-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz Snip3r_HUN #21900 üzenetére
Legjobb, mikor most farmoltuk a DZ6-ot, jön két kicsi kínai, a fal mögül fejbe lő és egy lövéssel fekszel.
Perszeee.
Nem idegesítő ez abszolút.
Utána mg mennek a Supply-ra és ahogy odaérnek, már szedik is ki a 35-ös mobok között.
Remélem, ez a legnagyobb örömük a játékban. -
törölt tag
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz #35434496 #21902 üzenetére
Én nyugodt voltam,de amikor írjuk hogy “skip this wave” de a srác megáll és egyedül akarja kilöni a 3 kerregőt a 2 shotit meg a 2 snipert és persze holtan esik össze akkor egy kicsit elborul az ember agya, főleg hogy időre ment.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Raulblanco07
aktív tag
Ezzel nincs gond, ez olyankor szokott előfordulni, mikor idióta kapitány az ajtó kinyitása előtt lövöldözni kezd. Egy sima zárt ajtó mögül hallani lehet hogy lövöldöz valaki, szóval érthető hogy odagyűlnek.
Ha nem lövöldöztök még kint, akkor nem lesz ilyen. -
Dani79
tag
Végre meglett tegnap este az 5 őrszem set, igaz csak hardon mivel 99%egyedül vagy puggal játszok.
hát ez valami istenkirály set. m1a-val eddig max 2-300k volt a max most meg röpködnek a 7-800k sebzések.valaki írta hogy jó az L86 LMG. esett egy 182-es critchance+critdmg-es (harmadiknak akarok tekerni majd páncélrombolást) nagyon jó ez a cucc.
eddig a G36-al 80-90k volt a max crit fejre ezzel 120k is van
(tudom ez sokaknak vicces lehet, de nekem a gyerkőc mellett vénségemre nagy élmény) -
Anonymus23
veterán
Ma délelőtti sárkány farmolás közben, 204-es Socom M1A, a szokásos plusszokkal (igaz ez már full 268-as szett 5 sentry + 1 FC térdvédő 3892/3071/1167 értékekkel):
4.080.141 dmgDe ami ettől is érdekesebb, ennek a bossnak a végére beadott egy non-crit sebzést
9.279.734 dmgStrikerből hiába van már mindenből 268-as (több is), nem bírok egy normális szettet összerakni.
;) - The Power of the Light Side
-
veterán
válasz Anonymus23 #21906 üzenetére
Nekem sikerult kalibralni egesz kellemes striker szettet.
Sentryt be is tortem
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
TommyS_27
senior tag
Az szép, majd benyomom én is a sebzésnövelő ultit kíváncsi vagyok úgy mit pirítok.
Amúgy az a 9milla sztem robbanás volt, gondolom kilőtted a hátán a gázt.https://www.twitch.tv/ltommys
-
Anonymus23
veterán
válasz TommyS_27 #21908 üzenetére
Nem versenyből csinálom
Vannak 8M feleti critek is a neten, attól még nagyon messze van ez a build.Valószínűleg még 1x belelőttem a tankba, és összeadódott a 2 tank robbanás + lövés dmg-je.
(#21907) RECSKA
Én csak úgy összeraktam, de nem tűnik túl használhatónak, igaz a 4. karakteren néztem, ott meg csak otthagyott fegyverek vannak.
Milyen értékek vannak a használható striker szettnél?[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Raulblanco07 #21904 üzenetére
Kivitelezhetetlen lett volna,mivel az előző wave az ajtó elött volt...
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
BGyulaHUN
tag
Sziasztok! Társakat,segítséget keresek! 219 gs-em van jelenleg. Szeretnék eljárni clear skyra,dzbe 231+,de egyedül nagyon nem jó. Ha van valakinek kedve közösen játszani,segíteni az vegyen fel,köszi!
Uplay subject-77.[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
low
-
vegitossj7
addikt
PvP a DZ-ben, mint healer. Nem kevés grind eredménye, és a vélemény:
Lényegében a mobok nélkül God-tier build.
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz vegitossj7 #21915 üzenetére
Egyrészről jófej hogy segít ilyen videókkal és buildekkel, másrészt viszont amikor épp nem veszi a kamera akkor már nem ilyen nagy legény, amikor ingame futsz vele össze akkor épp 8 fős csapatban tolja, mert bár a videóban nem azt mondja, de az a jobb "build".
-
vegitossj7
addikt
válasz Raulblanco07 #21916 üzenetére
Hát, a DZ már csak ilyen. 8 fős csapatok nem ritkák, igaz, legutóbb a bejárattól 3 méterre öltek meg, vagy 2 hónapja, azóta a DZ tabu nekem. Bétában mi is toltunk 12 fős csapatot klánnal, de már sejtettük, nem ez lesz az erőssége a játéknak...
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz vegitossj7 #21917 üzenetére
Még mindig a legjobb része a játéknak, tegnap is bent voltam egész nap.
Mondjuk sokat dobott a végeredményen, hogy azzal a mengele nevű valamivel összefutottam és megint megölhettem 2-3x mielőtt elmenekült a szerverről, annál nagyobb jutalom nincs dz-ben, hogy hallhatod a hisztijét. -
veterán
válasz Raulblanco07 #21919 üzenetére
Volt 1-2 jo harc, mikor csatlakoztam hozzad, de kiderult, pvpre a tuzfegyver helyett szivossagra kell kuldenem a pontokat csunyan. ma ejjel megepitem.
Meg kesz lett az alpha kari is, csak egy jofele mp7 kellene hozza.
-
Anonymus23
veterán
válasz RECSKA #21920 üzenetére
Ez a striker szett?
Mik azok az értékek, amivel azért már el lehet lenni DZ-ben?1-2 napos dragon farmolás után a taktikus karakternél is van már vagy 630-as szívósság, igaz csak 140k a DPS vele...
Lőni nem tudok vele, de lehet futni még igen;) - The Power of the Light Side
-
veterán
válasz Anonymus23 #21921 üzenetére
Nerm, a striker köszöni, egész jólvan. Régi Auggal 60% critesely, újjal is 40 felett van Nagyon jól lehet vele szedni az embereket lefele.
A reclaimer support karimmal pvp-ztünk tegnap este.
PVE területre használom, így a 2260-as firearms kell a talentek miatt. Viszont PVP-nél ezeknel szinte semmi értelme. Így átteszem a karin a firearms pontokat healt-ra.
Jelenleg 150e DPS ( aug ) van 390e szívósság és 45e skill mellett. 4reclaimer +2 taktikus a szett alapja.Ha healt nyomok, és a csapat másik 3 tagja átfut rajta, már löhetem is a következőt. Lényegében folyamatosan lentvan a gyógyitás. A baj akkor van, mikor nem fut át rajta senki Mert úgy kb 10 sec a 2 gyógyitás közötti érték.
Tetszik amúgy nagyon a reclaimer dps support kari, sokkal szimpatikusabb, élvezetesebb vele játszani, mint a gyógyító taktikussal.
-
TommyS_27
senior tag
válasz Raulblanco07 #21919 üzenetére
De jó is volt amikor ketten daráltuk le a négyes bandáját. Ment a hiszti, meg a vonat is
21925Anonymus23
Nem nagyon találkozni csíterrel. Elvétve vannak néha akik 1 hitelnek, de ez nagyon ritka.[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Anonymus23
veterán
válasz RECSKA #21922 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá, lassan összegyűlik egy szettre való abból is 268-asból, de még nem próbáltam.
3 Firecrest + 3 Blind cuccom van még berakva, annak 288/430 értékei vannak, de élesben még nem próbáltam. Igazából csak azért raktam össze, mert amikor volt ez a DZ-n kívüli supply drop 15-én, akkor kellett, hogy valamiből össze legyen rakva a 255-ös GS. Azóta csak ott van...A hétvégén eladtam vagy 30 214-es 240-es cuccot mindenféléből, de még mindig van vagy 60-70, amit selejtezni kellene...
Milyen most a csíter felhozatal a DZ-ben? Vagy már okosodtak, és lehetetlen eldönteni, hogy az-e, vagy csak jó buildja van?
-
veterán
válasz Anonymus23 #21925 üzenetére
Most mindenki, aki pvpzik, deadeye+reclaimerbe tolja. 3 golyo testre m1abol, es mint a szaros zsak, dolsz el...
Osszeszokott csapat kell. Annelkul keptelenseg. Hiaba van jo builded, ha nincs aki gyogyitson, vagy lojjon...
Csaloval nem igazan talalkoztam mostanaban.
-
PETEE78
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek "rohampuskára" érdemes sorsolni az újratöltési talentet?
You are being revived
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz PETEE78 #21927 üzenetére
Egyesek szerint 1mp újratöltési időn múlik, hogy valaki folyton halott vagy a DZ koronázatlan királya, de szerintem nem. Amelyik shoti gyorsan tölt, annak tökmindegy az a kb 14% amivel gyorsít, amelyik shoti meg lassan tölt, ott is 7mp újratöltésnél is nyersz vele kemény 1mp-et, szóval 7 helyett 6mp, nem azon múlik szerintem. A szoksásos brutal, deadly, responsive, self preversed és egyéb jó traitek mellett shotgunra az accuary-t mondják, mint egyetlen fegyvertípus amire érdemes, hogy ne szórjon annyira.
Márpersze ha a rohampuska a shotgun.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Raulblanco07 #21928 üzenetére
Brutál-fogékony-ragadozó Black Market Sasg12-re fejlövés+crit esélyes célzó,tárkapacitás+tűzgyorsaság tár,visszarugás+crit sebzés csőszájfék,és talán visszarúgás+pontosság markolat. Talán ez a shoti az aranyközépút,alig gyengébb mint a super 90 de sokkal gyorsabban lehet tárazni. 5-ös sentry szett melett használom,szépen fekszenek a 35-ös mobok is így.
[ Szerkesztve ]
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz TommyS_27 #21924 üzenetére
Most egyedül volt csak, és valamennyit erősödött a múltkori óta, pakolt magára némi exoticot, egyedül 1 lövés nem ölte meg rögtön, kellett még bele golyó is. Viszont megint nem emlékezett rám, 2x öltük már halomra, és elfelejtett megint, rugóként ment DZ1 metróban és angolul nyöszörgött hogy hagyjam már békén, miért támadom (miközben rugó?).
Nem is tudtam egyedül megölni, de jött még egy csapat, mert hosszú percekig elnyúlt a csata, és azokkal már könnyedén halt, így átadhattam a jókívánságaim.
Közben a banda aki megtámadta őt is, utána engem is, kettőt megöltem de aztán én is meghaltam.
Erre jött másik 2 srác, németek, baszott erősek voltak. Az egyik hasonló tank stickyzett, a másik iszonyat dps mp7-tel, 1mp alatt ledarálta a csapattársamat mikor az megált egyhelyben, mozgás közben már kevésbé volt hatásos érthető okokból. Ketten maradtunk 1 vs 1-ben, többiek valamiért nem jötte vissza le, 2-3 percig harcoltunk mikor mondtam neki hogy ez unalmas és megálltunk mindketten, nem tudjuk megölni a másikat, akkor felesleges vacakolni, had járjon le a timere.
Na, viszont a mengele gyerek itt jött vissza, és kezdte nekem mondani a szokásos hülyeségét, de nem válaszoltam neki, erre még idegesebb lett és elkezdett kiabálni, a német gyerek meg mondta neki hogy fejezze be, persze mengele shut up, nem veled beszélekkel válaszolt, még 2x mondta neki vissza ezt, a harmadik után 1mp alatt lelőtte a gyerek, azon hatalmasat röhögtem, a német srác meg csak: mondtam neki hogy hagyja abba
Visszajött mégegyszer, de akkor már tiszta ideg volt, azt sem tudta eldönteni hogy most engem támad vagy a német gyereket, lőtt össze vissza mindenre, gondolhatod meddig élt, utána már nem jött vissza, gondolom szervert váltott. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #21929 üzenetére
Egyelőre showstoppert használok a tank+sticky karin, mert hatalmas fun, úgysem a fegyver sebzése a lényeg, de érzem hogy gyenge, lehet kipróbálom ezt a sasg-t amit írtál.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Raulblanco07 #21931 üzenetére
Fire rate módos tárral lazán lehet olyan gyorsan lőni vele mint a showstopperrel,amellett hogy kb. 2.5-szer erősebb.
-
MikaVejneGI
aktív tag
válasz vegitossj7 #21882 üzenetére
Hol lehet ezeknek a META-nak utána olvasni?
Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
vegitossj7
addikt
válasz MikaVejneGI #21933 üzenetére
Hát, PvP+PvE [link], aztán a skilleket kicseréled, és kész.
-
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #21929 üzenetére
csőszájfék shotira?
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #21937 üzenetére
fegyverek terén valamennyire próbálnak ragaszkodni a realitásokhoz. egy csőtoldalékot elég hamar szétvernének a sörétek, viszont addig is lövésről lövésre változna a szóráskép és a sörétnyaláb.
breneckével izgalmasabb lenne a történet.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
PETEE78
senior tag
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #21941 üzenetére
11.8k
"kraftoltam" a tárat.
Ui: Szépen csuklanak össze a játékosok tőle.[ Szerkesztve ]
-
failed
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! itemlevel 200 körül szeretném kicsit rendbehozni a karimat. rogyásig vagyok settekkel (kb 70 tárgy tuti van mindenféle vegyesen). Viszont a helyzet az, hogy nem nagyon tudom, hogyan is kellene...
a lényeg az, hogy többnyire egyedül játszom, vagy randomokkal dz. nem szeretek pvpzni, inkább pve-t erőltetném. mivel ez még lowlevel, szerintem ilyen healert ilyesmiket nincs sok értelme buildelgetni, főleg ha többnyire solozok. A kérdés az lenne, hogy tudnátok nekem ajánlani skill-set összeállításokat?
ez már csak azért is jó lenne, mert akkor a setitemek is ki tudnám szelektálni, mert a lerakatomban a szartól a repülőig minden van. (pl 5 nomad kesztyű az egyik tapadós a másik gurulós bombás, okos fedezékes mindenféle... )ja és, hogy kb milyen statokat lőjek be (lőfegyver/szívosság/mittoménmia harmadik )
köszi
[ Szerkesztve ]
Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
-
veterán
válasz #35434496 #21940 üzenetére
Faja. Stickytol mint a szaros zsak, ugy csuklassz ossze te is? Nekem a pve striker szett 400e szivossaggal van, 230e dpsel, auggal, 60% critesely pulse nelkul. 11-13e-t critel fejre playeren. Csak jon a sticky, es borulok ossze mint az allat...
Ezert az alpha karim ( 450e szivossag, 220e dps mp7 majd 50% exotic resistel van, savage kesztyuvel. 15e-t critel fejre az mp7
-
Anonymus23
veterán
válasz failed #21945 üzenetére
Jelenleg nincs olyan build (szerintem) ami mindenre jó lenne.
(majdnem) mindenre más a jó, bár igazából 3-4 területre felbonthatóak a buildek:DZ: pl amit Player berakott, 5 striker + valami legjobb, de sokan használják Dead Eye + 2 valami, ami jó statot ad, vagy tűrésre, vagy DPS, meg még kinek milyen stílus jön be
Incursion/MIssion/UG
Ezeknél lehet DPS vagy taktikus/support karaktereket csinálni, keress rá, tele van a YT ilyen vidókkal.
De pl DPS: 5 Sentry + valami ami a legjobb statos, vagy 5 Striker + valami ami a legjobb statos
Taktikus: 4 taktikus + 2 final meausre
Reclaimer: 4 Reclaimer + 2 final meausre vagy 2 taktikusStb.
De tényleg keress rá pl YT-n.
Viszont a 70 db zöld cucc nagyon kevés, szerintem vagy 500-ból lett már aránylag elfogadható build...
És akkor a fegyverekről még nem is esett szó....;) - The Power of the Light Side
-
failed
tag
válasz Anonymus23 #21947 üzenetére
köszi
nem csillagharcost akarok építeni
valami ilyesmire gondoltam, pl.:
aug ?/?/? (szóval mikkel) ((( amúgy csak annak a fegyvernek a képességeit kapom meg, ami épp kézbe van?)
5 sentry+ami tetszik
pulse/heal
gyúrj critre, de legyne 30% vamp
3400fegyó/2500szívósság/1200...nézegettem én is, hogy kb végtelen a lehetőségek tárháza... sikerült is megtalálnom egy elég jó összeállítást, csak aztán meglett a DzLevel50, meg jött a frissítés, aztán dz1-ben 180k hp-val fekszek csitt-csatt, ha 3-4 mobnak nekimegyek... Eddig meg daráltam őket :/
Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
-
veterán
válasz failed #21948 üzenetére
180 szívósság? Az hangyafüggy...
Szerintem a legkirályabb PVE területre a sentry v. striker 5-ös szett SAVAGE kesztyűvel.
DPS-nél még a legfontosabb szerintem a critesely. Ez legyen minél nagyobb, 60%-nál tetőzik, ennél több nem lehet. LMG-t használ a karim, RPK74-et, nagyon pontos, nagyon faja...5-ös striker szetthez még jó megoldás lehet a felelőtlen skilles ( reckless ) mellény. De nekem még 1 olyan nem esett.
PVP-re mindenki deadeye v. alpha szettben megy, esetleg shoti és sentry.
Ha gearelődni akarsz, UG-t ajánlom, meg az incursionokat. Falconból sentryt, csapásmérőt, taktikus cuccot kapsz. Dragon nesten Deadeye, firecrestet, reclaimert...
Reclaimer nagyon jó, főleg ha supportot csinálsz. Régen én is DPS karikkal mentem, de mostanában föld alá is szívesebben megyek a reclaimer dps supporttal, valahogy jobban élvezem, hogy figyelnem kell a többiekre, sajnos sokszor a csapat nem figyel eléggé az elől arató DPS-ekre, és soha sem támogattak. Ezért lettem én a támogató
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest