- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
sch_a
addikt
válasz HaZsolt #118499 üzenetére
Cuevas abszolút salakjátékos, Wimbledon meg ugye füves... De a világranglista helyezés se tükrözi egy adott játékos formáját. Nézd meg pl. Bouchard idei eredményeit, közben meg még mindig 12. a ranglistán. Mondjuk ha jól emlékszem tavaly Wimbledonban döntőzött, úgyhogy már nem sokáig. De ott van pl. Gulbis, aki tavaly még top 10 körül volt, de annyira szart az egészre, hogy bucira verte mindenki.
Már valakinek tippek teniszre?
Én Bacsinszky-t és Liciskit tettem ma Chile mellé. Ha Brown-ra nagyobb lenne a szorzó, tenném, de így 2,20 körül nem fogom. Más értelmeset nem látok hirtelen.
-
akooos
veterán
Egy kis izgulós valaki?
Ki nyeri az Angol Premier Ligát?
Chelsea 2,35Ki nyeri az Angol FA Kupát?
Arsenal 8,00Ki nyeri az Angol Liga-kupát?
Chelsea 6,00Wolfsburg - Bayern München Német Szuperkupa
Bayern München 2,1Arsenal - Chelsea Angol Szuperkupa
Chelsea 2,3Paris SG - Lyon Francia Szuperkupa
Paris SG 1,6Odds: 871,72
(#118504) sch_a:
Lucic-Baroni 1,95
G. Müller 2,55
és egy bátor Seppi - Klein 3 - 1 3,10-ért
ez 15x(#118493) Directors:
Tedd meg a Mjallbyt
Svéd 2. Az odds 2,85
A két utolsó játszik, simán meglehet.Vedd hozzá még EL selejtezőből a Shamrock Roverst, BL selejtezőből pedig a Crusaderst.
11-es odds jön így össze.[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Nagyobbacska szünet után, Bemelmans megérhet egy kis aprót mára...
PSN: xszabikax
-
alázógyík
addikt
Zeljeznicar nagyon belekezdett.
-
Digestive
veterán
Látta valaki Bouchard meccsét? Nagyon brutál az idei formája! A 117. kicikínaitól így kikapni 2:0-ra több, mint égő!
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
tessék sajnálni...
nap közben volt egy elképzelésem, miszerint az összes play off, (u21, női vb, copa am), és el, bl selejtező odavágót megrakom 2/7 0:0-ra, és 5/7 x-re.
100-as alaptéttel, 4200.nem volt elég zsé az egyenlegen, töltöttem, este értem haza.
azt hittem, semmi nem kezdődik 3/4 9 előtt.b+: az első 2 meccs, ami lemaradtam, természetesen 0:0...
Lincoln (Gib) 0 - 0 FC Santa Coloma (And)
Niedercorn (Lux) 0 - 0 Shamrock Rovers (Irl)a többi 5-öt persze megraktam 2/5 0:0 és 4/5 x-re.
2/5
2015.06.30.20:27
Crusaders - Levadia Tallinn 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Döntetlen és nem 16,00 Nyitott
U21Svédország - U21Portugália 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Döntetlen és nem 11,50 Nyitott
Renova - Dacia Chisinau 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Döntetlen és nem 8,00 Nyitott
USA - Németország 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Döntetlen és nem 7,50 Nyitott
Argentína - Paraguay 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Döntetlen és nem 11,50 Nyitott4/5
2015.06.30.20:29
Crusaders - Levadia Tallinn 1X2 Döntetlen 3,30 Nyitott
U21Svédország - U21Portugália 1X2 Döntetlen 3,45 Nyitott
Renova - Dacia Chisinau 1X2 Döntetlen 3,00 Nyitott
USA - Németország 1X2 Döntetlen 2,95 Nyitott
Argentína - Paraguay 1X2 Döntetlen 4,25 Nyitottelőre borítékolom, hogy 3 db. x és egy db. 0:0 lesz.
amivel szépen nyernék, ha korábban érek haza.konkrétan az 1. két meccs után kb. bőven a tétnél lennék már...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #118509 üzenetére
most tényleg nem tudom, minek örülnék jobban: ha jönne valami nyerő kötés a megrakott maradékból, vagy az összes elmenne, hogy ne bosszantson.
kivételesen, talán az utóbbi most jobb lenne...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #118510 üzenetére
most nézem, hogy a történetem kicsit sánta, hiszen volt korábban még két selejtező.
tehát 9 meccs volt össz.de az a 2 meccs be sem volt jelölve, annyira korán kezdődtek, csak most látom őket.
lényeg.
lehiggadtam, az 1 db. 2-es kötés már hozott némi zsét így is:
Crusaders - Levadia Tallinn 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Döntetlen és nem 16,00 Nyertes
U21Svédország - U21Portugália 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Döntetlen és nem 11,50 Nyitottmost már abban bízom, hogy a maradék 2-ből valamelyik 0:0 lesz.
és ha még a másik is becsúszna akármilyen x-re, az már kasza.Renova kiegyenlített volna, izgalmasabbá tette volna az éjfél utánt.
a nap gyöngyszeme.
azért 31:0-ért kell dolgozni rendesen. mindenkinek.
a fifa és uefa csilingelő antiszőr szoftvere hol van ilyenkor?[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz C0d3r #118512 üzenetére
azt hittem, a topikban mindenki kivett 2 hét szabit, és elrepült egy all inclusive letargiába.
én nem megyek szabadságra az idén.
inkább beugrok a kollégák helyett, és elkapom, leszedem a lepattanót.
a maradék 2 meccsen, (argentín - para, usa - német). jó lenne a 2 db. x, és legalább az egyik legyen 0:0.
nincsenek nagy kívánságaim.de még mindig fáj a mai nap...
ki sem számolom, hol tartanék a 4 db. 0:0-val.
a megrakottból idáig jött 2 a 4 helyett...[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
Ma ment egy alap 3/4-es szép zsíros várhatóval.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
!Tupac!
tag
Szép napot mindenkinek! Nagyobb kimaradás után megint támadok(nék)
Sport Recife - Internacional
Mára ezt sasoltam ki, hazaira 2.15-ad a mix, nekem elég jónak fest.
Hazaiaknál 3 ember biztosan hiányzik, 1 lehet pályára lép.
Vendégeknél 10 (!) ember biztosan nem lép pályára.
Hazai pályán a Sport 5/5-el áll 10 rúgott 3 kapott góllal.
Internacional még nem nyert idegenben 3 iksz 2 vereség, 3 rúgott 7 kapott gól.Az egyetlen ami kétséget ébreszt bennem az az egymás elleni mérlegük ami erősen elbillen az Internacional felé az utóbbi időben...
Ötletek?
-
sz_abika
addikt
Tomic es Bgahdatis hendi nem hangzik rosszul 3.5ert.
PSN: xszabikax
-
!Tupac!
tag
Mintha valaki tegnap panaszkodott volna Bouchard-ra
amúgy én nagy ívben kerülöm a teniszt, maximum a rangosabb tornák döntőjét hébe-hóba megnézem...
-
!Tupac!
tag
válasz C0d3r #118523 üzenetére
utólag visszaolvasva tényleg elég bugyuta megfogalmazás... De nem, 11-en lesznek pályán mindkét oldalról, csak a vendégeknél elég komoly sérüléshullám van, ezt akartam valahogy lényegként kihozni
alázógyík: Ezt nem tudom, csak a "poén" kedvéért dobtam be.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szegény Messi vajon mit érezhet, hogy 6 gólból egyet sem jegyeztek az ő neve mellett
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
!Tupac!
tag
Srácok eléggé off téma:
Senkinek nem muszáj válaszolnia, igazából arra lennék kíváncsi hogy az itt kommentelők mivel foglalkoznak? Milyen végzettségetek van, vagy szakmátok? Gondolom sokan az informatika területén mozogtok.
Nem akarok senki zsebében nyúlkálni, nem a fizetések érdekelnek csak az hogy ki mit csinál.
Igazából most hogy végeztem a középsulival és az egyetem elég esélyes hogy idén nem lesz meg azon töprengek egyre erősebben hogy mit is kéne csinálni, hátha itt kapok valami ihletet.És tényleg aki úgy érzi annak nem kell válaszolnia!
-
!Tupac!
tag
A külföldi meló is felmerült, azzal az egyetlen bökkenő hogy ahova tudnék menni az Németország, én meg angolul beszélek (valamennyire)...Idehaza nem nagyon látom azt hogy mivel lehetne előrelépni...
A külföldi tanulás az soha nem merült fel bennem, annyira nem izmos az idegennyelv tudásom..
Köszi az eddigieket!
-
!Tupac!
tag
válasz zolynet #118536 üzenetére
Igaz, és szerintem sem feltétlenül nehezebb mint külföldön, csak "mások" a nehézségek... Én idehaza is szívesen dolgoznék, de amihez értek (képesítés nélkül) az képesítéssel sem ad többet egy minimálbérnél ha nem jó helyen vagyunk vele...
Vagy csak azért látom ilyen borúsan a dolgokat mert most kezdődik a nagybetűs?
-
sz_abika
addikt
Ha nem tudsz nagyon erősen nyelvet és még fiatal suhanc is vagy, nagyon talpraesettnek kell lenned, hogy ne mosogatás legyen 16 órában a nagy "nyugateurópaikarrier"ed.
Gondolom ha ezt kérded, akkor nem egyetem az elsőszámú cél - ami nem hátrány, de mondjuk így kiesik az ingyenes finn felsőoktatási rendszer. Vendéglátás aka. Hajódolgozás nem élet hosszútávon, de egy 3 hónapos OKJt megér. Már csak azért is, hogy rájöjj hogy ez nem élet és megindulj valamerre az életben.
Ha most újrakezdhetném én ugyanígy tennék majdnem ahogy összejött - be egy akármilyen egyetemre, aztán Erasmussal ki külföldre. Csak annyi változtatással, hogy nem lettem volna nyuszi és elfogadom az állást franciahonban, amire lehetőségem lett volna és kint ragadok
Ha szakma, akkor meg építőiparhoz köthető dolgok - bútoros, festő stb. Már itt Ausztriában adófizetés mellett is 400-500ezret össze lehet hozni belőle. Persze nyílván nem kisinasként még, de normálisan ki lehet belőle jönni. Jó magam meg autószerelő lettem volna amúgy és egy versenycsapatnál kötöttem volna kiPSN: xszabikax
-
!Tupac!
tag
Huh, köszönöm az eddigi hozzászólásokat és meglátásokat!
Próbálok minden lehetőséget és ötletet rendesen átgondolni hogy aztán a legjobb opció jöjjön össze. Aztán ki tudja mi lesz a vége
-
janos1988
addikt
válasz !Tupac! #118541 üzenetére
Én is csak a külföldi munkavállalást támogatom. Jobb minél korábban elkezdeni, csak persze egy szakma és nyelvtudás legyen a farzsebben ha ott is akarsz élni.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
sz_abika
addikt
Most komolyan bazmeg, hogy ma senki nem bír normálisan játszani
Két fas zorrú francia, ritkán buknak adogatást, erre senkiháza salakosok ellen semmit nem tudnak csinálni és elbassszák a 3-0m.PSN: xszabikax
-
jpm
senior tag
válasz !Tupac! #118529 üzenetére
Ha elég szorgalmas, kitartó, és elég g*ci vagy (ez tényleg fontos) akkor itthon is lehet boldogulni.
Minden munkahelyen eleinte tűrni kell egy kicsit, de ha nem azzal kezdesz hogy visszapofázol, nem azt nézed hogy mit hogy nem lehet megcsinálni az már lassan jónak számít. Pozitív hozzáállás munkához. -
B-L-A-C-K
titán
válasz sz_abika #118540 üzenetére
Szerintem meg akkor is jobban élne diploma/végzettség nélkül kint mosogatással mint itthon. Ha nincs semmilyen papírod, vagy nincs ismerősöd valami normális helyen aki betud intézni, illetve nincs tőkéd hogy csinálj itthon valamit, akkor meghaltál. Persze 100 ezerért el lehet menni dolgozni, de abból nem haladsz előre. Ha kimész mosogatni megtanulod közbe a nyelvet, és lehet feljebb lépkedni. Sok ismerősöm kint van itt-ott, és mindenki elvan, azt a színvonalat itthon nem tudnák élni.
-
zolee5016
őstag
B36 Torshavn - TNS
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt
2015.07.01. 20:00 Vendég és igen 4,55
Mexikó - Honduras
Hendikep 0:2
2015.07.01. 23:30 Mexikó 4,75
Gólszám 2,5
2015.07.02. 0:30 Több, mint 2,5 2,15
Japán - Anglia
Mindkét csapat szerez gólt
2015.07.02. 1:00 Igen 2,20Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
Mexikó - Honduras
Hendikep 0:2
2015.07.01. 23:30 Mexikó 4,85
Japán - Anglia
Mindkét csapat szerez gólt
2015.07.02. 1:00 Igen 2,20
1X2
2015.07.02. 0:30 Sport Recife 2,05
Vasco da Gama - Avai
1. félidő - 1X2
2015.07.02. 0:30 Avai 4,40
Atlético MG - Coritiba
Gólszám 2,5
2015.07.02. 2:00 Több, mint 2,5 1,65Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
szab.tam
nagyúr
válasz zolee5016 #118547 üzenetére
én másképp látom:
Huracan - Independiente de Mendoza Hendikep 1:0 Independiente de Mendoza 14,75 Nyitott
Mexikó - Honduras Hendikep 1:0 Honduras 11,50 Nyitott
Japán - Anglia Hendikep 1:0 Anglia 8,25 NyitottTét összesen 200 Ft
Várható nyeremény 279 881 Ft2/3-ban is.
a honduras meccsen a 2-es hendit sem tartom kizártnak.
remélem tréfás kedvükben lesznek a csapatok arrafelé.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Atti1112
aktív tag
Az Unibet-en van olyan lehetőség, hogyha rosszul áll a fogadásod, menet közben kiveheted a maradék téted, úgy mint a bet365-ön ?
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.