- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
ez de jó áron van...
ha ezt feladnám, már rendelném is megfele amúgy ez holnapi nagytétesnek simán jó, akár egy kis gyomlálás is belefér, hogy csak 2x-es szorzó legyen[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #34504 üzenetére
ha lenne biztos keresetem még, akkor feladnám, bár szerintem picit óvatosabban (20-25 körül), de így, hogy nincs, így felejtős... bár holnap mennem kell karfiolt venni, pár lépésre ott a lottózó is, lehet egy ötösért rakok valami kétnaposat, nem tudom
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #34506 üzenetére
én a PSG - Monaco meccseket 100%-ra mondanám, jövő héten Bayern - City meccs a BL-ben, tétje nincs, szerintem nem is érdekli őket nagyon, így a bajnokságra mennek rá, a BL-be meg a padozók kerülnek, nehogy lesérüljenek a játékosok tét nélkül... Arsenalnak most nagyon durva hónapja lesz, jön hozzájuk az Everton, mennek a Napolihoz, aztán Chelsea és City meccs... szóval most be kell húzzák az Everton ellen, mert a City max X lesz, a Chelsea verhető, de sose tudni
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #34508 üzenetére
hát ők tudják, attól a City-nek nem muszáj kiállni az A-kerettel, elég a B is
-
B-L-A-C-K
titán
válasz L_YKing #34511 üzenetére
Johnny Depp a Lone Ranger-ből.
-
Daniel Alves
őstag
tenni kellene , tenni kellene....
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #34514 üzenetére
-
sch_a
addikt
Eddig is volt ilyen bet365-ön?
Mondjuk azt nem értem, mitől függ ez, mert a másik fogadásomnál nem ajánlja fel.
-
giigz
veterán
Na akkor ma sem ártana nyerni, robbantok
-
pohár
félisten
nekem ez ment mára mixen, a netesen még elmélkedek
-
L_YKing
addikt
Milan
Psv
Dortmund
PortoVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
föccer
nagyúr
MU elverte az Arsenalt. Everton elverte az MU-t. Everton elveri az Arsenált.
Jó nem trollkodom.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
zolynet
veterán
qpr, derby, pool, westbrom kéne mára
derby, ezaaazzzz
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
pohár
félisten
netes:
egy vegyesfelvágott
egy Suarez dupla:
és egy gólos:
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
janos1988
addikt
Ma ment egy-egy alap 4/5-ös és egy vagány 3/4-es.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Zjunior
veterán
Ment félidőben 5k
Newcastle x2-re.
Dupla!
Most èledezik a Mu![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
PRDZsolesz
aktív tag
Hát ilyen nincs b@sszameg, Derby 4-1-nél rakok 1,57-ért, hogy nincs 6.gól, egy ezresért, erre a 92. percben 5-1 csesszék meg, ennyi volt a sofascore bónusz bocsánat az alpári stílusomért
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
A sors...
Raktam volna ezt, de a lottózóba későn értem oda tegnap...a Donbass már akkor ment, helyette ment a másik kiszemeltem, nem is nagyon gondolkodtam...a Dinamo Riga. Ők természetesen kikaptak, a Donbass pedig jött...sors... +erről már jött a Köln is.
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
giigz
veterán
Chelsea-ből ma kinézek egy X-et 4,20-ért
-
gyuromoj
veterán
2. gól Newcastle 7.50-ért esélyes?
(#34548) Chereiose
Na megraktam 500Ft-ért, 11.00 odds-ért.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest