Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
-
pohár
félisten
nem néztem utána, csak mintha a kommentátor 8-at mondott volna a City meccs alatt
hát a mixemet el is vitte a City szépen, pedig jól indult
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Zjunior #34606 üzenetére
kellenek is csapat overre 1,80-ért
Milan over 1,5 & Napoli over 1,5 & Dortmund over 1,5 = 4,49 x 500Ft
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
Jaj de jó hogy nem raktam, tudtam én a City, Chelsea közül az egyik ssssopni fog, mondjuk mind2 ssssopott...
Na végre egy kis főtt kaja...
[ Szerkesztve ]
-
nagynandi
csendes tag
Sziasztok, az utóbbi időben elég sokat játszom, de nem meglepő módon nem igazán nyerek..
Valaki tudna valami féle tanácsot adni, hogy hogy érdemes tulajdonképpen játszani?
Azért használjam, hogy többször tudjak egy bejegyzésbe írni?
[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
válasz B-L-A-C-K #34612 üzenetére
Van étvágyad akkor.
Na de hajrá Ajax!
nagynandi: Ha tényleg nem szeretnél sokat bukni, akkor ne játsz De komolyan, erre szerintem nem nagyon van stratégia. Valakinek a nagyobb oddsok kötésben, valakinek a kisebb de tutibb jön be. Ja és használd a szerkesztés gombot is
[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
nagyúr
Remelem nyer az ajax akkor jon fincsi 16.5k
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #34608 üzenetére
fú, bikmakk... worst burger ever
úgy érzem, ha mi ketten térnénk be hamburgerezni, nem jönnénk ki fejenként 3 ezerbőlHAJRÁ AJAX!!! KELL 2 GÓL!!
-
GabN73
addikt
X / Milan kéne... De ahogy elnézem őket, még z X se lesz meg...
-
törölt tag
Sziasztok!
A kérdésem ahoz szólna aki használ tippmixprot. Mennyi a legkisebb összeg ami kivehető?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Húú izgultam itt az ajaxért, de kár volt
-
pohár
félisten
[ Szerkesztve ]
-
-
pohár
félisten
válasz föccer #34633 üzenetére
persze, ez egyértelmű, ezeken nem szívesen küldözget az ember bankadatokat/bankkártya adatokat
-
nagyúr
Ez még mindig meglepő [link]
17 forduló alatt nem volt gól nélküli mérkőzés
Lehet elkezdem most már pakolni majd vagy a 0:0-át vagy a 0,5 gól alattit attól függően melyikre lesz jobb odds mondjuk meccsenként egy 500-assal. Lasasan illő lenne már jönnie egy 0-0-s döncinekÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
föccer
nagyúr
Leutalással nem lesz gond, A feltöltés meg nem kártyáról kell csinálni, hanem utalással. Vagy külön ere a célra kell egy 0-és számlát fenntartani, amire csak a befizetésig tartasz zsetont.
Nagyibb gond lehet a fogadóirodába történő belépési adatokkal...
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
gery2123
őstag
Hát a nap ajándéka volt Leverkusen elfelejtettem beírni hogy a Dortmund ma nem nyer. Aki rakta az most biztos mérges
-- PSN_ID: GerY2123
-
Zjunior
veterán
Galata Juve.
3,60 van H ra 3,60 X re érdekes....Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
nagyúr
Szurkoljátok már ki a Din. Bukarest győzelmet, akkor gyönyörű napot zárnék
-
gery2123
őstag
válasz nagynandi #34639 üzenetére
[link]
Így ezt nem mondanám, de ha rakok valamit akkor azt rendszeresen berakom az esetek 90 % még meccs előtt. A mai azért sikerült így mert nem voltam itthon. De nem vagyok az az én megmondtam ember. Nemrég nevettünk ilyesmin az egyik fórumtárs miatt.-- PSN_ID: GerY2123
-
pohár
félisten
válasz Shkiz0 #34648 üzenetére
még zs csapattal is kinéz egy háromgólos győzelem simán
én inkább csapat overre megyek majd rá inkább (4 Real gól 1,66-ot ér perpill), vagy Real győz és 4,5 over a meccs, ez 1,90GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest