Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz Peat;) #13715 üzenetére

    picit hátrébb az agarakkal! :(((

    milyen tempó már, hogy ha a beszélgetés valakinek nem tetsző irányt vesz, azonnal morális/jogi felelősséggel támad? :F

    nekem van egy véleményem, ez pedig egy topik. a véleményem nem kiforrott, de az egész astra-téma sem az, ugye onnan indult, hogy az első eseteknél MINDEN megmondó közölte, hogy nincs itt semmi látnivaló, egyébként még többen is halnak meg trombózisban, gyógyszergyári cappricco háború, kész-passz.

    az a helyzet, hogy egy nagy büdös lóf.szt! a mellékhatás ma már ismert és elismert, jelenleg 1:100 ezerhez a teljes populációban, de a 30-50-es korosztályban ennél is rosszabb. ettől még az oltás jó, a covid legalább 3 nagyságrenddel rosszabb ugyanitt, de a kockázat valós, és azt mérlegelve várhatjuk el a usertől, hogy beadassa. így korrekt, így őszinte, így tiszta.

    akkor is, ha neked ez nem tetszik.

    egyébiránt felhívnám a figyelmed, hogy jelenleg már HAT FAJTA oltás van itthon, akinek nembejön az astra, választ másikat. én is ezt tettem, elmentem a sputnikra, probléma megoldva, nem fertőztem tovább a szép magyar népet, mert várok a végtelenségig.

    ott a kínai, megölt covid oltás, aki aggódik a túltolt vektorosok adagjától, egész nyugodtan válassza, mostanra tudható, hogy 60 év alatt tök jól szuperál.

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák