Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz sarkanyolo2 #8891 üzenetére

    Az oltópontok el lettek szúrva. Lényegében 2hete indultak be, 1év alatt nem voltak képesek összerakni azt, hogy ha lesz oltóanyag működjön.

    Ezért az egész rá lett tolva a HOkra. De vmi tök abszurd módon. Minden körzet uannyi oltóanyagot kap. A kis 900fős körzetekben sino/sputnikra már nehéz embert találni. Nagy körzeteknél még a lista felénél tartanak és még mindig az időseket oltják. Ha te nagy körzetben vagy simán elhet csak 1hónap múlva kapod az első oltást. Ha kicsiben felhívod a HOt és csütörtökön "le tud oltani". :DDD
    HOknál meg a legnagyobb teher az össze vissza adminisztrálás. Maga a bökés 2perc. Az előkészület, felhívás, behívás, adminisztrálás meg simán 10+15perc/fő.

    Olyanok vannak, hogy felhívják a HOt szombaton, hogy első munkanap le kéne oltani 50 embert. HO meg húsvét vasárnap/hétfőn telefonálgat, hogy jöjjenek oltásra. Meg jön az email 1100kor hogy adjon le listát oltópontra a mai nap! 1000ig. Nem, nem viccelek. Tényleg ilyen szinten megy az egész. HOknak persze finoman szólva a f*uk kivan és nem azért mert 7-19ig melóznak.

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák