- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
most nézem, ez még jöhet is.
a valarenga-ban mindig bízhat az ember...Valerenga - Bodö/Glimt (élő) 1X2 Bodö/Glimt 15,00 Nyitott
Palmeiras - Sao Paulo (élő) Pontos végeredmény Döntetlen 2:2 11,75 Nyitottfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
f(x)=exp(x)
őstag
-
szab.tam
nagyúr
e'mennek a p*-ba a brazilok.
gg + h-ra tettem.
piros lapot kap a vendég, hazai kihagyja a büntetőt, majd gyorsan kap egy gólt...***
most nézem, van 100-ért egy ilyenem:
Valur - ÍA Akranes (élő) Pontos végeredmény Döntetlen 3:3 28,00 Nyitott
Palmeiras - Sao Paulo (élő) Pontos végeredmény Döntetlen 3:3 78,00 Nyitottbiztos jönni fog.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz zolee5016 #118455 üzenetére
2:2-s szeló kuka, mert már 3:0.
ööö, izé, 4...de van egy 4/6 brazil kombiném, csupa gg + h-val.
abból egy 4-es kötés még összejöhetne.sao paulo is lőhetne egyet a gg-hez.
csak úg ytalálomra...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
Valur - ÍA Akranes (élő)
Pontos végeredmény
2015.06.28. 21:15 Döntetlen 4:4 94,00Tét összesen 300 Ft
Várható nyeremény 28 200***
tréfás bandák ezek is...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz ANDROID??? #118460 üzenetére
éjfél tájékán nehéz össznépileg lekövetni az eredményt.
most akkor "örülünk vincent?"
(vagy nem?)
(mert ebből instant módon nem derül ki.)****
most néztem meg a női kosár eb bronzmeccs ismétlését.
spanyolok megérdemelten nyertek.
tényleg.
de nem mellbedobással.
úgy esélytelen lett volna...[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
rápróbálok egy gólzáporos 3 napra...
58-as eredő perpill...papíron
2,5 gólnál több minden meccsen
Argentina
Német csajok
Japó csajok
U21 Svéd
Chile
HJKHa meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
B-L-A-C-K
titán
Új mixet most júni végére mondták, de nem nagyon hallani róla még...
-
expander
senior tag
babos+kokkinakis+verdasco+haas
-
-
pohár
félisten
-
akooos
veterán
Timike milyen jól nyomja. 2. szettben 0-3-ról állt fel 5-3-ra
(#118471) pohár :
Teniszben 1 szett nem számít[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz akooos #118472 üzenetére
hja, csak én meg elfelejtettem, hogy ez 3 szettig megy, nem 2-ig
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
a serena w. meccsen előjött a serena győzlemere is odds...
szokásos matekzsenik:
0:2 25*
1:2 25*
M. Gasparyan nyer 8,5*(gyk: 12.5 vs 8.5)
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
válasz B-L-A-C-K #118464 üzenetére
Itteni Inmediós ismim mutatta..Júl1 -től jön....a segédszelót láttam egy nagy téglalap,majd 2x akkora mint a régi...
A meccsekre minden kimenetel,esély fogadható lesz...a szeló is más amit kapsz.....
mutatta a fogadás menetét,meg ha egy meccset kiforszíroz ,hosszabb lepedőt kapsz,mint a luxorszeló.....
a klasszikus ződujság is megszűnik........[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #118476 üzenetére
De most nem tök mindegy mennyit adtak Serena első fordulós vereségére? Mutass nekem olyat, hogy GS versenyen az első fordulóban kizúgott, szerintem nem nagyon találsz, főleg hogy nemrég a Garrost is simán nyerte... adhattak volna rá akár 100 v 200 oddsot is... tök felesleges dolgon tipródsz szerintem.
Teljesen mindegy, hogy a két kimenetelre azonos az odds vagy sem, mikor a sima győzelem 1,1 alatt volt... vagyis az veresége kb az elképzelhetetlen kategória... nem beszélve arról, hogy ha itt nyer, újra megismételheti a "Serena Slam"-et is... Ráböktek valami Prónál már magasnak számító oddsra azt jól van, úgy sem jön be... nem is jött, sima 6:4, 6:1...
Olyan oddsoknál írd ezt, ahol van is reális esélye annak, hogy bejön...
Szerintem.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
c-c-c, Verda nagyon izgalmassá varázsolta a meccsét, én erre pedig nem vágyok
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz pohár #118480 üzenetére
na, ezt jól kicentizték ám... akkor jöhet Hewitt, Nishikori, Tomic és Errani (bár ő mindjárt behúzza)
-
pohár
félisten
válasz ZetorGumi #118482 üzenetére
vén rókák már, fáradnak rendesen...
de talán be tudja húzni az ausztrál, bár én már letettem a szelómról, de azért bizakodok, nagy mester a comebackekbenGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
-
janos1988
addikt
-
pohár
félisten
válasz ZetorGumi #118487 üzenetére
pedig még Nishikori is behúzta, egyedül egy hajnal snooker maradt a szelómról, Allen... 700-ból jöhetett volna majdnem 4k
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Holnapra valakinek valami jó tipp ? Két fociból egy kettes szorzót kellene összehozni.
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #118478 üzenetére
még mindig nem tök mindegy.
úgy kezdte, hogy elvesztette az adogatását.
én rögtön tettem ellene.
hátha kifogott egy rossz napot.
még jó, hogy legörgettem, és nem fönt kattintottam a kimenetelre.
és bosszant, hogy egy élő eseménynél bogarásznom kell, hogy ugyanarra a kimenetelre melyik gombra vagy gombokra kattintsak, mert nem bírják szinkronizálni az értékeket.***
safarova-t 3.5-ért kaptam el.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
keflavik meccs.
single tettem ht/ft 2/1 27*.ért.
természetesen vendég vezetés szerez, de keflavik még a fi-ben kiegyenlít...miért van az a pro-nál, hogy a legtöbb meccsen, ahol mernek ht/ft-t takni, mérkőzés alakulást már nem.
nyerés esetén kb. csak 2/3 pénz, de sokkal szívesebben tenném.annyira bosszant ilyenkor, amikor látom kb. a forgatókönyvet, de azt nem, hogy mikor jön az egyenlítő gól...
mérgemben ment egy ilyen:
Chile - Peru Félidő/Végeredmény Chile/Peru 45,00 Nyitott
Santamarina Tandil - Sportivo Belgrano Hendikep 1:0 Sportivo Belgrano 19,00 NyitottChile - Peru Félidő/Végeredmény Chile/Peru 45,00 Nyitott
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #118497 üzenetére
na jó, ez mégsem az a forgatókönyv...
viszont megnéznék egy peru - paraguay döntőt...
-
L_YKing
addikt
Nem ezt a kepet akartam
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.