-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz kovimester #20491 üzenetére
Add nekem...
-
veterán
válasz kovimester #20503 üzenetére
35-os hogy hullik?
Mert 34est kicsivel tobb, mint 1 tar megfektetni nekem most. 35-osbe meg tobb mint 2 tar kell...
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Raulblanco07
aktív tag
van egy olyan sor a karakter infónál hogy "minden fegyver sebzés bónusz" ez nem tudom pontosan miből jön eddig nem figyeltem fel rá de most ez az érték 27%-on van nekem
Ezen egy pár percig gondolkodnom kellett mire sikerült legalább értelmes tippel előjönnöm, mert ez az érték nekem mindig nulla volt, amikor nézegettem a statokat.
PVP miatt elég gyakran nézegetem a ruhacseréknél az armort, exotic resistet, tűz elleni resistet, így gyakran láttam hogy nulla.Szóval a tippem az, hogy itt számolja a fegyver talentjét, ha nincs cd-n skill akkor 14% a fegyverből, és ide veszi a reckless páncélod 13% plusz kimenő sebzését.
Az kavart meg kicsit, hogy ez angolban valahogy úgy van, hogy All weapon damage bonus, arra gondoltam hogy ez minden fegyverre adott bónusz, viszont valószínűleg, ha a talentet ide számolja, akkor ez inkább all, weapon damage bonus, az adottra, szóval ha fegyvert váltasz, akkor ugrik a statból a talent adta 14%.
-
LÁZ
addikt
az létezhet, hogy kalibráltam egy mellényt, firearms-ról staminára, le is kalibrálta, ok, utána nézem ugyanazt a mellényt, és full más van kalibrálva rajta , úgyhogy kuka. volt már másnál is? kezd egyre viccesebb lenni a játék ezzel az új peccsel. a felszinen már nem is tudok mozogni, mert a map azóta is szar.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Snip3r_HUN
addikt
Nagyon nem volt időm letesztelni,mivel mennem kellett melóba. Az ellenfél megölése után kell 1-2 másodperc a flashbang robbanásáig,és szintén kell pár másodperc mire újra beaktiválódik (tehát nem minden megölt célpont ad flashbang effektet,nagyon rövid időt kell várni két célpont megölése közt).
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
sith7
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #20507 üzenetére
értem, köszi a választ ... akkor igazából ez inkább nagyobb tömegben jó
-
Bird
addikt
Megvettem a játékot, most akciósan a CD Galaxistól. Kérdésem, hogy rögtön vegyem meg a DLC-t is vagy tök fölösleges így az elején.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
szallasi007
őstag
Vedd, de szerintem sezlony passzal vedd. Dio 3 meghalt?
Itt bizony Nem rossz ez a játék sem, neked ebben is meglesz szerintem az 1k órád. Összefoglalóban van csuda Discord meg link, szerintem nézz be (kb olyan mint a ts) és akkor nem kell egyedül malmoznod.
Ha kell van kis karakterem 4. szint után már tudsz csapatba menni.
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
Dio3 halott, kiégett, egy korszak vége most úgy érzem...
Sokáig lebeszéltem magam erről a játékról, elsősorban a sok negatív kritika kapcsán amit a cheaterek miatt kapott a program. De most megpróbálom...
Kíváncsi leszek rá, hogy milyen, mennyire fog majd meg. A dio3-ban 2k órát hagytam, ha a negyedét elérem itt, már boldog leszek.
szallasi007: Papa, Te is itt vagy? Jó látni.... Köszi, igénybe venném a segítséget, ha úgy alakul.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Raulblanco07
aktív tag
Nem hiszem, kalibráltam egy csomót dlc óta, nem jelentkezett ilyen.
Olyat már csináltam hogy több szett item volt inventoryban és elnéztem, mert a legfelsőt mutatta nem pedig a rajtam lévőt, emiatt azt hittem hogy az van rajtam és kalibrálásnál vettem észre hogy a kalibrálni kívánt rajtam lévő tök más mint amit az előbb néztem. Talán ezt nézhetted be Te is. -
Raulblanco07
aktív tag
(kieg nélkül is mehet falcon heroicot, CM heroicot, DZ231+-t amiből ugyan úgy esik 268-as)
kieg nélkül is be tud öltözni bárki 268-as sentrybe, strikerbe, taktikusba, nomádba, predátorba, hunter faitbe, final measurbe, predatorba, és ugyan úgy lehet 229-es fegyvere is.
kieg nélkül az underground fog kimaradni neki, az ottani új 4 szett és talán a dragon nest, azt nem tudom most hirtelen, hogy dlc vagy free.[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
válasz Raulblanco07 #20517 üzenetére
Underground-ban esik a blind es a firecrest, Dragon's Nestben pedig a deadeye es a reclaimer set.
-
Raulblanco07
aktív tag
arra vagyok kíváncsi dz-ben hogy oldották meg.
egyszerűen a dlc hiányosoknak nem tud olyat dobni a random generátor, vagy kiírja hogy 268 reclaimer supply dropból, és lerakja a földre eléd pirosan, nagybetűkkel kiírva hogy sz*p*ág tesó, mert nem tudod felvenni.
mint egy bármi más itemet ahogy a földre rak ha tele az inventorid. -
nagyúr
-
TommyS_27
senior tag
válasz velizare #20522 üzenetére
Nem rossz ez a heroic nehézség a chalengek után, de lexingtont rambózva toltuk le mi sem éreztük nehéznek. Főleg DZ6 lvl 35 shotisok után.
Most lehet kicsit hanyagolom a Divíziót. Kaptam az EA-től BF1 closed alpha kulcsot. Amíg lehet azzal tolom.https://www.twitch.tv/ltommys
-
TommyS_27
senior tag
válasz Raulblanco07 #20524 üzenetére
Toltuk tegnap mi is de már későn, fáradtan és sajnos a shotis roham ledarált. De ma nekiugrunk. Nem tűnt nehezebbnek, csak annyiban, hogy már belő a tank.
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz TommyS_27 #20525 üzenetére
Igen, az zavaró tud lenni, és az immunizert is állandóan elvitte ha nem figyeltem hova rakom.
Illetve egy két másik mob is gyakrabban lejött, nem csak a shotis.Többiek korábban 14. körben feküdtek meg, utána csatlakoztam taktikussal healelni.
Ahogy néztem videón, a challenge dragon nest sem lesz nehéz, vagyis inkább úgy mondom, hogy a végén a szoba nem lesz nehéz, a 4 boss már hardon is az, azt a videóból is kihagyták, csak a szobát mutatták a végén, szerintem nem véletlenül
[ Szerkesztve ]
-
Raulblanco07
aktív tag
Faclon - sentry striker taktikus, de jah.
Az alphabridge az egyetlen új free szett, dead eye, firecrest, blind, reclaimer csak dlc-seknek.
Ezek szerint akkor azt választották, hogy nem is kaphat a random dropból ilyet.
Ez mondjuk DZ 231+ban előny szerintem, hamarabb fog beöltözni jó sentry / taktikus / final measure-be mint én, mert nekem ezek az új szarok is esni fognak supplyból / dropból, neki kevesebb közül sorsol a random, több esélye van így a jó szettet kapni
Inkább úgy csináltam volna a helyükben hogy ugyan úgy eshet, csak nem veheted fel hanem pirosan ott lesz a földön mintha tele lennél.[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
válasz Raulblanco07 #20526 üzenetére
Tudsz adni linket, mert én még nem találtam challenge videót róla?
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz -=Jam=- #20529 üzenetére
Semmi extra, és csak a final boss terem, a többit kivágták, szerintem nem véletlen, a 4 bosst gyanítom többször próbálták mire összejött.
Egyébként semmi extra, ugyan ezt csináltuk mi is hardon, ültünk smart coverben + immunizerben amíg survive the assault volt. Az volt a kérdés nálunk, hogy vajon challengen mennyit sebez majd a tűz, elnézve a videót ugyan úgy lófaszt sem, szóval a 4 boss lesz a nehéz majd csak. -
KaYaK
tag
válasz Raulblanco07 #20505 üzenetére
valami ilyesmi csak valahogy nem jön ki a matek az alábbi miatt:
- mellény ad 15% sebzés bónuszt + fegyveren van fókusz talent ami 14%-ot ad ha nem töltődik egyik
képesség sem így nem jön ki az a 27%.... 29%-nak kéne lenni így továbbbra sem értem max megnézem
Tudod mi az érdekes hogy a halálos talentet hova számolja? mert az meg 28% lenne...mivan ha leveszem a mellényt és akkor ad-e vagy más fegyvernél mennyi az értéke...
[ Szerkesztve ]
élni és élni hagyni...
-
TommyS_27
senior tag
válasz Raulblanco07 #20526 üzenetére
Érdekes, nekem a 4 boss nem volt nehéz, a szoba meg nem nehéz hanem kaotikus lett egy kicsit.
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Lefty
addikt
válasz Raulblanco07 #20528 üzenetére
Annyira azert nem szarok az ujak, jo a reclaimer meg a deadeye nem nagy szam. A strikernek meg sentrynek ugy is kevesebb az ertelme mar, az smg alapbol majdnem adja a crit sebzes bonuszat, pancelserulest adja a rifle, az elitsebzest rarollolod valamire.
-
nagyúr
reclaimert ki fogom próbálni supporton. skillpowert elektróból magasan tartva nem kell várni tactician bónuszra, közben folyamatosan lehet nyomni a gyújtólövedéket a csaaptnak, és nézni, ahogy az npc-k lángolva rohangálnak.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Lefty
addikt
Fu esett egy deadly/brutal 229-es Super 90. 15 tolteny, 80k sebzes.
Mas, nekem ez a firecrest bejon, szetgyujtok mindenkit, egzotikus turesem meg most igy 79%, beleallok a granatba es nem sebez gyakorlatilag semmit.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
pzstm
titán
Firecrest-ből még csak most 3-at tudtam összerakni, de ez a gyakorlatilag 1 másodpercen belüli reload eléggé ütős....épp kipróbáltam DZ-ben, egyből lecsítereztek.....Xbox-on
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
egy kicsit többet beletoltam most már az új kiegészítpbe, bátran mondhatom, hogy az Incursion messze a legjobb, underground meg isteni, lehet kövezni, de igenis jó és egyedi munkát végeztek ezzel a random dungeon kialakítással. Nagyon tetszik
Semmi kalibrálás meg semmi extra nem volt még, jelenleg így néz ki, lesz ez még jobb is
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Raulblanco
aktív tag
Nézd meg azt a HE armort ami rajtad van, nem lesz az 15% csak 13,5%, a statok között pedig kerekítve van.
204-es HE-n 13,5 a több sebzés reckless talent. Bár lehetne rajtad 229-es 1.3 utáni, de akkor 2 gear mod hely lenne rajta, azon pedig csak 1db van, szóval még régi 1.3 előtti, és akkor csak 204-es max. -
vegitossj7
addikt
Hát ez a Dragon nest, challange mód... Könnyebb, mint a clear sky.
Feléig eljutsz, kite, mindenkin hagysz 1 centi hp-t, majd kiszeded a " 4 lovast". A 2 résznél meg Smart cover, immunizer és 40 perc múlva nyertél. De nekünk ez 1 óra 30 perc volt, mert a legvégén a bal oldali darunál nem volt "activate" fül... És meghaltunk. Remélem marad ez, mert ez eddig a legjobb farmolási hely, a legkönnyebb incursion.
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
utomi
senior tag
válasz kovimester #20491 üzenetére
Mondjuk továbbra sem értem , hogy a tökömbe számolja a játék a DPSt ?! Konkrétan nekem a Firearms , a páncéltörés , az Elite sebzés , a fejlövés bónusz. Stb. Minden nagyobb mert tegnap este össze hasonlítottuk. A fegyver sebzés ( mármint a karakter infónál nekem még magasabb is) de nekem egy G36c-vél 13,4k sebzéssel 250e a DPS. Neki jól láthatóan 355e úgy, hogy ugyanúgy 13,4k-t sebez csak ugye a settek mások. Mint látható neki a Firecrestből van 3+2 Final. Nekem meg 5 Striker. Kérdezem én a Firecrestben mi a fasz addig akkora bónuszt? Mert azóta mászott így fel a DPS-e! Konkrétan az FC 3. Talentje ugye a +100 % Reload ami fasza na de ekkora különbséget jelentene? Nem irigység vagy bántás csak nem értem , hogy 1.3 óta merre fele érdemes indulni?! Jó az 5 Striker vagy inkább 5 Sentry az jobb? Vagy újak közül Firecrest ? DPS kari és PVE csak!
Ami érdekes , hogy KaYaK kollégánál se értem a 400e DPSt meg 16k sebzést? Nekem nála is nagyobb a Firearms és ugyanúgy G36c van! Ekkorát dobna az a Reckless talent a mellényben? De hat az csak 10% nem? Világosítson már fel valaki ! Köszönöm .(#20540) pzstm:
Ok akkor ki lehet jelenteni , hogy a Firecrest dob ekkorát? Mert 3100 itt is a Firearms( ami nekem nagyon kevésnek tűnik amúgy ) és megis 327e a DPS , míg nálam ugye 3800 firearmsal 250e a DPS ! Na most akkor tényleg ennyire sokat számít az 1 sec Reload és erre kell hajtani vagy csak megint a játék számol idiótán!.? Valakinek van tapasztalata ne tartsa magában !
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz vegitossj7 #20542 üzenetére
farmolni??
Minek? Hard mode 214-es gearekért? Challenge és heroicon nem lesz ennyire sétagalopp szerintem
-
RazoR
veterán
Végre meg tudnám nézni a dlc-t, erre olyan térkép bug van hogy nincs térkép...
-
-=Jam=-
őstag
válasz vegitossj7 #20542 üzenetére
Miért is lenne ez a legjobb farmolási hely? Ennyi idő alatt DZ-ből sokkal több cuccot hozol ki, ráadásul az Incursion az nem dobja az összes féle szettet, legalábbis nagyon ritkán dob mást, mint amire súlyozva van.
-
pzstm
titán
válasz RECSKA #20547 üzenetére
nah ez van ha péntek 5 után is még aktívan dolgozik az ember és csak átfutja amit írnak (ennek ellenére véleményem továbbra is áll, hogy UG vagy DZ szerintem jobb, gyorsabb)
-
pzstm
titán
Szóval, 3100 szerintem már kellemes Firearms, pláne ennyi toughnessel párosítva, de mint mondtam, ez semennyire nincs optimalizálgatva, kalibrálgatva.
DZ-ről, Hard és challenge UG-ről tudok nyilatkozni. Sokkal többet jelent, mint amennyit ez kiír DPS-ben....ez az 1 másodpercen belüli újratöltés nekem, az én stílusomhoz nagyon jól megy, rengeteget segít.
Szóval én azt mondanám, hogy ez nagyon hasznos, pedig a BLind-ből szeretnék értelmes szettet összerakni, és kipróbálni a négyes talentet, de akkor ez csak 2-es talenttel lehet, szóval majd meglátjuk.
Jah és ha van egy reclaimer szettes támogató karakter a 4 fős csapatba, akkor a 3 modifieres Challenge UG-n is olyan kényelmesen/kellemesen át lehet menni, mintha csak sima hardot csinálnál....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.