Új hozzászólás Aktív témák
-
egyhonapja
csendes tag
én tettem arra, hogy több lesz, mint 2,5 gól 1,60-ért, mert szerintem itt a végére már eléggé belelendültek
aztán ki tudja mi lesz, hiszen ezek törökök
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
Beitar Jerusalem +2, Clermont X2 1500 forinttal ment.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
sz_abika
addikt
Estere megtettem Evans sikeret Rublev ellen, de nagyon nen jo iranyba mozog az odds. Kicsit félek, pedig igeretes formában van januarban Evans
PSN: xszabikax
-
ted_mosby
senior tag
-
egyhonapja
csendes tag
ez érdekes, az eredmények.com-on a 13. percben írja a cremonese gólt a pro-n meg a 16.-ban
gyorsan kijavították
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
na, a törökökön még egy gól, a Rayo bekezdett, oda már csak kettő, haladunk, haladunk
bár azt se bánnám, ha a Clermont az 1. félidőben meglőné még a gólját
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz koxkids #142364 üzenetére
a Depor leggólerősebb embere játszik, hátha otthon csak egyenlítenek hamar, aztán jöhet a 3. gól
na, a Clermont statja is javulóban, hátha tényleg megnyomják az 1. félidőt rendesen
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
pohár
félisten
válasz koxkids #142367 üzenetére
majd a százalékot kérem...
na akkor egy Clermont és egy bármilyen gól a törökökre, és meg is vagyok mára (1k >> 4k)
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
válasz !Tupac! #142373 üzenetére
Végül én is kicsit átvariáltam és a végeredmény az lett, hogy egy ezressel megdobtam a Depor 1,5 overt (pipa), Cavs -2,5, Spurs félidő -9,5 és holnapra egy City + 1,5over, szép kis 6os odds hogy legyen miért izgulni
OKC-t sajnálom hogy lehagytam, Washington szerintem ma kikap egy 5 ponttal legalább, edző nincs, Rockets ellen is csak bemákolták a meccset, nem egy szint a két csapat, hiába megy most jól a Wizardsnak
[ Szerkesztve ]
-
egyhonapja
csendes tag
én pedig egy török gólt kérnék, ha lehet, mindegy ki rúgja, de ennyi helyzet után a trabzonnak kéne
-
!Tupac!
tag
válasz mtcob #142375 üzenetére
OKC kegyetlenül ledarálja majd a Wizards-t, amit játszanak Wall-ék azt tudja az Oklahoma is. Csak úgy 3x olyan jól...
Spurs-t pedig már várom hogy mikor bukik először otthon, azért sok már az a 25-0
Cavs teljesen jónak néz ki, hiába kezd belejönni a Pacers ha mindenki elkapja a fonalat clevelandi oldalon nem lehet baj mert nem egy súlycsoport a két brigád.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz egyhonapja #142377 üzenetére
úgyúgyúgy, de minél hamarabb, lassan kifutunk az időből
ha egy gólon megy el, biztos kettétöröm az asztalt
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
hát ez fakereszt
nagyon remélem, hogy akkor a Clermont sem merészel gólt rúgni[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
válasz !Tupac! #142378 üzenetére
Mondjuk ezt a szorzó is alátámasztja, 1,15 nem valami acélos Szerintem is sima lesz
Spurs tőlem ki is kaphat, csak félidőben vezessenek két számjeggyel
Azért bízom benne hogy nem pont a szörnyen játszó Orlando ellen sz*pnak ki, nagyon égő lenne, bár legutóbb a Warriors is majdnem megégett a Philly ellen szóval kitudjaIdőközben Depor 2/1 a láthatáron
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
-
jani_gy_22
csendes tag
Hello! Szelvénykitöltéssel kapcsolatos kérdésem lenne. 2 szelvényt adtam eddig be. Az egyiken 3 eseményt töltöttem ki, mindegyiken megjelöltem hogy hazai vagy vendég csapat győzelmére fogadok. A kötések, kombinációk résznél a 3-at X-eltem be, mivel normál fogadást akartam. Az is lett, egyértelműen rá volt írva, hogy H vagy V nyer. Na most a második szelvényemen ugyanezt tettem. Kettő eseményt jelöltem meg egyértelműen X-elve, hogy melyik csapatra fogadok. A kötések, kombinációknál a kettest X-eltem be, mert ismét normál fogadást akartam. Valamiért ez a szelvényem kétesélyes lett. Vagy a csapatom, vagy döntetlen. Ez hogy történhetett?
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
-
yogibear
addikt
gyerünk Maritimo, kell az a 2/1, de nagyon.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
!Tupac!
tag
válasz mtcob #142382 üzenetére
Nem valószínű hogy az amúgy támadásban elég gyenge számokat produkáló Orlando a ligaelit Spurs védelem ellen kapja majd össze magát. Szerintem a Spurs védekezése fontosabb lesz mint az előre játékuk a hendikep szempontjából.
jani_gy_22: elírtad 99%, kötésszám megadásakor már nem az eseményen módosítasz hanem a kombinációt vagy a "sima" fogadást választod.
[ Szerkesztve ]
-
egyhonapja
csendes tag
köcsög törökök
-
jani_gy_22
csendes tag
válasz djculture #142389 üzenetére
Az események stimmelnek, csak azt nem értem, hogy hogyan lehet kétesélyre fogadni? Feladtam két szelvényt különböző eseményekre ugyanolyan módon, az egyik kétesélyes lett, a másik nem.
!Tupac!
Kettő meccsre fogadtam, és kettőt X-eltem lent is. Itt van előttem a szelvény így kitöltve, mégis kétesélyes.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz jani_gy_22 #142393 üzenetére
Nézd meg a két szelvényen biztos hogy nem egyezik az 5 számból álló eseményszám az adott mérközésnél.
Általában elég az utolsó számnak mást x-elni és annyi.
[ Szerkesztve ]
-
!Tupac!
tag
válasz jani_gy_22 #142393 üzenetére
"Mond" a sorszámokat, vagy akár a szelvényt is fellőheted (már ha publikus)
A legtöbb eseményen belül ott vannak a fogadási fajták. Mindegyik más más sorszámmal. Ezeket te választod ki.
Pl: Barcelona - Tiszanekeresd
05486-1X2
05486 H Barcelona
05486 D Döntetlen
05486 V Tiszanekeresd
.
.
.
.
.05486- Kétesély
05487 H Barcelona vagy Döntetlen
05487 D Barcelona vagy Tiszanekeresdl
05487 V Döntetlen vagy Tiszanekeresd[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz jani_gy_22 #142396 üzenetére
-
fmx
aktív tag
Maritimot érdemes lenne rakni? Yogi követed?[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
na, még jó, hogy elvetettem a Clermont X & Depor meccs overt délelőtt, és inkább a biztonsági formára mentem rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest