Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    válasz Parci #64482 üzenetére

    Hétfő óta oviban van a nagyobbik gyerek, ráadásul még csak ilyen ügyeletszerűség van, összevont csoportokkal... csütörtökön megyek a bárányhimlő szuri első körre, azt hiszem 6 hét múlva második kör, utána 2 hetet kell várni a 3. Pfizerem előtt.

    Ennyit bírjunk csak ki bármi elkapása nélkül, utána megint nem tudok többet tenni, neki kell a társaság, és a kisebb is - ha nem lenne kb. minden kajára érzékeny, - bölcsis lenne már, aztán jövőre úgyis ovi lesz neki is.

    Mondjuk a tavalyi évet egész jól lehoztuk, van pár karakán szülő aki vitte a hátán, hogy 1-2 havonta "leüvöltötte" a közös chaten a többieket. Világos óvodavezetői kérés (ugye utasítást nem adhat a szülőknek) hogy tünetesen beteg gyerek ne menjen, meg aztán kéne némi empátia is a többi szülő felé... Mi a covidot is családból kaptuk el ("két napja teszteltem, az negatív lett, most csak náthás vagyok, azért köhögök"), az influenzát meg egy baráti látogatáson ahol "csak kicsit köhög a Bécike". Ilyen család és barátok mellett jobban bízok pár tucat ismeretlen szülő felelősségtudatában, főleg hogy őket van aki kordában tartja :DDD

    Akárhogy deriválom az esetszámokat, nekem úgy néz ki hogy ilyen irammal eddig csak a következő hullámok növekedtek. Szóval én már felkötöttem a gatyámat.

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák