Új hozzászólás Aktív témák
-
egyhonapja
csendes tag
volt egy ilyen meccs tavaly szeptemberben, hogy celta vigo-barcelona 4-1,
emlékszik erre vki, vmi tartalékos csapat volt, vagy mi? -
lacy86
addikt
Liverpool galazott
M.City megint bukfenc voltEz most jol jott 👍
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
válasz lacy86 #143302 üzenetére
Sajnos lehettem volna bátrább ma, mind téttel, mind tippekkel, de ígyis sikerült hozni egy 6,12es szorzót (Arsenal GG, Sevilla + 1,5o, Atma + 4,5u, Bayern + 4,5u), szóval nincs ok a panaszra
Lesz miből játszani BL-tMennyi jött? Vagy félreértettem, és Leicester vitte?
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
Corinthians - Sao Paulo
Ebben a meccsben van az okosság most estére.
-
Worang
csendes tag
válasz egyhonapja #143301 üzenetére
Rendes csapattal voltak. Szanaszét lőtték a Celta kapuját de a kapus fogott mindent.
Steam: worang / Xbox One: Worcsi
-
ANDROID???
addikt
Valaki megint sz@rni ment, hogy a Braga fel van függesztve
-
juliabrilke
veterán
Még 1-2 Corinthians gól kellene, Fiorentina meg nyugodtan nyerhet 2:0-ra vagy több góllal.
-
egyhonapja
csendes tag
nekem még egy barca gól az elsőfélidőben
-
B-L-A-C-K
titán
válasz egyhonapja #143309 üzenetére
2 gólt még biztos fognak rúgni az egész meccsen, de még félidőben is benne van 1.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Basszus.. ha merem úgy ahogy szoktam, akkor álomnyeremény lenne most a kezemben
1. Szelvény az első fotó
2. Szelvény 2-3. Fotó
Ez kb szűk két Misi volt.
Eredetileg a Citi meccset úgy raktam 'kosárba' h. Mindkét csapat szerez gólt és nem döntetlen, utolsó pillanatban meggondoltam és kivettem majd beraktam -mondván h. Megyek inkább tutira és a ~2,3as oddsot kivettem és beraktam a döntetlen v. Hazait.
Úgy már közelebb lett volna a 3M-hez mint a kettőhözEz most nagyon nagyot ütött. De fel a fejjel és irány tovább előre
Legközelebb úgyis megcsinálom
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
válasz ANDROID??? #143307 üzenetére
Barcelona - Celta Vigo (élő)
1. félidő - Gólszám 1.5
2016.02.14. 20:30 Több, mint 1,5 1,95 (1,90)
Marítimo - Braga (élő)
1. félidő - Gólszám 2.5
2016.02.14. 20:15 Több, mint 2,5 2,10 (2,05) -
egyhonapja
csendes tag
én is raktam arra hogy 1. félidő 1,5 fölött, és ez jött is, de sajnos azt is raktam, hogy az 1 félidőt a barca nyeri, ez meg így elment
még az is ment rá, hogy a barca mindkét félidőben szerez gólt, remélem ez legalább bejön, mert erre egy nagyobb összeg ment
-
törölt tag
Braga éljen!
-
B-L-A-C-K
titán
Ilyen 11-est se láttam még hogy lepasszolják...
-
Jarod1
addikt
űűű micsoda Messi 11 es
-
Vincent-Vega
tag
Erősen vaciláltam hogy megrakjam -e élőben nagyobb összeggel hogy belövi a tizenegyest.
Végülis belőtték ,csak szoptam volna mert úgy számította most hogy ki lett hagyva a passz miatt.. -
ANDROID???
addikt
Addig vártam az 5,5-ös szorzóra, amíg be nem rúgta a 6. gólt.
...mert előtte túl korán raktam rá..
Barcelona - Celta Vigo (élő) Gólszám 6.5 Több, mint 6,5 2,90 Nyertes[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #143207 üzenetére
és tényleg egyen ment el.
valamelyik kis g* be is mondta, hogy a city viszi.
(habár akkor már csak 3 volt hátra.)komolyan senki nem gondolhatja, hogy ilyen szelóval lehet nyerni.
kb. olyan, mintha 100 ft-ot bedobunk a flipperbe, hogy minél több pontot csináljon.
de amikor már csak 3 volt, kezdtem picit reménykedni.a kezdeti sikereken felbuzdulva ment egy ilyen is
még az a jó, hogy diliből sem raktam össze a kettőt.
így legyintek az elsőre, de 2 együtt 16-os kötés és 1000*-es eredő lett volna.
ott azért már némileg bosszús lettem volna.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Worang
csendes tag
Azért adta át hogy Suarez vezesse a góllövő listát a tabellán Így vezet eggyel C.Ronaldo ellőt.
Steam: worang / Xbox One: Worcsi
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #143318 üzenetére
A 11-est elvégezte, nem kell a labdának kapura is mennie, csak amíg nem rúg bele a labdába, addig a 16-oson belülre nem léphet senki... tökmindegy, hogy kapura vagy mellé megy, vagy kapufáról kipattan, vagy csak belepöcköl... aki előbb ébred más rajta kívül, az érhet bele a labdába másodiknak...
Volt már hasonló gól, csak azt nem így szánták, qrva nagy eső és gyengén rúgta a fickó és megállt a laszti az 5-ös előtt, kapus elfeküdt mire felkelt volna a sárból nem ért volna oda és ugyanígy egy berohanó társ rúgta be a gólt...
#143322) szab.tam:
és tényleg egyen ment el.
valamelyik kis g* be is mondta, hogy a city viszi.
(habár akkor már csak 3 volt hátra.)Én voltam te nagy g*ci
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #143324 üzenetére
ja, tányleg.
stat és megérzés alapján:
ESEMÉNY KIMENETEL ODDS EREDMÉNY
Nice - Marseille (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 2. gólt? Nice 3,00 NyitottFiorentina - Internazionale (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 3. gólt? Fiorentina 3,75 Nyitott87. perc, fio nekiáll cserélgetni.
ezek sem akarnak már gól rúgni.
benéztem...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
törölt tag
válasz szab.tam #143322 üzenetére
Különben vicces még azért is, mert az a meccs volt a kakukktojás a többihez képest. Papírformák mellett a PL rangadó. Helyette beteszed az Ajax, PSV, Atletico, Basel, Braga papírok közül valamit...
Szerintem azért tesznek sokan ilyet mert egyenként nézve mind tuti, akkor ha néha kifogja az ember a papírforma napot, lehet mesélni haveroknak na eltaláltam 10 meccset. online könnyű kattintgatni aztán apróval vicces és sikerélmény is lehet, de papíroson én se értem amikor a lottózóban 200 forinttal feladják a 12-es kötést, a franc aki ikszelgetne annyit. Az idő pénz.A mai tényleg amatőrök szerencséje volt, időben is egész jól jött ki, lehetett forgatni. Délben Ajax, Milan. Aztán Pool, de Feyenoord bukta. Sevilla oké. Bayern, PSV is. Utána Atletico. Este Braga.
Cruyff bácsi csinált régen ilyen lepasszolós büntetőt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akarom tenni a 90. perc után, hogy Fio rúg még egy gólt, összeg beír, mire rámennék a fogad gombra, elszürkül és ott a gól... Ez milyen idegesítő tud lenni.
-
szab.tam
nagyúr
válasz #78032384 #143330 üzenetére
a hollandokat elkerültem, mert tudtam, hogy az egyik botlik.
ha visszanézel, be is raktam:
Grasshoppers - Basel 1X2 Grasshoppers 3,30 Vesztes
Nijmegen - PSV 1X2 Nijmegen 5,50 Vesztes
Zwolle - Feyenoord 1X2 Zwolle 3,30 Nyertes
Cosenza - Catanzaro 1X2 Döntetlen 3,35 Nyertesnagyon ritkán rakok ilyen sokas kötést.
múltkor jött egy 50*-es 6-os.
így most raktam össz 2-t a hétvégén.
(11 + 5.)a 11-esről.
az a szomorú, hogy rengetegen vannak, akik komolyan gondolják, hogy az ilyennel lehet nyerni.
nem az, hogy néha diliből bejön, hanem úgy, ahog yte mondod: naponta lemennek, és papíroson feladnak 2-3 ilyet.
az igazsághoz hozzátartozik, hog yezen a szelól legalább 1 órát dolgoztam itthon, mire összeválogattam.***
upszi.
közben jött a fio + nice gólom.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
thx all.
kis jutalomjáték:
Colo Colo - Antofagasta (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 4. gólt? Antofagasta 7,00 Nyitott
Nice - Marseille (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 3. gólt? Nice 5,50 NyitottColo Colo - Antofagasta (élő) Pontos végeredmény Antofagasta 3:2 98,00 Nyitott
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz gyuromoj #143338 üzenetére
általában nem szeretem, ha kérdeznek a publikált fogadásaimmal kapcsolatban.
úgy vélem, hogy amit kedvem van azt leírírtam,a többi magánügy.de akkor is izgat valami.
ma ezt a 2 szelót játszottad, és mindettő így ment el?
vagy megraktál többet, csak ez a 2 volt olyan, ami majdnem jött?természetesen ugyanúgy bosszantó, de összértékelésben azért más a 2 eset.
-
ANDROID???
addikt
Fiorentina - Internazionale (élő) Gólszám 2.5 Több, mint 2,5 1,60 Nyertes
Barcelona - Celta Vigo (élő) Gólszám 5.5 Több, mint 5,5 2,25 Nyertes
Csípett ez is.Azért a franciák rúghatták volna a a 2,5G-t...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Soulfly842 #143311 üzenetére
most elemeztem kicsit.
ijjjj.***
a 2 angol jól kicsesett veled.
(meg másokkal is.)igazságos úgy leszek, ha tőled is megkérdezem, hogy ez a 3 szeló volt a hétvégi palettán, vagy sokból akadt be 3 ilyen?
-
szab.tam
nagyúr
szerintem megtaláltam a holnapi nap ajándék fullkamiját:
Sparta Rotterdam - PSV 2 Hendikep 1:0 PSV 2 16,50 Nyitottsüt róla a szőr.
legalábbis szerintem.
hacsak nem olvassák a topikot, és vissza nem rettennek.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs