Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jackbácsi

    friss újonc

    Sziasztok!
    UPC-s előfizetőként csöppentem át a Vodafone-hoz, tegnap hozták ki az új VTV (Vodafone TV?) médiaboxot, mert a fejlesztéseknek köszönhetően a Thompson box, mint "SD (Standard Definition) normál felbontású digitális TV csatornák vételére alkalmas médiaeszközök hálózati támogatása megszűnik".
    A beüzemelés nem sikerült, mert a VTV médiaboxot internetkábellel kell összekötni a modemmel és ez nálunk nem egy légtér.
    Kérdésem, hogy marad a '80-as évek jó kis kábel-lóg-mindenhol módszere (talán még oda is szegezi húszcentinként a technikus szaki a parketta szegélyléchez, mint anno) vagy láttok más megoldásra is lehetőséget?
    A modem wifis (elvégre 2021 van), nem értem, a médiabox miért nem az vagy az is? (Ha a kábel által elérhető nagyobb sebessség az ok, akkor értem, de közben mégsem!)
    Megoldható az, hogy egy wifi-erősítőt rakok konnektorra (mint az emeleten, mert azt nem szórta be a földszinti modem mindenhol), amin van ethernet csatlakozási lehetőség és abba dugom a kábelt? Mit veszítek a TV működésében? Csak annyit, hogy lassabb lesz a net a tévén?
    Előre is köszi és bocs, ha laikus a megfogalmazás, nem értek ezekehez a dolgokhoz,
    JB

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák