-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz arnikusz #21549 üzenetére
szerintem accounthoz jár, de majd kipróbálom, azt már tényleg csak később
8db 268-ast és 4 db 229-es fegyvert jelentene
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz arnikusz #21552 üzenetére
Ez viszonylag egyértelmű volt szerintem, mármint hogy a reward lesz per karakter.
Azért nem fogja megérni új karikat indítani azért hogy kinyitogathass mégegyet, de ha valakinek több karaktere van akkor több loot.
Nem rossz, tetszik, kellene egy 268-as final measure maszk úgyis, azt pedig eléggé dobálja ahogy néztem. -
Anonymus23
veterán
-
LÁZ
addikt
bejelentkezés para, 10%-ig jut, aztán végtelen ciklus, másnál is?
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Hello
Csak egy honapja kezdtem a játékot de most úgy érzem kicsit elakadtam. 222GS a max amit össze tudok rakni de inkább 210 amivel jó is amit beállítok.
Van egy G36 enhanced ami 204-es és egy 204-es SVD. És nem igazán tudok előrébb jutni.
UG baromi unalmas pedig csak lvl 20-as vagyok. Egyedül max a hard ami megy rajta. Direktívával márt nagyon szenvedős. UG-t amikor elkezdtem tetszett nagyon, hogy dobálja a zöldeket.
Challengingen felejtős mert vagy ki..nak az elején vagy esek kelek :-D.
Hardon max 182-es fegyót dob. sealed-ből lett a pár 204-es vagy DZ-ből. Amíg GS200 -ig voltam addíg a DZ is jó volt de most 1edül DZ 201-230 felejtős annyi NPC van, hogy még tölteni se tudok elmenni mert közben szétszednek.
Na most hogy kisírtam magam lenne egy kérdésem: Ha valakinek lenne kedve weekly hvt-t csinálni (persze ilyen 220 GS körüli az szóljon mert van egy 28 inteles és egy 200-as gyerekkel próbáltuk párszor de nem ment viszont azt hallottam, hogy az dob 229-es fegyót és zöldeket.Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
-
TommyS_27
senior tag
Ez volt a ládában.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz #35434496 #21563 üzenetére
Mától minden hónap első és 15 napján lesz segy supply drop a dz-n kívűl abból van. Nekem nem volt ekkora mákom, első karakter 2x229 fegyó + egy nomád, 2. karakternél meg 2x229 fegyó és egy magányos csillag.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
TommyS_27
senior tag
válasz Snip3r_HUN #21565 üzenetére
Nyugi ezek is mentek a vendorhoz...
-
-
-
TommyS_27
senior tag
válasz Raulblanco07 #21569 üzenetére
igen, többek között ez is szépen van megoldva
-
kiezTe90
senior tag
Én ma nem játszok, akkor nem kapom meg a dropot? (Van SP-m)
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz CaNNa3IS #21567 üzenetére
Raulblanco7 az ubi nevem talán, vegyél fel és mehetünk pár vackot neked, bár én a napokban inkább heroic stori küldetéseket csinálok a showstopper miatt, de ott is eshet egy két 240-es szett item neked.
Kölyök, ha ma nem játszol, ma biztosan nem kapsz droppot, de mint írták a cikkben, és többször ezen a fórumon is, elsejéig van időd összeszedni, akkor jön helyette a másik és tűnik el ez.
Metalharcsa, bár nem engem kérdeztél, de a szerkesztés gombot a megírt hozzászólásodban találod, a szöveg felett.
[ Szerkesztve ]
-
kiserik
senior tag
válasz Raulblanco07 #21577 üzenetére
Életem első heroic Lexingtonja puggal és lám, ki is esett ez a "Megállító" . Soha nem volt még ilyen szerencsém. Pl ebből a supply box szerencsétlenkedésből úgy jöttem ki, hogy esett 2 lom fegyver meg egy 268-as sentry kesztyű, az enyém 214-es. Már elköltöttem 1 milliót a kalibrálásra, de még mindig a kisebb a jobb
-
Raulblanco07
aktív tag
Egynek elmegy, de közel sem tudja azt amit egy Sentry vagy Striker, és akkor hol van egyéb DPS istennek mondott szetthez képest
Jól hangzik ez a mind a 6 talent, de ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy sentry/striker 2-3-4-es szettbónusz, vs a 6 fegyvertalent közül a rosszabb 3, mivel a többségnek a jobbak közül van 3 a fegyverén, szóval igazság szerint 3 gyengébb talent az a plusz amit adna a szettbónusz. -
Benir8
senior tag
Tényleg csak SP rendelkezőknek kap jó cuccokat?
-
TommyS_27
senior tag
Deadly Brutal rajta van minden fegyveremen amit használok. Az a plusz három talent nem ér nekem annyit, mint a sentry hármas jelölése. 110k+ lövök kritelve playerek fejére M1A-val. Abba egy átlag játékos instant fekszik.
Biztos jó az Alpha(nem próbáltam), de nekem csak a plusz két medkitért van a táskámban.https://www.twitch.tv/ltommys
-
Lefty
addikt
válasz TommyS_27 #21587 üzenetére
Igen de a ket assaultot ugy valogattam ossze, hogy jo legyen, alap pancelsebzesre jon a 6 aktiv talent, halalos-brutalis-fogekony melle pusztito-verengzo-gyors(itt mar eleve jon a sentry elitsebzese, plusz a striker pancelserulese boven, es akkor meg amik a set itemeken vannak). A sentry jelolese jo, de pvp-ben nem sokat er ahogy a striker dmg stack-elese sem. A +100 hp regeneracio se rossz harc kozben. Nyilvan nem a legkiralyabb de egy probat meger, tesztelgetem. Az uj setek kozul ez az egyik legjobb a reclaimer mellett.
-
arnikusz
veterán
Egyedül vagy csapatban csináljátok a Lexington heroicot a Showstopperért?
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
veterán
-
TommyS_27
senior tag
Nem vitatom, biztos jó ha így össze van válogatva de nem tudsz mellette snipert használni. Az pedig sokszor jól jön.
PvP-ben is hasznos tud lenni a 3 sentry stack mivel a csapatod is többet sebez a megjelölt célpontra. A Strikeré meg csak rád van hatással és ha mellé lősz már bukod is az addigi stacket. PvP-ben meg sokszor mellé lehet lőni mint az látszik is ebben a videóban.[Még a Dmg buff előtti videó.] Azóta volt playerre 150k krit is.
-
.LnB
titán
Srácok, HVT-ből egyedül melyikekkel érdemes próbálkozni? Esetleg melyik hetivel? Azt írja szinte mindhez, hogy csoport ajánlott.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Lefty
addikt
válasz TommyS_27 #21595 üzenetére
Jatekos stilustol is fugg, ha nagyon ugy kivanja a helyzet, akkor elveszem a snipert arra az idore, de amugy elvagyok assaulttal egy kicsit nagyobb optimalis tavval karoltve. PvP-ben orulok ha eltalalom az embert, nem hogy fejre mindenki bukfencezik mindig mint a bolond.
-
.LnB
titán
válasz vegitossj7 #21598 üzenetére
Köszi.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Projektor topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest