Új hozzászólás Aktív témák
-
stefyY
őstag
Zenit a nap tutija..?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
GabN73
addikt
Összeállítok ma is egy 12 meccses szelót, aztán majd kirakom.
-
Pepeninho
őstag
Én csak azt sajnálom, hogy elvett a bíró Tőlünk 25-30 perc élményt, mert a kiállítás után már más meccs ment. Óriási probléma, hogy ilyen hozzá nem értő játékvezetők vannak abban a ligában amiben a világ Top5-jéből, 2 csapat szerepel. Ronaldo tizije nevetséges volt, ahogy Neymaré is. Iniesta esése adható volt. Tegnap még nem így gondoltam, de hideg fejjel átgondolva tizi volt. Azt, hogy a bíró a képzetlensége vagy némi pénz ellenében vétet azt nem itt fogom kinyilvánítani!
Ps4, Xiaomi 11T
-
Víz Elek
senior tag
Hétvégi mixem... ennek örömére rakok ma egy kamikaze tipszmikszet.
[ Szerkesztve ]
Samsung S9
-
-
giigz
veterán
Ma ellovok egy 200-as szelot
-
B-L-A-C-K
titán
Na ez a 100%-osan észrevehető bunda...
-
Víz Elek
senior tag
Remélem, hogy jönni fog.
Samsung S9
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
janos1988
addikt
Ó, ha időben észreveszem ezt az Anzsi meccset, jól megpukkasztottam volna a vendégeket... Ajándék volt.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Pepeninho
őstag
Ezaz.Cszka kapott gól nélkül hozta 3,5 szorzóért. Ha a Zenit is hozza 2 góllal akkor 5szörös pénz.
Ps4, Xiaomi 11T
-
Jeollam
aktív tag
sziasztok. kezdő tippmixes vagyok, tegnap raktam első mixxem, elment a real madriddal! Az lenne a kérdésem a szelvényen található odss az mit jelent?
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
Dani_kp
addikt
Erre ki mit mondana? Szerintem az Almeria képes és behúzza majd.
https://ingatlan.com/33821564
-
-
Daniel Alves
őstag
Mi van akkor ha valaki véletlenül az én számlámra utalt pénzt? Délelőtt jött sms hogy x forintot utalt egy férfi... viszont a pénzről halvány lila fogalmam sincs ,hogy mi lehet. Nem várok ebayes megrendelést, nem várok semmit... Közleményben pedig egy cím van beírva...
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz Daniel Alves #54181 üzenetére
Örülj neki
-
Daniel Alves
őstag
válasz PRDZsolesz #54182 üzenetére
de most komolyan
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Bati0501
őstag
Egy hete kb nekem meg a telefonomat töltötte fel egy idősebb nő 5e-el...mi vissza fogjuk utalni a pénzét,többséggel ellentétben...
Esetedben nem tudom,h ez megoldható-e egyáltalán-látod-e h honnan jött+h mennyi pénzről is van szó... -
janos1988
addikt
Lapíts, mint aki fingott. De nagy az esély, hogy a bank visszautalja. De ha meg felveszed (és megjátszod a hülyét), akkor passz.
-
föccer
nagyúr
válasz föccer #54117 üzenetére
Roma - Torino 1 fi. X
*0-1 Arsenal - Swensea H
Augsburg - Leverkusen H300*12,26539 => várható 3680.
Zenit - Krilja H
*1-0 HBSC - Bayern V
*0-1 Barca - Celta H
Sevilla - RM H (külön gratulálok magamnak, hogy mellé húztam Ez termesztésen V akart volna lenni )1500*14,45862 => várható 21690
Almeria - RSoci V
Dortmund - Schalke H
Arsenal - Swansea H
MU-MCity over 2,5
*0-2 Barca - Celta H
*0-1 Juve - Parma H5/6 6*200 ft => várható 15754.
Az elsővel talán visszajön, amit elbukok a másodikkal. Vagy lehet, hogy tudat alatt elővettem a varázsgömbömet és annyira bánatos most a RM, hogy eladja a meccset.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
pohár
félisten
csak rajtad múlik tudtommal (vagy visszaadod, vagy nem), de mindjárt megkérdezem anyum, hogy a bank le tudja-e emelni a lét a számládról a téves utalás miatt, de szerintem nem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bati0501
őstag
A Bayern holnap miért játszik megint idegenben?
-
Bati0501
őstag
válasz szsanyika86 #54192 üzenetére
Thx.
-
Roland1789
tag
Kedd és Szerdára vannak tuti tippjeitek?
Xbox Gamertag : Roli576
-
Zjunior
veterán
válasz szsanyika86 #54192 üzenetére
Hát Te Eltévedtél???
Végre 1 profi tippmixes!![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Roland1789
tag
válasz Roland1789 #54194 üzenetére
099 1 Hertha BSC - Bayern München V 1.20 Töröl
120 1 Roma - Torino H 1.38 Töröl
126 1 Arsenal - Swansea H 1.43 Töröl
134 1 Manchester City szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.16 Töröl
212 1 *(0-1) Barcelona - Celta Vigo H 1.21 Töröl
218 1 Atl. Madrid - Granada H 1.20 Töröl
223 1 Sevilla - Real Madrid V 1.54 Töröl
229 1 Austria Wien - Salzburg V 1.47 Töröl
235 1 *(0-1) Liverpool - Sunderland H 1.45 TörölVmi ilyenre gondoltam 500 forinttal
Xbox Gamertag : Roli576
-
janos1988
addikt
http://www.eredmenyek.com/merkozes/ABaD9mrA/#tabella;table;overall (H-ba raktam...)
A tabellán előrébb vannak a vendégek? Igen.
Legutóbb megverték a hazaiakat? Igen.
Nincsenek formában a hazaiak? Nincsenek és gyakran kapnak ki.
Vendégek oddsa kicsit emelkedett amivel arányosan csökkent a D és a H odds is.Na akkor keressünk egy hasonló meccset holnapra, amik ilyen vagy ehhez hasonló feltételeknek megfelel. Találtam is párat, de talán ez a legjobb. Tehát ha a maiból indulunk ki, akkor sima vendég lesz ez a mérkőzés. 5k-t rászánok. De a nyakamhoz a bökőt, hogy úgy elmegy, mint a huzat...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #54190 üzenetére
na, akkor jól sejtettem, a bank nem tud tenni semmit, csak rajtad áll a dolog, hogy visszafizeted-e az összeget
-
Dani_kp
addikt
Lehet, hogy a héten bepróbálkozok a papírformákkal, hátha jönne valami. Meglesem a kínálatot.
https://ingatlan.com/33821564
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest