- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
oh wow, sportingbetes 7 ingyenpörin megint kipörgött kőkemény 0,00000€
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
köcsög Millwall
-
margithid
veterán
Holnap Plzen oddsa 2.10, én sokkalom! Bajnoki címért mennek, Jablonecnek meg igazán már nincs tétje a meccsnek.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz margithid #163603 üzenetére
Ugyanennek a Jablonecnek a szintén címért menő Slavia otthonában sem volt tétje, a hazai mégis csak a 90. percben mentette döncire ellenük a meccset... most meg otthon játszanak... hacsak a pilzen nem küldött nekik pár hordó seritalt, hogy besegítsenek nekik.
Múlt héten is volt vagy 4 "bajnoki címért menő", aztán 3 is bukott otthon pontokat...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
sz_abika
addikt
-
m4rk_
aktív tag
válasz sz_abika #163605 üzenetére
Én őszintén szólva Györe Laci-ra nem értem az odds-ot...[link] Kint voltam amikor a pesti tornán játszott, konkrétan 0-5ről hozta vissza az első szettet szintén Troicki ellen és nyerte a meccset 2-0-ra, úgymond simán. Aztán következő fordulóban még Verdasco-t is megverte 2-1-re.
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
Ezt a vegas.hu-t próbálta már valaki?
-
tigipuf
senior tag
Szerintetek a holnapi final four-ban,a győrnek van esélye a buducnost ellen?
Szép magas még jelenleg a podgorica oddsa,és pillanatnyilag sokak szerint erősebb a győrnél.
Bár a női kézi tudjuk milyen,,,,[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
yogibear
addikt
Miért is nem lep meg, hogy a végig kieső helyen álló 1860 münken vezet 2:0-ra Drezdában, akinek 15 meccsből 2 veresége van csak otthon.... eddig...
Ja, a münkennek meg 15 idegenbeli meccsből csak 2 győzelme van.... eddig...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
89. perc, K'lautern - St Pauli 0:2, 3. gól Kajlautern @15.... hát nem berúgják.
-
yogibear
addikt
Újabbb feltámadás, ezúttal a fransziakettőben... Orleans-i szűzek is hirtelen megtanultak idegenben nyerni, eddig 17 meccs 2 győzelem, útban a 3. na ná, hogy egy 55 pontos csapat ellen, aki még fel is juthatna az elsőbe... csak hát az a V @7-es odds többet hoz a konyhára, fasse akarnak ezek feljutni, csak úgy csináltak eddig.
[ Szerkesztve ]
-
berbatov2
senior tag
Elofordul, hogy hibazik a tippmixpro vagy csak en nezek be valamit?
Mai Babos T paros meccset 19,5 game fele tettem es kihozta vesztesre. -
újratöltve
csendes tag
senkit nem akarok siettetni, de a lehavre gól jöhetne már
Én soha nem fogadok "valamelyik" csapat góljára, hanem mindig csak az egész meccsen bekövetkező következő gólra, csak lusta vagyok kiírni mind a két csapat nevét.
-
yogibear
addikt
válasz berbatov2 #163617 üzenetére
eredmények szerint buktad... elég furi, amit ott ír, két szett után 17 játék 1:1-es állás és a harmadik szett helyett simán csak tájbrékkel döntötték el a győztest, váltott szerva 10 pontig, 2 pont előnnyel, aki előbb eléri, az a győztes...
Fasse látott még ilyet, de attól még létezhet...Gondolom jó odds volt az o19,5-re, mert tudták a bukik is hogy csak 2 szettes a meccs...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
-
yogibear
addikt
Kölnben meg tolnak egy o6,5-öt 23-ért.
Szólhattak volna előtte, hogy buliznak egyet...[ Szerkesztve ]
-
újratöltve
csendes tag
létezik az, hogy valakit kitiltanak a betről csak azért, mert túl sokat nyert?
vagy ez csak azokkal fordul elő, akik valami "hibát" követnek el?
[ Szerkesztve ]
Én soha nem fogadok "valamelyik" csapat góljára, hanem mindig csak az egész meccsen bekövetkező következő gólra, csak lusta vagyok kiírni mind a két csapat nevét.
-
SkiDev
senior tag
Tippmixgyilkos nap.... Semmi más hozzáfűznivaló nincs
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
yogibear
addikt
válasz m4rk_ #163624 üzenetére
Ha egynek számít, akkor is csak 18... így mindenképp bukta számára az o19,5...
Mondjuk valszeg azért nem futottam még bele ilyen super tie-breakbe, mert párost ritkán nézek, csak egyénit.
No meg a nagyobb tornákon (nem csak a GS-eken) nem nagyon van ilyen, inkább csak a kisebbeken, gondolom...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Monaco @1,45 - a BL-t már bukták, a maradék 4 bajnokiból kell 7 pontot összeszedni és bajnokok... ebből a kiesőjelöltnél illene 3-at begyűjteni...
Newport @1,85 - ha nyer bent marad, ha nem kieshet... Nottsnak meg már tökmindegyHartlepool @3,95 - na itt neccesebb, de a Doncaster már feljutott, utsó 3 meccsét el is adta, akár ezzel is megteheti, Harti meg csak győzelemmel és Newport buktával maradhat bent... utsó fordulókban csodák szoktak történni.
Leicester @1,55 - kell minden győzelem, mint egy falat kenyér...
Carlisle @2,40 - az osztályozóhoz kellene a 3 pont, Exeter már tuti osztályoz... de attól még necces tipp
Plzen @1,95
Slavia Praha @1,65
Ezek elvben versenyt futnak a bajnoki címért, ahhoz képest buknak néha rendesen... Slavia pont legutóbb otthon a Jablonec ellen vesztett 2 pontot, akivel most a Pilzen meccsel...Duisburg @1,45 - itt sem ártana nyerni, ha bajnom akar lenni és másodosztályos
Galatasaray @1,40 - GAlata elég rapszodikus idén... vagy csak xarnak mindenre...
azért bundálhatnának egy 2/1-et @17-ért, mint 2 éve...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
jpm
senior tag
Van egy kérdésem. Annak a fogadásomnak aminek most lett meg az eredménye azt a lottózó már ma kifizeti vagy csak holnap?
-
yogibear
addikt
Útmutatót elolvastad, mester?
"Lóf*t mama"Kikerestem neked, jó.
Mennyi ideig tart a fogadások kiértékelése?
A megfogadott események befejezését, azok hivatalos eredményközlését és ellenőrzését követően, igyekszünk a lehető leghamarabb kiértékelni a fogadásokat.
A nyeremények jóváírásának végső időpontja a fogadással érintett utolsóként véget érő fogadási esemény befejezését követő 48. óra.Mikor vehetem fel a nyereményemet?
A fogadásban szereplő események befejezését és hivatalos eredmény-megállapítást követően a kisnyeremények (200 000 Ft alatt) néhány perc múlva kifizetésre kerülnek készpénzben. Az 50 000 Ft- és 200 000 Ft közötti nyereményeket kérheti átutalással is . A 200 000 Ft feletti nyereményeket a lottózókban "nyereményigénylési lap" kitöltésével meg kell igényelni, melyet átutalással teljesít a Szerencsejáték Zrt
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Diósgyőr nyer, real legalább hárommal nyer, bayern legalább hárommal nyer, napoli mindkettő félidőben gólt szerez.
Ez mára. Kár, hogy a diósgyőrre nem volt olyan, hogy diósgyőr szerez vezetést és vendég. Arra sokkal jobb oddson csíphettem volna meg a találatot.
A kiesés szempontjából pedig: DVTK 2, DVSC 1, MTK 1, Honvéd 2As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #163631 üzenetére
Jaja véreredménynél van olyan - online is - hogy néha csak egy óra múlva írják jóvá, mert valami olyasmi van, hogy két helyről kell az eredményről megerősítés, valaki írta itt ezt egyszer...
(#163632) jpm ha már nyert a szelvény lemész a lotyózóba és sorba állsz a biorobotnál.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
jaja... félidő tippeket csak a végén szokták jóváírni, ahogy a végeredményt is... meg a 2 és 3esélyeket
Csak a gólos fogadásokat írják jóvá menet közben: over, GG, X-edik gól, satöbbi...Ez onlány mixen is így van...
Mondjuk nem sokból tartana a félideji eredményt jóváírni menetközben, ahogy a gólosokkal teszik...
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
pohár
félisten
dupla
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
m4rk_
aktív tag
Oh, hogy csessze meg a Duisburg, de tényleg...
-
yogibear
addikt
Genclerbirligi @3,60
ha nem nyernek, bunda, ha igen akkor is mert 2/1.
Adana 1 lövés 1 gól, Geczibicikli 16 lövés 0 gól.
Akárcsak a Trabzonspor @1,85-ért...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
gyerünk már Hull, verjetek már egy gólt
-
pohár
félisten
válasz Body_builder #163646 üzenetére
ugyanebben reménykedem én is
anyátok picsáját, azt
[ Szerkesztve ]
-
Body_builder
csendes tag
Úgy bírom az ilyen csöves csapatokat akik akkor tanulnak meg focizni amikor már matematikailag is kiestek. Ez a Hull meg menjen a 2.osztályba ha nem tudja megverni a Sunderlantet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest