánlat mintha belépnék myvodafone oldalon ott meg drágább vagy 1500 + al
[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Meglévő ügyfeleknek nincs lehetősége, korlátlan mobilnet használatához, olcsóbban? Ha van egyáltalán Voda korlátlan net. A választ előre is köszi!
-
félisten
-
MODERÁTOR
válasz Marcsello31 #105611 üzenetére
Üdv!
Mondjuk nem vagyok Vodás, de a minap hallottam reklámban, hogy a Red csomagokban van korlátlan net, erről viszont bővebben a mobil topikban, ez a vezetékes otthoni szolgáltatások topikja.
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok Srácok! Köszönöm az infót! Utána nézek a dolognak!
Olyan helyen kellene ez, ahol nincs vezeték, de Térerő az volna. . Arra gondoltam hogy váltáskor, egy mobil csomag nem lenne rossz, korlátlanul, főleg, hogy egy ideje a Náluk voltunk előfizetők. Akár hogyis nézem, Nagyon drága a jelenleg kínált mobilcsomag téma.
. ish4d0w Hali! Ilyesmire is gondoltam persze, nekem 8. Csak jó lenne 8ezer alatt lenni? "na most nagyot álmodtam?" . Intruder2k5 Neked is köszönöm az infót! Nyomozgatok kicsit, míg idő előtt vagyok. Ezek a flottás dolgok meg gyanúsak nekem.
Utána néztem annak is. Megnézem köszi! Majd írok hogy mi lett. Esetleg Telón kellene beszélnem velük, hátha ott jobban elérnénk a kívánt célt. Mindig fizettem a számlát, azzal nem lehet panasz. Azt hiszem ez lenne az RED Free
8 990 Ft /hó
[link] Erre gondoltatok? Mennyi lehet ennek a sebessége letöltéskor? Mondjuk egy ilyen előfizetés jó lenne 6500ft körül. "megint álmodok".[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Marcsello31 #105616 üzenetére
Őőőő izé...., én nem is említettem semmilyen flottát.
-
Marcsello31
őstag
válasz Intruder2k5 #105617 üzenetére
Bocs tudom, csak,Folyamatosan nézelődök mindentéren, aztán rá bunkantam a flotta témára is, de elég képlékeny, mert hogy korlátlan netet ígér 5400ft mondjuk, De valójában az csak korlátlan web és email csomag.. Semmi köze a letöltéshez. Erre akartam csak kijukadni
-
félisten
10/10 mbit korlatlan, es erdemes megnezni a reszleteket, letolteni nem errol fogsz.
-
Marcsello31
őstag
válasz szabonagyur #105619 üzenetére
Hali! De még 4gén is ? Értem, nem is letöltésre kellene. Korlátlanság a lényeg, Gondolom a letöltés korlátozva van, egy idő után.
-
félisten
válasz Marcsello31 #105620 üzenetére
Ott a leirasban benne, hogy fixen 10/10 a csomagban. Mobilnet nem a rendes net kivaltasara talaltak ki. Es ez itt mar tenyleg OFF nagyon, van mobilos Vodafone tema.
-
MadMancs
veterán
Red free ténylegesen korlátlan csak a sebesség 10/10. Ami mondjuk letöltésre nem az igazi, de általános dolgokra tökéletesen megfelel. Hosszabbítással elérhető a Red Max ahol már sebességkorlát sincs (plusz ha esetleg jó helyen laksz 5G is elérhető vele). Ez 1500ft al több mint a free.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Marcsello31
őstag
Vettem!
Majd ott folytatom tovább a dolgot. Köszönöm az információkat srácok! . Nem is zavarlak titeket ezzel a témával kapcsolatban. Köszi mindent mégegyszer! -
ates2
senior tag
Lag / packet lossal gondok csomagváltás esetén szoktak lenni?
vagy ahol jó alapból minden utána se lesz gond ? -
ates2
senior tag
válasz kabelmania27 #105626 üzenetére
Miért jobb a saját beüzemelés ?
Mondjuk elvileg kábelezni nem kell mert minden adott,csak nem árt ha helyben a szerelő ha még is gond lenne. -
cocka
veterán
Érdekességek vannak itt.
Pace HD esetén Viasat3 visszanézőben elérhető műsorok simán tekerhetők előre, horizon.tv-n vagy az appban nem.
Nem mintha néznék ilyeneket de pl. Epic Drama csatorna meg nincs benne a Comfort csomagban, de a horizon.tv-ben meg az appban meg bejön. Hogy van ez, hogy "ingyen" nézhetek egy Premiumba tartozó csatornát? LOL
Másik kérdés: Aki még anno Horizon HD médiaboxot kapott és azóta nem cseréltetett, annak még műxenek rajta a netes funkciók? (visszanéző?, EPG?)
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
Na kicsit jobban utánanéztem, hogy mi is van itt.
horizon.tv-n Comfort csomaggal:
Pax TV
Bonum TV
Jocky TV
D1 TV
FIX TV
Hatoscsatorna
Sláger TV
BCC World News
MTV Live HDEzek a műsorújságban listázva vannak, de nem nézhetők élőben és visszanézni sem lehet semmit.
Ez a három kakukktojás, mert nem a csomag része, de a műsorújságban mégis szerepelnek:
Epic Drama
Nick Jr.
MTV Live HD -
pjen
félisten
Üdv Urak.Most van két felvevős cisco boxom és egy kártyám.A ciscóval túdok mást is nézni mint amit felveszek, ha lecserélem VTV boxra ez a fúnkció akkor is megmarad.Tehát nézek egy műsort és esetleg másik kettőt felveszek?
-
Topikgazda
-
Snexi
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos költözés miatt váltanom kellett Vodafone-ra, amivel önmagában még nem lenne gond, de a modemjük amiről közvetlenül wifi-zek már annál inkább problémásabb. Anno a Telekomnál is az alap modemjük alkalmatlan volt multizni, eszméletlen instabil volt a kapcsolat. Persze egy router megoldotta, de ezzel a torrentezésnek lőttek (hiába nyitottam portot, sosem váltott zöld pipára a kliens. ) Amikor nagyobb csomagba kerültem náluk akkor kaptam egy másik modemet amivel szerencsére már nem voltak ilyen gondok. Mind játék közben, mind torrentezés közben tökéletes volt. Most azonban megkaptam a Vodafone modemjét. Sajnos teljesen random, beállításoktól függetlenül borzalmas a kapcsolatom és ami meglepőbb torrent közben sem mutat zöld pipát a kliens. Azonnal átátlítottam, hogy csak 5ghz legyen engedélyezve, mivel 2.4ghz-en töredéke a sebesség (ezt sem feltétlenül értem ,hogy miért, de a korábbi kitapasztalás miatt így tettem). A channel-et manuálra tettem, többfélét kipróbálva de nem úgy tűnik, hogy ez lenne a megoldás. Ráadásul néhány nap után automatikusan alapértelmezettre visszaállítja és kezdhetem elölről a beállítást. Szerintetek mi lehet a gond? -
Topikgazda
válasz Snexi #105632 üzenetére
Miért nem használsz most is saját router és a szolgáltatói eszköz miért nem rakod át bridged módban, hogy csak modem funkciót lásson el?
Milyen típusú szolgáltatói eszközt kaptál?Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Snexi
csendes tag
válasz Gubek-Einste #105633 üzenetére
Szia!
Elsősorban a torrent miatt és amiatt használom így mert nem szeretnék routerre költeni. De mint említettem, a torrent most sem jó, hiába csatlakozom közvetlenül a modemre wifivel. Routerrel pedig sosem tudtam normálisan torrentezni (pontosabban feltölteni, a letöltés természetesen jó volt), hiába szórakoztam a port nyitással.
Jelenleg Compal CH7465VF van beüzemelve. Ha minden kötél szakad kicserélhetem a jól bevált Telekomos modemre, vagy nem ilyen egyszerű a dolog? -
MadMancs
veterán
válasz Snexi #105634 üzenetére
Szolgáltatói eszközzel sose lesz normális a hálózat, pláne nem torrent. Nem fogod tudni kicserélni, pláne nem telekomosra. Csak azt engedi fel hálózatra CMTS amelyik valaha is rendszeresítve volt UPC/voda hálón (és még nem tiltották ki).
Kliensekben a zöld pipa egyébként semmit sem ér. uTorrenté pl évek óta nem működik mivel kivették alóla a szolgáltatást. Nem mérvadó. Én is saját routerrel torrentezek, portot se kell nyitni, ott az upnp és tökéletesen működik le és fel is. Aktív vagyok.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Katicza
tag
Eltelt egy időszak, volt kétszeri levelezés és egy telefon, de nem hajlik a voda a jó szóra, szóval a végleges infó az, hogy a gigabites modemcsere csak és kizárólag technikus közreműködésével lehet. Saját beüzemelés minden másnál van, ennél nincs. A connect box az max 500-as netig jó, most arra változtattam. A wifi is javult a tapasztalataim szerint, pedig semmit sem állítottam.
Viszont a connct box esetében nem találtam olyan beállítást, hogy az 5Ghz-es wifi külön névvel fusson, ha valakinek van ötlete akkor írja meg, mert több eszköz, pl. mobil, laptop tudja az 5Ghz-et de mivel egyben fut a kettő, folyton a 2,4Ghz-re áll be, majd újracsatlakozáskor sikerül az 5Ghz. Munkahelyen külön fut a kettő, más-más jelszóval, így ott egyből a jobb adatátvitelre tudok csatlakozni.
