- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubris
őstag
Valami tipp mai napra? Alaves vs Eirbar?
MU győzelemre 4.5 odds van.
-
sz_abika
addikt
Ha 0-0 marad Manchester ben, agylobot fogok kapni
PSN: xszabikax
-
újratöltve
csendes tag
csodálatos, hogy az anderlecht nem bír lőni egy nyamvadt gólt
nekem is kéne a manchesteren is, de ez az anderlecht egy vicc
[ Szerkesztve ]
Én soha nem fogadok "valamelyik" csapat góljára, hanem mindig csak az egész meccsen bekövetkező következő gólra, csak lusta vagyok kiírni mind a két csapat nevét.
-
pohár
félisten
válasz sz_abika #163403 üzenetére
nekem meg 80:00 előtt kéne a City gólja, hát nen tudom... meg 2 a Bilbaotól
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
m4rk_
aktív tag
válasz újratöltve #163404 üzenetére
Es az Anderlecht nekem is megkeseriti a napomat....
-
újratöltve
csendes tag
válasz újratöltve #163404 üzenetére
ilyen szar egy hetet
Én soha nem fogadok "valamelyik" csapat góljára, hanem mindig csak az egész meccsen bekövetkező következő gólra, csak lusta vagyok kiírni mind a két csapat nevét.
-
margithid
veterán
Mára lesznek meccsek amik csalósak szerintem.
Atalanta-Juventus, Luzern-Basel, mindegyiket vendégre gondolná az ember, de mig a juvenak ott a BL, addig Basel igazából bajnoknak tekinthető. Összeállításokig nem piszkálnám egyik meccset sem..
Szlovákoknál viszont találtam egy jó oddsot, Trencsén-Zsolna x2, 1.77ért. Vendégek még nem bajnokok, ha botladoznak még lehet bármi, 8 meccs még vissza van, igaz van 10 pont előnyük. Nem tudom miért ilyen magas a vendég győzelem, semmit nem tudok erről a meccsről, de számok alapján jónak néz ki!
Ami tetszik és a napokban lesz:
Eibar-Leganes DNB 1. Majdhogynem mindegyiknek tét nélküli. Eibarnak nagy szerencse kellene, hogy a 7. helyen végezzen, ami EL indulást érne ha a Barcelona megnyeri a kupát. Leganes meg tulajdonképpen már elkerülte a kiesést, Gijon nem fog 6 pontot hozni míg Leganes meg egyet sem az utolsó 4 fordulóban. Ráadásul Leganes még elkaphatja otthon a Betist, arra nagyobb az esély, mint idegenben az Eibar ellen![ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz margithid #163410 üzenetére
Ez egy elmaradt meccs a 18. fordulóból...
A Zilina azért bajnok már, mert mögötte a Slovannak már csak 3 meccse van hátra (egy elmaradt meccs a 22. fordulóból, plusz a 31-32. fordulósok, a 33. fordulóbelit már előre lejátszotta, a 30-ban meg ő a "kimaradó"), ami max 9 pont lehet, de 10 ponttal vezet a Zilina... Azaz innentől a Zilina akár minden meccsét feladhatná...
A Zilina pont vasárnap lett bajnok azzal, hogy idegenben verte a Slovant, a 2. helyezettet, aki így már nem érheti utol... erős a gyanú, hogy kb belexarnak a mai meccsbe, utána meg majd 7-én lesz a köv forduló...Trencin meg a tavalyi és tavaly előtti bajnok... erősen kell, hogy mind a maradék 4 meccsét (benne a mait is) megnyerje és a két előtte lévő, meg legalább egyszer bukjon, mert 3 pont hátrányban van velük szemben...
Villareal H @1,44 - az El-es hely miatt nyerni kell a már szinte kiesett Gijon ellen otthon, mert 3-an vannak 2 EL-es helyre...
Cardiff H @3,5 - Az Újkastély kb belexarhat a maradék 2 meccsében, mert a 2. hely, azaz a direkt feljutás megvan, az első hely meg 4 pontra, minek erőlködni, mikor így is 2. lesz mindenképp és egyenesben feljutott a PL-be...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
margithid
veterán
válasz yogibear #163414 üzenetére
Igen, írtam is, hogy észrevettem, hogy egy csapattal kevesebb van idén, igy ez már érdektelen.
Cardiff-et én is néztem, de nekik sincs tét, ki tudja melyik csapat lesz motiváltabb...
Ez a Klicsko viszont nem hagy nyugodni, az oké, hogy másfél év kimaradt az ukránnak, de amennyire tudom nincs rossz formában, edzett továbbra is.
Sok ilyen Joshua félét elintézett már, akik szintén veretlenek voltak amig nem találkoztak az ukránnal...Basel ma még annyiból lehet jó, hogy ha nyernek akkor matematikailag is bajnokok.
Lehet úgy vannak, hogy minél előbb zárjuk le, aztán a kupadöntőig pihi, játszhatnak azok akik nem kaptak annyi lehetőséget az igény során. -
yogibear
addikt
válasz margithid #163415 üzenetére
Basel igazából már most bajnok, az "Ifjoncok" max pont egyenlőségre hozhatnák ki a maradék 7 fordulót, ha mind megnyernék, a Basel meg végig kikapna, ami ugye kb max akkor lehetne, ha mind a 7 meccet eladnák...
Igazából ma egy kényelmes döncivel is bajnokok matematikailag is... mivel összesen 1 pont kell már csak hozzá...
Lucerna más tészta, neki még kaparnia kell az EL-es helyezésért, ha azt akarja.
De a Basel ott kb olyan, mint a skótoknál a Celtic, vagy a portugáloknál a Benfica, akkor nyer vagy kap ki, amikor épp kedve tartja...Juve oddsa meg kicsi felment, de szvsz nyerni fognak, azért a jövő szerda még odébb van, rá tudnak pihenni szombat-vasárnap, hétfőn pár óra repcsizés, pihike, kedden edzésecske, szerda este meccs...
Utána lesz majd picit neccesebb, főleg az odavágó eredményétől függően, ha mondjuk szerdán kikapnak, mert szombaton városi rangadó a Torino ellen és kedden BL visszavágó...
És ha netán mind2 bajnokit elbuknák (azért azt kétlem), akkor a Roma 2 pontra feljöhetne... Azt meg nem hiszem, hogy nagyon szeretnék Ráadásul a Roma meg most szintén városit meccsel a Lazioval, ha netán kikap, és a Juve nyerne Atalantánál, akkor az 11 pont előny lenne 4 fordulóval a vége előtt... ami több, mint elég...[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
Standard Liege - St. Gilloise DNB V 3.40 volt amikor megtettem őket.
Hazaiak gyengék, sok hiányzójuk lesz. SZERINTEM simán ér ennyit. -
yogibear
addikt
válasz margithid #163417 üzenetére
De akkor miért idegenben ünnepelnének, miért nem kapnak ki és nyernek a legközelebbi hazai meccsen?
Akkor nyernek, amikor csak akarnak, szóval bármi lehet...Atalanta veszélyes lehet, de az csak a Juvétól függ, 2009-ig visszamenőleg pontot nem szerzett az Atalanta ellenük... valami 15 meccs óta mindig kikaptak...
[ Szerkesztve ]
-
-
pohár
félisten
mára egy kis lightos 700ft-os zsebpénzes szeló: Villarreal & Lever o2,5 & Juve o1,5
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
újratöltve
csendes tag
esetleg egy lengyel gól jöhetne
-
yogibear
addikt
-
margithid
veterán
Freiburgra szerintem elmérték az oddsot holnap. Darmstadt tulajdonképpen kiesett, ha midnen meccsét hozná, a Hamburg meg egy pontot se szerezne, akkor maradna bent. És van még egy meccsük a bayern ellen idegenben...
Darmstadt meg hajt a nemzetközi kupás helyért, nekik van tét, nem is kicsi. -
újratöltve
csendes tag
már csak a gfc ajaccion kéne egy, és tök jó lenne a napom
[ Szerkesztve ]
-
újratöltve
csendes tag
válasz újratöltve #163428 üzenetére
fenébe,ma is mínuszban vagyok
-
yogibear
addikt
Nyomi Újkastély meg csak nem akart kikapni, remélem jövőre ki is esik a PLből...
Trencin pedig olyan szépen hozta a H-t...Szerencsére a mentő duplás visszahozta nullára a napot...Villarreal + Strasbourg
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz pohár #163421 üzenetére
hát ez meglepően könnyen jött, bár csak 2300 pénz nyerte a markom, jó az
-
janos1988
addikt
Ma megcsinálom a majdnem lehetetlent! A meccsek már megvannak.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
yogibear
addikt
Szombati foci, boksz és F1 a tévében:
M4 Sport
10.45: Forma-1, Orosz Nagydíj, Szocsi, 3. szabadedzés
13.45: Forma-1, Orosz Nagydíj, Szocsi, időmérő
17.45: Labdarúgás, NB I, Újpest-MTK
20.15: Labdarúgás, NB I, Videoton-DebrecenTöbbi mennyei az m4sport.hu-n...
Sport 1
16.00: Labdarúgás, spanyol bajnokság, Real Madrid-Valencia
18.30: Labdarúgás, spanyol bajnokság, Las Palmas-Atlético Madrid
22.45: Ökölvívás, profi gála, London, Anthony Joshua-Vlagyimir KlicskoSport 2
20.45: Labdarúgás, spanyol bajnokság, Espanyol-BarcelonaEurosport 2
15.15: Labdarúgás, német bajnokság, Borussia Dortmund-Köln
18.30: Labdarúgás, német bajnokság, Wolfsburg-Bayern München
22.00: Labdarúgás, MLS, Orlando City-Colorado RapidsDigisport 1
12.55: Labdarúgás, skót bajnokság, Celtic-Rangers
20.40: Labdarúgás, olasz bajnokság, Torino-Sampdoria
22.45: Labdarúgás, argentin bajnokságDigisport 2
16.55: Labdarúgás, francia bajnokság, Monaco-Toulouse
20.00: Labdarúgás, francia bajnokság, Guingamp-St. ÉtienneSpíler TV
15.35: Labdarúgás, angol bajnokság, West Brom-Leicester
18.05: Labdarúgás, angol bajnokság, Crystal Palace-Burnley„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
margithid
veterán
Holnapra szerintem nagyon jó oddson van Nápoly!
Az utóbbi fordulókban teljesen kipukkadt az Inter, nincs már esélye az EL helyre.
Napoli viszont hajthat még, hogy odaérjen a második helyre, ami BL főtáblát ér egyből.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
hát véletlen sikerült Real csapat over helyett Valencia 0,5 undert tennem az első félidőre 1,5-ért, reménykedni tudok csak, hogy kihúzzák kapott gól nélkül a srácok
-
margithid
veterán
-
yogibear
addikt
válasz margithid #163437 üzenetére
Osasuna max 30 pontos lehetne, de az első bent maradó helyen a Leganesnek már van annyi... azaz utóbbi még egy pont és akkor az Osa matekilag is kizuhant...
Vagyis tkp valóban kiesett már az Osasuna... mert ez az esély csak matematikai... főképp, hogy a két másik kiesőnek is buknia kellene minden hátralévőt...
Depor egy győzelemmel már matekilag is biztos bent maradó lenne... akkor lenne 34 pontja és a legjobb kieső Gijonnak van most 24 és marad 3 forduló (ami ugye csak max 9 pont)...
Ha kikap, akkor marad a 7 pont előny és 3 forduló, X esetén 8 pont előny és 3 forduló...[ Szerkesztve ]
-
-
LyonnaisFan1
őstag
Mára:
DVTK 1X, Benfica 1/1 és Barcelolna 2/2
De jó, hogy végül a benfica félidő/vendéget dobtam rá a másik kettőre a real sociedad helyett, akik nem úgy tűnik, hogy behúzzák. Nemet mondanak az eurépa liigára, RESPECTAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mario1012
tag
Kellene az a Dortmund első félidő, erre a jó helyzetek kimaradnak, plusz 2 les gól.
-
janos1988
addikt
Crystal P., Qpr, Lahti, Nantes 6+ gól és Ried győzelem 3/5-be sorja 100-al szép kis csinos várhatóért.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
yogibear
addikt
De éreztem, hogy ez a foshalom Real benyal egy gólt... addig baxakodtak, míg összejött...
Itt fog elmenni a bajnokság... ahogy azt ezek után meg is érdemlik...Hát ha még ki is kapnának.
Marcelo csak megmenti őket...
[ Szerkesztve ]
-
-
margithid
veterán
Itt már nem lehet semmire se adni, a már kieső Darmstadt simán veri az EL-re hajtó Freiburgot.
-
SkiDev
senior tag
válasz margithid #163445 üzenetére
Azt én is néztem. Úgy tűnik darmstadt otthon mostanában nyer, kb olyan jó tipp, mint a Werder Bremen
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Bigemperor
senior tag
Ilyen szintű csalást, mint amit a honvéd-gyirmót meccsen a spori eddig összehozott, ritkán látni nálunk. 2 honvéd gól, visszafújt tizi és 0-0 a félidő. 42k mínusz
-
Linem
senior tag
válasz Bigemperor #163448 üzenetére
1.25-ért a 95. percben nagy nehezen sikerült nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest