-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
nagyúr
-
Snip3r_HUN
addikt
Igazából a maszkra és a táskára elektronikát kalibráltam,így 500 elektronikai ponttal 13k skillpower,~300k szívósság és 310k dps,6-os szett sentry. A másik karakteren jelenleg 4db 268-as blind + 2 final measure,180k dps 420k szívósság és 23k skill power. Oda még jól jönne a blind rifle...[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
RazoR
veterán
válasz Snip3r_HUN #20698 üzenetére
Csak a sima G36-ot nerfelik vagy a G36C-t is?
-
pzstm
titán
válasz RECSKA #20706 üzenetére
nincs még eldöntve mi legyen.....100% reload speed keghasznosabb eddig, keresem melyik 3 másik lenne jó mellé...vagy 2 meg valami....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Raulblanco07
aktív tag
Nem igazán jön ki, mi van a fegyver modokból benne, acc stack nélkül nem lehet ennyi.
Pzstm, nem adsz kölcsön abból a 9 millió creditből?
Ma rerolloltam egy armort, a következő már 855.000 lenne, de végre beadta, az alap armor mellé 753+ armort kaptam rá. (persze nem az armorra vártam, hanem a közepes 680 helyett egy magas értéket, 759 a max, szóval egynek elmegy így.)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
tegnap beszereztem az alapjátékot steamen. miután elindítom, a uplay-ben felugrik egy "aktiváló kulcs" ablak. ezt a kulcsot honnan tudom előkaparni?
megnéztem a szokásos "jobb oldali sávban", de semmi. ahogy a játékra jobb klikk után se ugrik fel ilyen opció.
valaki tudna valamit ajánlani?köszi előre is a választ.
-
sith7
nagyúr
válasz Raulblanco07 #20708 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz #75376384 #20709 üzenetére
Szép napot mindenkinek.
Ezzel nekem is szórakozott egyszer én is megpróbáltam beírni, de nem vette be azóta nem foglalkozok vele.
Az enyém dobozos volt anno és uplayen lett hozzá beszerezve a Season Pass.
Ha megy rendesen a Game akkor jó játékot kívánok.
Ennyi az én tapasztalatom, ha valaki tudja a pontos választ kérjük homályosítson fel.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
hitvanyalak
senior tag
Jó módosító csak a DZ-ben vehető?(vagy esik,de az nekem fehér holló)? Szerintem olyan három hete kb egy célzógömb esett ami használható...
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Lefty
addikt
válasz hitvanyalak #20712 üzenetére
Voltak 32-es tervrajz modositok dz-ben, craftolni kell oket.
-
veterán
-
addikt
válasz RECSKA #20715 üzenetére
Egyre inkább úgy néz ki, hogy a DZ sessionök a benne lévő játékosok szívóssága alapján számolja az NPC-khez szükséges "energiát" is, amivel lelőhetők. Egyre többször azt veszem észre, hogyha tele van tankticiannal és rugókkal a DZ, akkor rohadt erősek és agresszívak az NPCk is, amikor meg mindenki farmol és normál, kiegyensúlyozott játékosok vannak, nincs rugó, akkor meg ugyanazzal a gear konfiggal elolvadnak az NPC-k még DZ5-6-ban is.
Nem mondom, hogy ez van, de az biztos, hogy kiegyensúlyazatlanok a sessionök, ráadásul mostanában már szervert sem igen lehet váltani, szombaton mindenféle módot kipróbáltunk, mindig ugyanahhoz a köcsög kiskölykös rugó csapathoz tett vissza bennünket.
Az meg, hogy a heroic küldetések (nem UG vagy incursion) nem dobnak 268-as lootot, elég vicces. Jó, mondjuk a nehézségük sem sokkal nagyobb, mint a challenge, egyedül a Hudson, ami változatosabb lett, de másodszorra azon is úgy átrohantunk, mintha egy hard lett volna.
Legnagyobb fájdalmam, hogy az underground cache-n és a supply dropokon kívül megint nem nagyon van jó loot, max. az incursion challenge/heroic farmolással, ahhoz meg nem sok embernek van kedve/ideje.
Ennyi, kipanaszkodtam magam És mindez a pvpről jutott eszembe
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz hitvanyalak #20716 üzenetére
A bázis vendornál blueprint nincs már én onnan vettem, de DZ-ből esett orosz piros pont azóta is ver mindent sajna.
Az üres slotokba tűzfegyver és teljesítmény módosítót vegyél igaz mindkettő 31-es, de a tűzfegyver az nagyon jó ha türelmes vagy és készítesz jó párat.
A DZ-ből csak nagyobb tár blueprintet és stamina blueprintet vettem.
Ennyire futotta.
De ahogy tanult játékostársunk írta be kellesz nézni újra a DZ-be.A DZ-ben ez van most:
High - End CQBSS Scope - FDE 31,750 40 +22$ Headshot Damage +8% Critical Hit Chance
High - End High Velocity Magazine 9,696 25 +7% Critical Hit Chance +95% Magazine SizeCQBSS Scope- FDE 142,254 50
Muzzle Break 142,879 50[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Nem panaszkodsz, jók ezek az infók.
A Hudson esetében nektek nem fagyott be?
Igaz, hogy ketten challengen jártunk úgy, hogy Martinez legyilkolása után nem engedett ki és bukta PxC.Az először meglepett, de tetszett, hogy a mérnökök dobálták a napalmos RC-ket.
A Sárkányfészket 2 játékos hardon meg tudja csinálni, mert érdekelne, de szerintem a tűzet nem bírjuk.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
hitvanyalak
senior tag
válasz arnikusz #20718 üzenetére
Köszi, mint mindig Akkor óvatosan besettenkedek, és szerzeke gy kis pénzt. Jobb lenne mondjuk inkább tervrajzot szereznem,mint terméket. Mert nyersanyag, meg pénz van talicskaszám.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz hitvanyalak #20720 üzenetére
Nincs az a nyersanyag mennyiség ami ne fogyna el,ha komolyan nekiállsz finomhangolni.
bendeguz_HUN
-
arnikusz
veterán
válasz bendeguz76 #20721 üzenetére
Én teljesen legatyásodtam reggelre.
Így vagyok lehetne jobb is, de egy jobb hátizsák meg magasabb képzettségre még vágyom, de ahogy látom mire elérem a 20-as szintet hátha.A gazdálkodj okosan Underground Phase-nál aki még nem próbálta vigyázni kell mert lecsökkenti a lőszert, de a kör elején ott a lőszeres láda és Striker mellény, Lone Star és Police backpak jó barátok kisegítenek.
És ha újratölt az ember míg van a tárba az elvész.[ Szerkesztve ]
-
KaYaK
tag
Sziasztok!
Valami itt nem stimmel annyi mar szent:
Tegnap random csapat underground a következő srác indít nézem Phase 2 direktíva 3 mondom az igen úgyis farmolom a lvl20 ra az XP-t ez jó lesz ad 3600 xp-t...
Na a lényeg a lényeg letoltuk de hogy!!! Ammo phase végére elfogy marad pisztoly előkapom az X45 öt vazze mi a szar rohanó shotis jön Smart cover be pulse elnyom a shotis fejbe kap 100k-150k DMG et elhullik mint a szar... Mekkora OP ez a pisztoly ti tudtátok? Raksz bele kiegészítőket és jobban adja mint a másodlagos fegyo...
Jahh és Raulblanco meg mindig csak lvl19 vagyok azóta is! Azt nem mondtad hogy a szintek egyre növekednek XP szempontból mar több mint 7000XP kell egy lvl-hez...
Azért ma meglesz....
Forever X45 próbáljátok ki nagyon durva!arnikusz
Fegyo talent pontosság elég jól dobja a DPS de haszna nincs sajnos próbáld lecserélni ha tudod!
[ Szerkesztve ]
élni és élni hagyni...
-
RichieTri
senior tag
válasz arnikusz #20718 üzenetére
és persze az uccsó kettő BP és 32-esek!!!
én anno vettem itt egy 32 muzzlebrake-t. abból szoktam craftolgatni35-40%-os visszarúgás és ugyanennyi critDMG...ami most van CQBSS-scope az ugye 8x-os.
a dragon-t simán le lehet tolni. kell 2 finalmeasure meg egy láda immuniser. azt kész
[ Szerkesztve ]
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
arnikusz
veterán
Köszönöm.
Erre ment el a rengeteg PxC, de most hagyom és gyúrok egy új fegyverre.
Bezzeg az AUG-nál elsőre volt Brutál.Az X45-ös tényleg jó, első nap én is szembesültem vele, hogy beleraktam a nagyobb tárat és csőtorkolatot és lett 174DPS, nagyobb mint az akkori AUG-é.
Az XP folyamatosan emelkedik, de ha van Direktívád és berakod a Phase-be akkor pl. egy 750-es Hard felmegy 950-re és gyűjtöd a fényképeket+ audio fájlokat akkor egy körben lehet 1000 felett is.
Igaz ott van a Kihívás alapból 1000, de a több idő + a Normal is de abból többet kell csinálni és akinek naponta nincs 2 óránál több ( mint nekem sajna) az így okoskodik.Egy kis okosság-tájékoztatás:
1 Directive: 1 Gold Item
2 Directives: 1 Gold Weapon
3 Directives: 1 Gear Set Item[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Azok a rogue-ok is azért elég érdekesek voltak és nem lettem volna meglepve ha valami expliotot használtak volna mert kissé érdekes volt, hogy az egyik srácon 2-300-akat sebzett a 229-es G36C-m közelről majd amikor felmásztak a tetőre akkor meg a robbanólövedék is kevesebb mint 1500-at sebzett rajtuk és ez ugye bőven 90% fölötti dmg/exotic dmg resistance-t jelentene.
-
bendeguz76
aktív tag
Tegnap mentem egy random sráccal nagyon badass volt.olyan karaktere volt,hogy a komplett 4fős csapat a pálya 70%- ban robbanó golyóval löttünk.folyamatosan 4 karakter volt a fejem felett.mi kell egy ilyen karakterhez?eszméletlen volt.challengen konkrétan mint kés a vajon.
bendeguz_HUN
-
törölt tag
szia
most így hirtelen nem emlékszem, hogy ilyet csináltam volna korábban. amennyiben már más játéknál is így működött akkor igen, mert két splinter cell rész és a future soldier is steam-es és azokkal nem volt semmi gondom.
egyébként miután leírtam ide bánatom, megnéztem most is a játékot és minden hiba nélkül elindult. este próbáltam utoljára, akkor produkálta a fenti problémát. -
KaYaK
tag
jaja csak eddig nálam úgy működött hogy megnéztem az alap DPS-t a pisztolynak meg a GS-t és ha magasabb volt akkor csere de soha nem használtam de most meg úgy néz ki foglalkozni kell vele kieget tenni ra mert meg a végén szükség lehet ra ez mondjuk szerintem a játék érdeme hogy egyre több dologra kell figyelni ezzel a hit & run stilus helyett taktikát is kell bele vinni ez nagyon tetszik!
Annak idelyen az lett mondva hogy Falcon kihívásra hogy bevigyenek tegyél be magas GS pisztolyt de eszed ágában sem volt egy 34-es mobot pisztollyal lőni... Mivé változik a világ?
Ui: engem konkrétan magyarok röhögtek ki 186GS el hogy mit keresek itt??? azt kaptam egy pisztolyt és mar bevittek mert 190GS felett voltam
bendeguz76Ha jól emlékszem Reclaimer Set 4es bónusz kell hozza!!! Elég fun! Égő robbanó lövedékkel lőni végig 1x volt nálunk is ilyen elég vicces volt!
[ Szerkesztve ]
élni és élni hagyni...
-
Raulblanco07
aktív tag
Pontosság, és valamelyik másik is más néven ad még a pontosság csíkba.
Szóval ez volt igazából a tippem, hogy mindkét stabilitásos cuccon van egy adag pontosságod, ami nagyon megdobja a stat DPS-t, de lényegében semmivel nem erősít, csak gagyi módon a dps mutató beszámolja neked hogy több pontossággal majd 1 golyó 3x is talál így a dps mutató az egekbe szökik, és ez nagyon jól néz ki, de haszontalan. -
sith7
nagyúr
válasz Raulblanco07 #20734 üzenetére
oké, akkor be is zúzom ezeket, ne mutassanak hülyeséget
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz bendeguz76 #20730 üzenetére
reclaimer szett bugja kell hozzá, majd javítják, jelenleg felteheted 1 helyett mind a 6 fogyasztható cuccot vele az egész csapatra.
-
Raulblanco07
aktív tag
Felesleges bezúzni igazából, csak ez a magyarázat arra hogy miért nagyobb 2800 firearmssal a dps-ed mint Snipernek 4100-al, mert neked tele van acc-vel.
Annyira nagyon mást nem tudsz betenni, a hangtompítón ott a CHD, a másik része és a másik item mindkét része csak stabilitásos lehet, nem tudsz mást feltenni, max valami mást amin acc / pontosság helyett más van.
Anno próbálgattam azt a pontosságot, M1A-val, teleraktam egyet pontossággal, egyet pedig semmi pontossággal, semmi különbséget nem éreztem.
Inkább stability-t teszek rá, assault rifle-re horizontal stabilityt, hip fire stabilityt mert pvp gyakran lövünk célzás nélkül futás közben. -
nagyúr
accuracy: pontosság
stack, stacking: egymásrarakódás, összegződés, halmozás.
tehát kb. amit te csinálsz.a jobb érthetőség kedvéért egy nagyon pongyola megfogalmazás következik. wall of text inc.
az accuracy a fegyver szórásképét javítja. amikor vállhoz teszed a fegyvert, látszik a célzó hud, ahová mutat a pont a közepén, oda megy a golyó, szórás itt még nincs. lövés után viszont a pont helyét egy kör, vagy a kört érintő pontok veszik át, a terület, ahová lövés esetén a golyó érkezhet, kitágul, megnő, a golyó nem egy pontnyi kiterjedésű (értsd jól!) helyre érkezik, hanem random ebbe a területbe, ez a szórás (spread). ez folyamatos tüzelés esetén állandósul a maximális értéknél. az accuracy ezt a területet csökkenti, a körátmérő kisebb lesz, és a maximális értéke is csökken.a játék sajátosságából adódóan a dps kalkuláció felhasználja a accuracyt annak meghatározására, hogy egy ciklus (egy tár kilövéséhez szükséges idő+tárcseréhez szükséges idő) alatt milyen a találatok megoszlása a fejlövések és a testet ért lövések között. nagyobb accuracyval nagyobb fejlövés találati arányt feltételez. a fejet ért lövések alapsebzésébe beleszámít a fejlövés bónusz is, emiatta kritikus sebzés is a többszöröse lesz fejre.
accuracy-t az én véleményem szerint akkor érdemes stackelni, ha a szórás sokkal (!) nagyobb, mint a célalak. biztos találatot ugye az eredményez, ha a szórás ugyanakkora, vagy kisebb, mint a célalak. ha a szórás nagyobb, mint a célalak, akkor lesznek célt tévesztett lövések is, de egy bizonyos határig akkor is érdemes fejre lőni, ha nem biztos a találat. a magyarázata annyi, hogy a non-crit fejlövés a headshot damage bónusznak köszönhetően az alapsebzés többszöröse is lehet. a crit chance nem tesz különbséget aközött, hogy fejet vagy testet ért a lövés, az esély kritikus sebzésre ugyanannyi, csak a többszörös sebzésalapon még jobban kijön a különbség kritikus találatnál.
tipikusan nem éri meg accuracyt tenni az smg-kre. ha hatótávon kívül lősz, akkor ugyanis a sebzésre büntetést kapsz, ami miatt nem igazán éri meg még biztos találatnál sem lőtávon kívülre lőni azzal a fegyverrel. az smglőtávja pedig olyan 15-18 méternél éri el a határát, utána kevesebbet sebez, de igazság szerint szerintem 13nál tipikusan nem lövök többre vele. arnél ez a távolság 10 méterrel több.
a tipikus fegyver, aminek egyértelműen jót tesz az accuracy a shotgun, mivel ott a szórás még közvetlen közelről (1-2m) is nagyobb, mint a fejalak.még valami: az initial bullet stability tökéletesen hatástalan automata és félautomata fegyvereknél.
én személy szerint high sense-zel játszom (így kényelmes, és kicsi az asztalom is), én amiatt a stabilityt és a horizontal stabilityt használom cső alatt és a csőszájfékes mod egyik statjára is, mert kényelmesen célra tudok tartani, és nem kell küzdenem a visszarúgással.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
sith7
nagyúr
válasz Raulblanco07 #20738 üzenetére
Annyira nagyon mást nem tudsz betenni
Akkor most mit csináljak ?Anno próbálgattam azt a pontosságot, M1A-val, teleraktam egyet pontossággal, egyet pedig semmi pontossággal, semmi különbséget nem éreztem.
Ez lett volna a következő kérdésem, hogy honnan tudod, hogy csak papír adat, de nem ad többet
Azt gondoltam a lőtéren tesztelted ... nagy dps + pontosság, kisebb dps pontosság nélkül, és utóbbinál nagyobb értékek repkedtekcain69
Köszi a kimerítő választ, nem stack -eltem semmit, jöttek a cuccok, kiegek, és úgy pakoltam fel , hogy a DPS szám a létező legnagyobb legyen ... ez lett belőleszerk.
ha a szórás sokkal (!) nagyobb, mint a célalak
Azért ez a G36 szór rendesen .. .ehhez képest a pp19 egy sebészi műszer[ Szerkesztve ]
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz velizare #20739 üzenetére
Initial bullet stability, akkor az lesz a másik ami még az accuracy csíkot és így a dps-t húzza, az accuracy mellett nem voltam benne biztos melyik a másik.
Meg tudnád még mondani, hogy ez konkrétan mit csinál, ha már ennyire belejöttél.
Azt sejtettem hogy nekem nem kell az acc csík miatt, de nem tudom pontosan mit csinál.
Illetve a dead eye szettbónusz miatt gondoltam hogy sniperre kell.Sith, igen lőtéren, de nem a sebzést, azt tudtam hogy csak csal a mutató, azt próbálgattam, hogy van-e tényleges haszna, tudok-e vele gyorsabban lőni messzire, hamarabb visszaáll-e a célkereszt kicsire, de nem éreztem különbséget, közelre mikor shotgunként használom az M1A-t annyira nem lényeges hogy mekkora a célkeresztem, mozog össze vissza az ellen is pvp-n, pont nem az az 1mm célkereszt méret dönti el hogy eltalálom-e. Távolra lövésnél pedig nem szűkült be hamarabb a célkereszt, így szerintem értelmetlen az acc sniperre és gépfegyverekre.
[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
válasz Raulblanco07 #20741 üzenetére
Mikor vállhoz veszed a fegyvert előbb áll be a célkereszt. Sniperre jó ha van.
-
addikt
válasz -=Jam=- #20742 üzenetére
The Division | How Stability Really Works (Including Why The Stable Talent Isn't Great)
Ez alapján se a Stable talent, se az Initial stability nem annyira jó, mint amikor a Horizontal/Vertical Stability vagy csak szimplán Stability van a fegyver kiegészítőkön.
-
hitvanyalak
senior tag
Ezzel most hirtelen szembesülni is kellett nekem:-) elfelejtettem,hogy durva a váltószám a nyersanyagnàl...
-
nagyúr
válasz Raulblanco07 #20741 üzenetére
egyik stabilityt sem használja a játék a dps kalkuláció során.
az első lövedékre vontakozó visszarúgás értékek eltérőek, mint pl. sorozatlövésnél az utána következőeknél, és ezt csökkenti. az eltérés nem észrevehetően nagy, szóval ez egy nagyon elméleti hasznosságú stat. értsd: lóf@szt sem ér.
hogy mi minősül első lövedéknek, az jó kérdés. a megfigyelések szerint az egyes lövésre képes fegyvereknél (tolózáras dmr, pl. m44, vagy pumpálós shotgun, pl. m870) van talán érezhető hatása. lehet vele kísérletezni, de mivel a többi stability minden lövedékre hat, én azokat használom.@sith7: persze, hogy rángat, egy deka stability sincs a fegyvereden, amivel csillapítanád a visszarúgást.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Raulblanco07
aktív tag
-
-=Jam=-
őstag
válasz Raulblanco07 #20747 üzenetére
Az lesz az igen
-
-
arnikusz
veterán
A fórum tényleg nagyon jó, amióta olvasgatom sokat fejlődtem, de én max. Karácsonyra fogok odajutni, hogy ilyen profi módon számolgassak és kalibrálgassak.
Sith kedves -játékos pár- társunkkal toltad le a Sárkányfészket?
Ha beférek mint éleszteni való szóljatok.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs