- Mini-ITX
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Projektor topic
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragadozó
Ármester
válasz pvt.peter #4860 üzenetére
Az nap angolul, nem rövidítés, az a legmagassabb felszereltség. Alatta a Luna (Hold), majd még a Terra (Föld).
AMD Power: a H astrák alkatrészei drágábbak, lásd pl első kerékagy csapágy, sok az elektromos gond is.
[ Szerkesztve ]
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
lsc
nagyúr
válasz pvt.peter #4925 üzenetére
Abba a kasztniba az 1.6 nem túl acélos, 1.8 jobb lenne, annál az olajevésre kell figyelni és a bal oldali féltengely szereti megadni magát. Más jellemző gond nincs vele, mmt váltót kerüld. Mazdák szeretnek rohadni, nagyon meg kell nézni őket.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
tibor72
tag
válasz pvt.peter #5195 üzenetére
Triviális, de ha kopott a kormány az +200e km, ha nagyon akkor még plusz 200e km, Annyira jók, hogy simán letagadnak ennyi futást. Minél jobban egyben van, annál jobb. Illesztések az esetleges javítások utáni nyomok ilyesmi. Típushibáról személy szerint, most nem jut eszembe semmi
Jah, de : D4D motorokat ne, a diesel meg már amúgy sem menő
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz pvt.peter #8477 üzenetére
Pontosan nem ismerem az adott kuplungszetteket, autószerelő sem volnék.
Amiben tudok segíteni, a márkák háttere. A Maxgear egy lengyel cég, viszonylag kicsik és fiatalok (kb. 15 éves a cég), de nagy általánosságban jó ár/értékre törekednek az utángyártott alkatrészek terén. A LUK egy német cég, a Schaeffler kuplung-márkája (hozzájuk tartozik még az INA, Ruville és a FAG márkák is), ha jól tudom itt, Magyarországon is van gyára. A közepes méretű, felső-középkategóriás gyári beszállítók és utángyártók közé tartozik.
Amennyire én találkoztam a márkákkal, a Schaeffler-féle LUK-al az én szerelőim szívesebben dolgoztak, gyárival egyenértékűnek tartják általában. Handycappes, de a személyes véleményem ezért inkább a LUK felé hajlik...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest