Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Tigerclaw #29615 üzenetére

    Tegyük hozzá, hogy az elsőt megfogták, ellenben a másodikat már a dilettantizmus, és a "kiafaszagyerek" mentalitás miatt elbukták, ahogy a harmadikat is. igaz a harmadiknál már voltak problémák a parlamentben is...
    Ugyanez lesz a negyedikkel is. Boldog boldogtalan ment a horvátokhoz nyaralni, akár még egynapos kirándulásra is (lásd a buszbaleset), hozzák haza a ragyát, aztán igaz, hogy nyáron kb vánszorog a covid, de bejönnek a hűvösebb-nyirkosabb idők, aztán lesz probléma megint.
    Volt szerencsém beszélgetni két főnővérrel (akik anesztosok és szakápolók is egyben, azaz kicsit olyanok mint a svájci bicska), ők elmondták mi volt a megyei kórházban.
    És mivel a közepétől már könnybe lábadt szemmel mondták (mit mondták... dőlt belőlük) a szarlavinát ami ott (is) volt, én azóta az összes vírustagadó haveromat körberöhögöm, ahogy az antivakszereket is. Előtte is, de azóta pláne, főleg azért, mert még az élénk fantáziám sem ért fel ahhoz ami valójában volt ott.
    Azért az elég szar amikor egy 72 éves nagyit hoznak be a kórházba coviddal, de inkább a 38asnak adod az ágyat és a palackot, mert a nagyi az átvilágítás után már nyilvánvalóan meg fog halni, erre másnap kiderül, hogy a nagyi a volt osztálytársad anyukája.

    どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

Új hozzászólás Aktív témák