A Horizon go-t használom, de a vodafone tv alkalmazásnál büntetve vagyok, mert hiába van a nagyobb csomagom, ha nincs box, mivel mediacard van a tv-ben, így nem tudom használni az alkalmazást :/ Nem lehetett volna minden tv előfizetőnek elérhetővé tenni? Így alig van előnye a mediacardnak, több a bünti miatta, pedig ugyanannyit fizetek.
-
MiZo1990
aktív tag
-
Katicza
tag
válasz MiZo1990 #105639 üzenetére
Köszi az infót, azért ez szemétség. Akar a fene egy boxot, plusz távirányítót és még kábelezni is kell hozzá. Sajnálom, mert a horizon go legalább üzemel.
A hálózat elnevezése ok, de egy hálózat van. Nem tudok külön-külön hálózatot a 2,4 és az 5Ghz-nek?
[ Szerkesztve ]
-
Katicza
tag
válasz MiZo1990 #105639 üzenetére
Eddig mindent saját magam oldottam meg, aztán központból mindent be tudnak hangolni ha baj van. Maguk is a saját beüzemelést preferálják. Sima modemcsere, kábelezni sem kell. Csak bonyolítják. Időpont egyeztetés, ekkor nem jó, akkor nem jó. Hozzászoktam, pár lépés a voda ügyfélszolgálat. Így jártam.
-
Katicza
tag
válasz MiZo1990 #105642 üzenetére
Köszi, hazaérek, megpróbálom, csak sikerül akkor nekem is
Az rendben, hogy az előző terméke, de akkor én nyomorult kis mediacardos semmi előnyét nem élvezem? Akkor én mobilról már semmit sem tudok majd nézni? Ez akkor is nagy szemétség. Akkor valami más alkalmazás kellene amit használni lehetne.
[ Szerkesztve ]
-
MiZo1990
aktív tag
válasz Katicza #105643 üzenetére
A magyar Wi-Free és a @upcmail is megszűnt, mert az előző tulajé.
Jelenleg csak Voda TV-vel vehető igénybe az app, de később akár elérhető lehet anélkül is (más kérdés, hoy szerintem nem lesz az), mert a lehetőség ott van felhasználónév/jelszó belépéshez.
Itt többen azt a megoldást választották, hogy a Voda box mellé a TV-be kártyát is kértek. Így van app hozzáférés, visszanéző és bármit fel tudnak venni a kártyával (mert a Voda box-on nem minden csatorna minden műsora vehető fel).
-
Katicza
tag
válasz MiZo1990 #105644 üzenetére
Értek én mindent, csak nem korrekt. Mivel a tv más helységben van, még kell a koax mellé kábelezni a boxnak. Pont ezt nem szeretném. Aztán fizessek még havi 500-at a semmiért. Ha meg csupán megigénylem a boxot, hogy legyen alkalmazás, akkor is be kell üzemeljem, nem hagyhatom porosodni a polcon, mert azon keresztül kell a mobileszközt regisztrálni. Szóval ez is felejtős. Nemhogy fejlődést tapasztalnák, hanem inkább visszafejlődést. Én már akkor inkább hagyom a fenébe, nézem a horizon go-t ameddig le nem kapcsolják és ennyi. Túl sokat csalódtam az utóbbi időben a UPC/Vodafone-ba. Valahogy kibírom azt a pár évet ameddig nem jön egy új generációs tv rendszer. Én úgy tudnám elképzelni, hogy van a tv, és semmi más. Kábel és box ellenes vagyok. Amennyiben ilyen sávszélesség van, terjed az 5G is, a tv-k is fejlődnek ezerrel, semmiből sem tart komolyabb procikkal megtolni és akkor lehetne akár úgy, hogy viszem a tv-t ahová akarom, adok neki 220-at és kész. Berakom a mediacard-ot és kész. Csatlakozás wifin és jöhet az adás. Tv alkalmas felvételre, visszanézésre. Vagy SIM kártya a tv-be és mobilhálózaton bárhol jön a tv. Mindegy milyen formában de a vezetéknélküliségre és a minél kevesebb eszközre esküszöm. Remélem a jövő ilyesmi lesz.
-
viktorhu
veterán
válasz Snexi #105636 üzenetére
A telekomnál nem tudtad bridge módba tetetni az iptv mellett, ha ott is koaxon voltál, így természetes, hogy a saját routered nem volt aktív a torrenten. A torrent a sok szállal tényleg nagyon megterheli a routert, saját eszköz kell hozzá, és természetesen nem wifi, hanem kábel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Ford topik
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest