- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Én ma 6 meccsre raktam over 1.5-t és over 2-t.(Bilbao, Napoli, Fiorentina és Ajax, Rapig, Sporting) Kíváncsi leszek.
Még egy 500-zal meglőttem a Pool meccsen az over 3-at, elég jól fizet. Csak nehogy lebeszélt 0-0 legyen."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
pohár
félisten
válasz NyxNyxNyx #136854 üzenetére
én meg egy négymeccses kis hokit, Fio -1 & Ajax & Fener & Dortmund lő 3-at & Cardinals -4,5 (NFL), 500-ból jöhet 7x ennyi
neten egész szépeket fogtam délután, még mindig szeretjük az arab focit, szépen jönnek az overek mind szögletekből, mint gólokból
az X pont tökéletes a Sionnak, nem hiszem, hogy túl fogják túlni a támadást, jól beállnak bunkerfocizni, aztán meg is van a továbbjutás, nem fogják túlbonyolítani szerintem
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ted_mosby
senior tag
Lehet benéztem valamit, de úgy emlékszem hogy az EL-ben nem számít ki a csoportelső, mert utána sorsolás van vagy hasonló. Ez hogy van?
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
-
juliabrilke
veterán
Sion meccsre ment egy D. 5k szorzó 3. Mert vannak véletlenek.
-
Chereiose
addikt
.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz juliabrilke #136858 üzenetére
nekem 1. félidő 0-0 ment egy ötszázassal, valami 2,40 körüli volt az odds
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Atti1112
aktív tag
Gyerekek : ez a "szögletesdi" nem is rossz buli....pláne, ha figyeled élőben a csapatok "produkálását".
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
skeli
tag
18:52 kor a kalkulator 2,90 ért mérte a pool x-et, a szelvenyen már 3,2 szerepel...hmmm..
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Atti1112 #136863 üzenetére
Még anno nekem is megtetszett a szögletekre fogadás. Csak aztán mikor a Shaktar - Chelsea meccsen az utolsó percben a védő feleslegesen kirúgta szögletre (volt mikor 4 szöglettel jobban állt a Shaktar), amiből gól is született, el ment a kedvem az egésztől. Azzal buktam a háromesélyeset is, meg a szögleteket is.
azóta nem mertem szögletekre
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
C0d3r
addikt
Ez a 2. Napoli gól zseniális volt... Színvonalas a Legia védelem, sikerült benyalni egy ártatlan passzból.
Ebből se lesz már X.
Mondjuk, Nikolic még ott van...Dortmund elgondolkodtató. Egy helyzet, amikor a HT/FT szőr nem éri meg. 2/1 - 21x, vendég győzelem - 23x. Pláne ha meg tudták valahol rakni a PAOK hendit...
Ja megvan, 37x-es pénzt ér, ha sikerül összehozni.[ Szerkesztve ]
-
Atti1112
aktív tag
válasz NyxNyxNyx #136866 üzenetére
Én úgy fogom legközelebb csinálni, hogy várok az egyforma időben induló meccsekkel 1/4 órát és megnézem mi a stájsz. Ha látom, hogy nincs hajtás (ergo kevés a szöglet), akkor megtolom (számomra) nagy téttel, mondjuk 5K-val és kivárom az első félidő végét. Addig nagy eséllyel nem "támadnak fel" a lusti csapatok és már söpröm is be a lóvét az első félidő végén ( vagy ha gáz van, akkor hamarabb). Hátrány : figyelnem kell rájuk, nehogy csalafintáskodjanak....Nem várom meg az esetleges "hajtós" 2. félidőt, mert ott "megfúrhatják" a dolgot...
Jelen esetben pl. az Ajax-Molde tuti kis anti szögeletes csapatnak tűnik... egy db szögletet produkáltak 45 perc alatt !Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
bodojani
csendes tag
Ilyen nincs: megint nyertem a Pro - n 3000 ft egyenlegfeltöltést...
-
yogibear
addikt
Most nézem csak Dorti zakóra áll, nézem az oddsot 13-ról felment 23-ra... így már érthető.
Annyiért már megéri...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Digestive
veterán
A Bordó és a Kazan is úgy döntött, h csinál egy kis szaloncukorra valót...!
-
Atti1112
aktív tag
Egyébként, ha valaki megakarja duplázni a pénzét 2.0-odds van az Ajax köv. gólra és elkezdett nagyon nyomni...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Digestive #136876 üzenetére
Mivel a Liverpoolék lehozzák egyelőre a kellemes kis D-t, így nekik nem is maradt más, csak némi pénzgyűjtés karira.
Atti1112: nyomhatnak... előbb kellett volna pár meccsel nyomni. Ha a Fener nem kap ki, ő jut tovább...Ajax meg mehet vissza a nyomi holland dagonyába...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Atti1112
aktív tag
Na az 500-as tétnél 1560-nál kivettem, nem bírtam tovább ideggel Hej, ha 5K-val tettem volna.. de majd legközelebb már így teszek
Azt a büdös nápolyit... már megint gurított egyet. Jó lenne, ha átlagosan rúgna kettőt meccsenként és nem ilyen aránytalanul mint mostanában[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz juliabrilke #136880 üzenetére
pedig várható volt, én se törném magam a semmiért, vasárnap bajnoki
-
C0d3r
addikt
válasz juliabrilke #136880 üzenetére
Grat!
Napoli - Legia... 1. Legia gólnál, 3:1-nél kigondoltam, hogy lesz mondjuk egy 5:2 a vége. Kitalálhatjátok, mennyit nyertem vele...
Rosseb egye meg... Legközelebb nem csak álmodozni fogok, igaz, pont akkor nem szokott jönni, mikor megteszi az ember. -
mario1012
tag
Oh a mai napra a kiszámíthatatlanság miatt csak gólokra raktam, nem gondoltam volna, hogy pont a Dortmund gól miatt csúszok el.
-
yogibear
addikt
APOEL vezet is... mondtam tegnap, csehek jó oddsért belexarnak hogy csak másodikként mennek tovább...
A Dnipro meccsre leszek még kíváncsi... lehozzák-e mondjuk 1/2-re vagy 2/1-re vagy csak sima V-re... mind pénz... és ugye mind2 kiesett már...Ja és persze a Basel zakóra... nekik sincs gondjuk mert mindenképp elsők a csoportban...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Daniel Alves
őstag
Sporting meccsre mit mondtok?
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #136887 üzenetére
nyerniük kell, mert ha kikapnának, de közben a Loko nyerne, akkor bye-bye EL
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Mintha egy rohadt Fifa online lett volna ez a dortmund meccs.
Kapura loves 18-1
Golok 0-1PSN: xszabikax
-
törölt tag
Anderlecht győzelem nagyon kéne, a többi jó egyelőre. Napoli, Rapid, Spurs, Schalke, Anderlecht ment 400-ért 12x odds
Volt még egy Molde, Celtic, Alkmaar trixie, csak az már kuka -
juliabrilke
veterán
Lech X Basel
-
szab.tam
nagyúr
Sporting CP - Besiktas (élő) 1X2 Besiktas 4,45 Nyitott
Skenderbeu - Lokomotív Moszkva (élő) Kétesély Skenderbeu vagy Döntetlen 4,55 Nyitott***
ennek is örülnék:
(csak itta rosemborg össze kéne kapja magát.)Dnipro - Rosenborg Kétesély Döntetlen vagy Rosenborg 1,97 Nyitott
St-Etienne - Lazio 1X2 Lazio 2,62 Nyitott
Lech Poznan - Basel 1X2 Basel 3,00 Nyitott
Tottenham - Monaco 1X2 Tottenham 2,00 Nyitott
Aszterasz Tripolisz - Schalke 1X2 Schalke 1,65 Nyitott[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
Partizan Belgrád - Augsburg (élő) 1X2 Partizan Belgrád 20,00 Nyitott
St-Etienne - Lazio (élő) 1X2 St-Etienne 18,50 Nyitott
Tét összesen 100 Ft
Várható nyeremény 37 000erre még tettem egy picit:
Tét összesen 300 Ft
Várható nyeremény 138 600***
Partizan Belgrád - Augsburg (élő) Hány gólt szerez a hazai csapat? Több, mint 1,5 2,10 Nyitott
Sporting CP - Besiktas (élő) Hány gólt szerez a vendégcsapat? Több, mint 0,5 2,30 Nyertes[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
NyxNyxNyx
addikt
Miért mindig az olaszok szopatnak meg? Esélyt sem adnak, hogy megkedveljem őket.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője