- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Mister_X #15149 üzenetére
Ha leülöd/kifizeted a büntetést, akkor legfeljebb olyan következménye lehet a kaszabolásnak, hogy kinyírtál vkit, aki vmi side questet adott volna később. (Ettől még beállhatsz Ulfric seregébe.)
Egyszerre nem lehetsz a két említett haderő tagja.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Skyhunter
őstag
válasz hodder #15146 üzenetére
Követlek facebook-on, és gyakorlatilag a videó megjelenése napján már ájuldoztam a monitor előtt.
Jó lesz, ha Tirexi mellett te is megosztod majd itt a tapasztalataidat.
Kettőtökön kívül még egy ember videóit szoktam figyelemmel kísérni, "skyrimtuner" Realvision ENB-je is nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Egy idő után már nem foglalkoznak óvadékkal Kicsit egyensúlytalannak érzem a varázslást és a fegyverharcot, utóbbival jóval könnyebb boldogulni. Kíváncsiságból kezdtem egy Bosmert is íjászkodás miatt, csak egy kicsit op, ha én veszem észre hamarabb az ellent (de marad az Altmer karakterem). Védekezni ugye nem tudok, ha az egyik kezemben kard, a másikban meg spell van? (Ward szokott lenni, de akkor is)
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
kiskornel
addikt
válasz hodder #15146 üzenetére
ez nagyon szép. Nem is gondoltam, h magyar vagy.
(#15153) Mister_X tápolni úgy is lehet, hogy egy npct csépelsz, közben meg gyógyítod. Ugyanez pajzsnál. Kipeckeled a mouse gombot pajzsra, majd mikor lemegy az életerőd ezúttal saját magadat gyógyítod fel varázslattal.
Jó ilyenre rákokat alkalmazni, azok elől könnyű elfutni, ha gyógyulni kell.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
Mister_X
nagyúr
válasz Tirexi #15154 üzenetére
Nem tudtam, hogy kellene De semmi érdekes nincs benne, csak egy Female Altmer 1-es Presettel, csak a haja lett megváltoztatva, jelenleg is csak egy +30 Magicka-s Novice Hood meg egy +75% Regenes Necromamcer Robe van rajta. Pénz az van dögivel, sőt lenne is több, ha találnék olyan árusokat, akiknek el tudnám adni a sárkánycsontokat.
Én az őrökön gyakoroltam, sokkal mulatságosabb, mintha rákokkal birkóznék Bár csak Adept szinten vagyok, így a túlerő kifog rajtam... De edzeni kell a One-Handedet és a Destructiont. (kár, hogy a köpemyt nem veszi Light Armornak, majd megtanulok Enchantolni és készítek magamnak int. regenes setet)
Lesz olyan ward, ami bejövő támadások közben is felhúzható majd? Most csak emlékeim szerint Lesser Ward van, amivel ki tudom védeni a sárkánytüzeket is, ha időben húzom fel, de ha már kimondja az első szót (Yor?), akkor ledobja a pajzsom. Ha közben húznám fel, akkor ugyan az.
@Karma: kár De sebaj, elég mozgékony vagyok. Giantoknak mindenki egy csapás? Egyszer volt olyan, hogy megtámadott egy sárkány és csak azt vettem észre, hogy két mamut meg egy óriás nekiront A lelkét azért megkaptam Viszont jó látni, hogy újratermelődnek, nem lesz gond a lelkekkel.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
válasz Mister_X #15157 üzenetére
Valami szintezési dolog lehet azzal az óriással, anno nekem is ilyen volt (fakkoltam is rendesen, amikor kilőtt az égbe), mostanra meg Ebonyflesh nélkül is csak 100-at sebez a bunkójával, pedig full lightra álltam át (Nightingale questek).
A wardok ahogy láttam, csak lassulnak idővel, nem is szoktam használni.
“All nothings are not equal.”
-
Varlaisaran
senior tag
válasz attyspocak #15158 üzenetére
Gondolom Hearthfire. Kb bármelyik általános kereskedőtől tudsz venni, pl Belethor. Ezzel együtt a többi kelléket is árulgatják, pl. goat horn, gyerekruha, fakard, mittudomén. Néha a vándor khajiitokhoz is benézhetsz, azok is terítik a cuccokat.
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
Mister_X
nagyúr
Nem a lassúsággal van elsősorban a bajom, hanem hogy gyenge. Ahogy castolom, egy bő másodperc után erősebbé válik. De gyenge, mert amikor nem tüzet, hanem tűzgolyót (vagyis jelen esetben jég volt), az is levette a wardot. Ellenben a sima fújást egy kézzel is tufom hárítani, ha előbb húzom fel. Restoration ágban csak lesz majd valami a wardokra is.
Óriásokkal emiatt vicces azért harcolni, kár hogy nem lehet gurulni a játékban, oldalazni meg nem tudok, mert az is forog ütés közben. De már sikerült bebugoltatni párat meg sárkányokat is (le tudtam szedni a fél életét, mert leszállt és sutyiban dobáltam a lasztikat).
-
válasz Mister_X #15161 üzenetére
Hát, lesz egy apprentice (steadfast) meg egy adept szintű (greater) ward, aztán kifújt. Azokkal lehet próbálkozni, de jobb, ha van egy varázsálló páncélod. Nekem még ezt nem sikerült elérni mondjuk, de hallottam már sikertörténeteket.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Néha elgondolkodok, hogy nem Dunmert kellett volna-e indítanom, mert annak alapból van 50%-os Fire Resist-je, sárkányok ellen nem utolsó. De a Highborn nagyon jól jön, úgyhogy jó ez. A ward azért jó, mert a spellek anélkül még megsebeznének, hátra tántorítanának. 100%-ot gondolom elég nehéz (drága) lenne összerakni, plusz magas enchanting kellene. Még Oblivionban tudtam 100% fizikai védelmet meg láthatatlanságot rányomni a setemre, de az régem volt már
Tényleg, sárkányokkal lélekköveket is lehet tölteni?
[ Szerkesztve ]
-
kiskornel
addikt
A lesser ward mellett csökkenni fog az életerőd, mikor fúj. A steadfastnál már nem, viszont az gyorsan fogyasztja a magickát. És ahogy mondtad, még azelőtt kell megkezdened a használatát, mielőtt elkezd fújni rád a sárkány, különben óver.
Emellett pl. botot használsz, az "kilóg" a ward mögül, és egyből leszívja a mágiáját, úgyhogy újra kell tölteni. Ha jól emlékszem harapás ellen nem véd a ward, csak mágia ellen. Én úgy emléxem, közelharcban xart se ér. Én kilőhető mágiával szoktam használni messziről.
-
addikt
Vannak erősebb wardok, amik több sebzést fognak fel, de a ward jellemzője, hogy mindig kell egy kis idő, amíg eléri a teljes hatékonyságát. Ha ezalatt sebzik, akkor meg is szűnhet. A felhúzás kb. ugyanannyi mindegyiknél, mindegy milyen erős, amit te is mondtál olyan 1-1,5 mp.
Ward a fizikai támadások ellen is véd, ha már rendesen fel van húzva.
A sárkánylelkeket csak elszívhatod, de nem töltenek lélekköveket (gondolom túl nagyok még a legnagyobb kőnek is).
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Mister_X
nagyúr
válasz kiskornel #15164 üzenetére
Nem tudom, nem vettem észre, hogy lesser ward mellett csökkent volna az életerőm (pedig nincs sok). Fizikai támadások ellen nem használtam még, inkább építettem a mozgékonyságra.
@Tirexi: Már kérdezni is akartam, hogy mire jó a Black Soul gem, mert Oblivionban emlékeim szerit azok csak quest itemek voltak.
-
nagyúr
válasz genndy #15169 üzenetére
Illetve az Obliban készíteni is tudtál BSG-t, Skyrimben csak találhatsz. Én tartózkodom az efféle fekete mágiától, tekintve, hogy az adott lélek a felhasználás után a Soul Cairn-be kerül, ami nem egy vendégmarasztaló hely.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Pl. én még sosem vittem arrafelé a questet, pedig 5-ször már tuti végignyomtam. Ahogy sosem csináltam még meg az emberevős kultos küldit meg a Molag Bal-osat, meg a Boethiah-st sem.
-
Mister_X
nagyúr
válasz genndy #15169 üzenetére
Furcsa, valahogy 1000+ óra Oblivionozás után nem jöttem rá erre De sosem támadtam Humanoidokat, emlékeim szerint a Daedrák nem tartoznak oda, de magasabb szinten amúgy is a csinos szörnyekkel lehetett tölteni a Grand meg Greater gemeket.
Amúgy nem tudom, hogy ez bug-e: a Shearpointi sárkányt eddig háromszor daráltam le, mindháromszor adott lelket, a Bonestrew Crest-i meg csak első alkalomkor adott
-
Tirexi
addikt
Fú emberek most először csatlakoztam a Sötét Testvériséghez Skyrim-ban és már megkedveltem. Sztem ez eddig a legjobb csapat amiben voltam.
Tök fun az egész és a karakterek is nagyon adják a kegyetlen gyilkos hangulatot.
A legjobb megvárni az éjszakát aztán szépen lelőni akit kell. Ennyi. Halál. -
Mister_X
nagyúr
válasz Tirexi #15178 üzenetére
Itt is van Dark Brotherhood? Merre?
Vagy itt is felkeltenek majd az első gyilkolás után tett alvás után?Ja már aludtamMeg picit érzem, hogy fajt tévesztettem. Eleinte tök poén volt mindenkit mágiával két perc alatt elemi szénné redukálni, de már a legtöbb ellenen alig fognak a lángok, plusz az erősebb spellek jobban eszik a manát. Egy enchantolt katana kell oszt' csókolom, elég sokáig fog tartani, mire kifaragom a megfelelő katonát az Altmeremből. Egyedül a Highborn hiányolnám a többi fajtól, de ott lenne egyéb harci racial (Orc, Redguard, esetleg Nord vonalban gondolkozok).
Amúgy ki mivel megy?
-
nagyúr
válasz Mister_X #15179 üzenetére
Obliban és itt is altmer vagy nagy ritkán dunmer. Alantas népek képviselőit, pláne állatokat nem személyesítek meg.
-
Tirexi
addikt
Hú emberek aki még nem tolta végig a Sötét Testvériség fonalat az kezdje el mert nagyon jó. Tegnap óta ezt csinálom. Fordulatos és akció dús küldik vannak.
Eddig mindenkit úgy öltem meg, hogy nem kell fizetnem bírságot. -
Sident96
tag
Én most kezdtem a játékot, de nagyon beszippantott (régen játszottam, de szaggatott, így csak belenéztem). Nemrég értem be az első városba, és már lvl5. Elképesztően tartalmas a játék. Mikor betörök egy a semmi közepén lévő házba és egy bandita-öszeesküvés lesz a vége egy alagútrendszerrel... Hogy érdemes játszani, ha mindent fel akarok fedezni? Muszáj bejárnom az üres területeket is, vagy megkapom a mellék-küldetéseket a falvakban is, amerre visz a fő szál? Házat érdemes venni az elsőt amit felajánlanak?
-
Mister_X
nagyúr
válasz Sident96 #15183 üzenetére
Érdemes elbarangolni, ugyanis találtam már barlangban is szavakat Shouthoz (a tűzköpés második szava, asszem Tor), nem csak sárkányok őrzik. Én 14 óra után 17-es vagyok
-
addikt
válasz Sident96 #15183 üzenetére
Mindenhová elvisz mellékküldi is. A random felfedezgetéssel viszont kockáztatod, hogy esetleg összeakadnak. Én szándékosan csak akkor mentem valahová ha küldtek. A maradék pár darab dungeon a végén is pótolható.
A Whiteruni házra érdemes gyűjteni és rögtön megvenni, mert az a legolcsóbb, és berendezetlenül is lesz egy biztonságos ládád.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
válasz Kareszovics #15186 üzenetére
Nekem 67-es khajiitom van, de nem szégyellem
-
Tirexi
addikt
Az amelyik az avatarod?
Én még csak 34-es vok. -
Sident96
tag
Uhh, találtam egy sárkányszót, sárkányt meg is öltem, de ott volt mellette egy lidércszerű lény, amivel esélyem nem volt, úgyhogy gyorsan elcsórtam a szót, kilootoltam a ládát és elszaladtam Ezek mindenhol lesznek?
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz Sident96 #15189 üzenetére
Nem mindenhol de pár darab lesz belőle.
Az elején engem is megszívattak, de amióta meg van az időlassítás meg egy familiáris spell azóta pofon egyszerű őket legyűrni.
Ja és elég értékes dolgot lehet kapni tőlük. -
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
Ha már enchant szóba került:
- tudok még katanát szerezni valahonnét?
- fel tudom javítani az enchantot? Azaz most van 7 fire damage a kardon, mondjuk azt megnövelni
- lefújtam a mágusegyetem hídjáról az egyik Restoration tanárt (ritka vicces volt, ahogy mennydörgés közepette repülni tanult), lementem, de nem találtam ott a holttestét. Feléledt és elkezdett visszamászni mire leértem? Plusz az őrség se nagyon keres engem, pedig a Fus Roh Dah sebez is."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Tirexi
addikt
válasz Mister_X #15195 üzenetére
-Miért kell neked annyira az a katana? Ha nagyon kell tegyél fel egy modot aztán kész.
-Úgy tudom csak széttörni lehet a cuccot onnantól fogva, újra enchizni sztem nem.
-Valszeg nem halt meg, vagy pedig nem tud meghalni mert fő kari. Vagy ha meghalt akkor meg bebugzódott a teste valamelyik sziklába és etünt. -
kiskornel
addikt
válasz Mister_X #15195 üzenetére
A fő szál alatt csatlakoznod kell a bladeshez. Alduin falánál van egy csomó. Ki kell hozni időben az összeset, mert nemsokkal később haragban leszel a renddel, míg meg nem ölöd Parthunaxot (asszem így írják), és amíg haragban vagy, piros kézzel jelöli, ha fel akarod venni.
Szerintem is az az egyetlen normális kinézetű gyors kard.Csak egyszer lehet enchantolni egy tárgyat.
-
Tirexi
addikt
válasz Kareszovics #15199 üzenetére
Ja mondjuk azóta nem néztem meg. Akkor itt az idő...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest