- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
No, már van egy kilenc perces videó, ami arról szól, hogy hányszor halok meg egy faék egyszerű vámpíros dungeon kipucolása alatt Persze az alap karimmal.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Pipó
őstag
Üdv! Csatlakoztam a birodalomhoz, Ulfrick meghalt, de Tulliusnál továbbra sem tudtam elintézni, hogy szabadon engedjék a rabot a thalmorok, pedig csak nála szerepelt ez párbeszédben. Valaki árulja már el, mi az útja a rab szabadon engedésének.
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
-
-
Tirexi
addikt
válasz Mister_X #15507 üzenetére
A jóféle zenékkel vigyázz mert a YouTube-on most ezeket előszeretettel nézegetik és tiltogatják le.
A zene most felejtős minden játékban.(#15510) Mister_X:
Anime OST-re a legérzékenyebb. Nekem az összes Bleach és Fairy Tail zenés videóimat Content ID-zték.Példa:
"高梨康治-ナツのテーマ", hangrögzítés kezeli: 150:29
PONYCANYON[ Szerkesztve ]
-
-
GeryFlash
veterán
Helló!
Megkaptam a Skyrim Legendary Editiont pc-re dobozosan, de amikor beírtam steamre a kódsot akkor azt írta, hogy Skyrim east Europe edition. Semmi legendaryt nem írt, azt hiszem 6,8gb-ot rakott fel, szal a problémám az lenne, hogy hogy tudom felrakni a dlcket?
Ha jól tudom régebben volt ilyen gond, hogy Kelet Európában nem lehetett megvenni a dlcket... De azóta meg meg lehet venni a Legendary Editiont Steam-en is magyar fiókkal, szóval nem igazán értem.
Üdv[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
-
GeryFlash
veterán
válasz genndy #15516 üzenetére
Hali!
Nem tudom, én vagyok-e a béna, de itt 1 kód van, és egy lengyel nyelvű nyereményjátékra való kód is, de az nem az. Hol lenne a másik kód? Megnéztem a steam mappában, a skyrim/datában ír olyat hogy dragobborn meg stb, de továbbra se értem Steamen miért nem legendaryt ír, miből tudnám biztosra, hogy fent van a gépen a dlck (játékon belül ez miben látszik? egyelőre a legelején vagyok, most szöktem meg)
Jó, végülis a tulajdonságoknál ott van a 3 dlc, köszi S1M0N, de nektek is köszi Karma és genndy
Csak tényleg fura, hogy nem legendaryt ír a könyvtárban, hanem sima skyrimet, mintha külön vettem volna a dlcket, pedig egy kódot írtam csak be[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
És még annyi lenne a kérdésem, hogy megéri felrakni a Steamről letölthető HD packet felrakni? Most 1680x1050-en(ez a natív) van highon, de stabil 60fps-sel megy, engem nem zavar ha 35-40, egy e6700am+5770-em van, tudom nem a legerősebb, de mondjuk szebb lesz a játék, ha fent van a hd pack és highon megy mintha ultrán menne hd pack nélkül? Vagy a vga-m nem bírná?
-
Bazzzs
senior tag
Úgy érzem, hogy a számomra lényeges modokat sikerült felpakolnom. Kezdésnek ezt a látványt sikerült kihoznom a játékból. A gépem ezt még elbírja, ennél nem hiszem, hogy szebb környezetet tudok varázsolni. A Project ENB és a hivatalos Texture Pack mellé érdemes feltenni a 2K Texture modot vagy az már nagyon megdobja a gépigényt? Ebben a hozzászólásban felsoroltam, hogy eddig mit tettem fel. Van még olyan mod, ami "must have" kategória, de nagyon nem vágja haza a teljesítményt? Gondolok itt olyanra, mint szebb páncélzat és fegyver vagy kidolgozottabb karakterek. Mondjuk azok nélkül megvagyok, már a jelenlegi szinttel is tökéletesen elégedett vagyok.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
GeryFlash
veterán
válasz Bazzzs #15519 üzenetére
Ezzel a grafikával egy átlagos combatnál mennyi RAMot eszik a játék?
-
Tirexi
addikt
válasz Bazzzs #15519 üzenetére
Szép lett. Az árnyékokon változtattál valamit? Mintha most nem lenne annyira sötét. Vagy lehet csak hely meg napszak függő.
A DoF jól mutat képeken de pl én kikapcsoltam mert külső nézetnél/lovaglásnál és néha íjászatnál zavaró tud lenni nem is kicsit. Minden homály lesz.
A két texture pack elvileg üti egymást. Vagy az egyik vagy a másik.Más:
Az miért van emberek, hogy egy barlanghoz ki van írva, hogy Megtisztítva és ennek ellenére amikor vissza megyek tele van minden láda arannyal és drágakövekkel na meg ugyan úgy van enemy is. (oké egy egy fő küldetés tárgy nem spawn-ol vissza)
Ez eddig is így volt? Mondjuk régen soha nem mentem oda vissza ahol már ki volt írva ezt a tisztított dolog. Mert hát ugyan mit csinálnék én egy üres barlangban?
Most ez bug vagy mi? -
Bazzzs
senior tag
válasz Tirexi #15522 üzenetére
Nem igazán változtattam rajta. A játékon belül feljebb húztam a brightness csúszkát és így jó lett. A mod leírásánál volt, hogy le kell húzni nullára, de nálam ezek szerint nem úgy az igazi. Lehet, hogy majd kikapcsolom a DoF-ot, de egyelőre tátom a számat és barangolok. Az elmúlt két napban egy küldetést se csináltam meg
Kérdésedre: Régebbről voltak mentéseim, a megvásárolt Legendary Editionhöz azokat másoltam be. Jó pár dungeont kipucoltam annak idején, most egy-kettőbe visszamentem, hogy megnézzem ott milyen a látvány. Nálam nem tett vissza ellenfeleket, mind üres volt.
GeryFlash: Monitorozást nem csináltam, majd lehet, hogy kíváncsiságból lemérem, mi mennyire van terhelve.
[ Szerkesztve ]
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
-
GeryFlash
veterán
Am a steamen lévő hd textura pack mennyi fps-t igényel/vesz el kb? Most 5770nel ultrán van (kikapcsolva az fxaa és a nem 16x-os csak 8x-os a szűrés) így natívban 35-40fpssel megy.
-
Tirexi
addikt
válasz GeryFlash #15525 üzenetére
Az igazából nem FPS igényes inkább több VRAM-ot eszik a game tőle csak ennyi. Mondjuk ezt még soha nem néztem meg, hogy vesz-e le FPS-t.
Nyugodtan tedd csak fel.
Úgy tudod megnézni majd, hogy csinálsz egy mentést amikor mondjuk Riverwood-ba nézel befelé FPS értékkel aztán felteszed a pack-ot és úgy is megnézed ugyan azt a mentést.
Így kiderül mennyi FPS-t visz el. De mint írtam előbb sztem nem lesz szinte semmi.
Habár ez a feltevésem lehet csak erősebb VGA-nál érvényes. -
nagyúr
válasz Tirexi #15524 üzenetére
A Cleared státusz azt jelenti, hogy az adott location-höz kapcsolódó quest teljesítve lett, illetve, hogy az adott location boss-level opponentje ki lett nyírva. Ettől még idővel respawn-olnak az ellenfelek (boss-level kivételével) és a szorgos manók feltöltik a ládikókat, urnákat is loottal.
Amire te gondolsz, az a Radiant rendszer.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
GeryFlash
veterán
válasz Tirexi #15526 üzenetére
Okok leszedem, 1gb vramja van, az egész skyrim nem eszik 950 mbnál többet, csak elég lesz Látványban mennyit dob, nem találtam igazán jó összehasonlító vidit YT-n
Van még esetleg olyan mod, ami nem olyan erőforrás igényes (ram vram nem gond) és javít a látványon nagyobb mértékben?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Tirexi #15522 üzenetére
Nem üti egymást a kettő, csak a 2K felülír olyanokat is, amit az HD tartalmaz. Viszont a 2K-ban sincs benne minden, ami a HD-ban igen. Tehát a legszebb eredményt mindkettő feltétele adja. ha nem bírja a gép, akkor elég a HD.
Azért, mert a Megtisztítva később tűnik el, mint ahogy spawnol a barlang. Vagy lehet hogy az el se tűnik. inkább csak azt mutatja, hogy ott már oltál egyszer, és ki is pucoltad rendesen. Attól még újra fog spawnolni minden bizonyos időközönként (asszem 3 hét, de ha közben odamész, akkor újra kezdi számolni). Szinte biztos, hogy oda mutató küldinél respawnol minden (hiszen a küldetéstárgyat is oda kell raknia).(#15525) GeryFlash: #14617, az elejét ne nézd, csak a pakkos részét az fps-ek miatt.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
GeryFlash
veterán
válasz genndy #15529 üzenetére
Köszi
WATER - Water And Terrain Enhancement ReduxErről a modról nem tudsz vmit, mennyire gépigényes? A wowban emlékszem anno még laptopommal ki kellett kapcsolni a jobb vízeffektet, mert nagyon sok fps-t zabált
Vagy esetleg van más olyan mod ami speicálisan a víz megejelenítését javítja, mert nem vagyok grafika buzi
na jó az vagyokde a víznek ezt a nájlon megjelenését nem annyira csípemHi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Tirexi
addikt
Ja hát én azt hittem, hogy azt amit kiadnak a fejlesztők az a teljes HQ Pack. Akkor sok értelme nem volt kiadni.
Szedem is le a 2K pakkot...Oké akkor értem már miért spawn-olt vissza minden.
De a poén az, hogy most állandóan smaragdot, drágaköveket meg gyémántokat tesz bele az urnákba is ahol eddig csak gold szokott lenni. Érdekes.(#15527) Jorus:
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
Pipó
őstag
Ennek a könyvkeresésdinek a könyvtáros részére van értelme? Már annyit vittem neki, mint a nyűvek. Volt, hogy vittem neki egy példányt valamiből, leadom és rögtön utána elküld megint ugyanolyanért, csak más helyre. Aztán végigcsináltam neki egy "Salidor írásai" küldit (a teljesítettek között is szerepel), majd mikor nemrég rákérdeztem, hogy van-e valami melója, beadta megint ugyanazt. Másik: mikor enged a zárt könyvespolcok közelébe? Kulcs kellene hozzá, meg azt mondja az ork, hogy hiába vagyok főmágus, ugyanazok a szabályok, mint régen.
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
Tirexi
addikt
Viszont hogyan történik a beolvasása a fájloknak?
Ami ki van bontva a Data mappába azt rakja be a játékba vagy ami a BSA fájlba van?
Mármint ha két ugyan olyan mappa szerkezet van a BSA és a Data mappában.(#15532) Pipó:
Hmm..
Ez valszeg a játék ugyan azon hülyesége mint ami a Sötét Testvériségnél van.
Ugyan is amikor elfogyott a fő küldi adott random ember öléseket. Viszont azt vettem észre, hogy egy idő után ugyan azokat az embereket kell megölnöm és a poén az, hogy még a helyszín sem változik.
Tehát kinyírtam egy katakombában egy nőt aztán valahol egy másik palit aztán a kövi küldetésnél megint ugyan azt a katakombás nőt kellett. De még a helye is ugyan ott van szal ugyan ott állt a nő.
Ezt a nőt már vagy 5x-ör kinyírtam a játék folyamán.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Amit a fellelt könyvekért cserébe kapsz a könyvtárostól, az a jutalom. Nem lesz "vége", ha erre gondolsz. Minden questline-ban vannak ilyen questek, amit addig csinálsz, amíg jólesik, mindig kapsz újat. Igaz, egy idő után elég unalmasak.
Az Arcanaeum-ban található, lezárt könyves szekrényekhez nincs kulcs és nem is törhetők fel.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
GeryFlash
veterán
A SkyBoost mennyire hatásos?
-
nagyúr
-
addikt
válasz GeryFlash #15530 üzenetére
Nem különösebben, de megéri felrakni, de akkor már a WATER2-t, nekem is fönt van, nagyon jó. Kevés fps-t fog csak, illetve lehet választani a textúrarészletességet. Másik vízmodot ne, mert csak keresztbeverik egymást.
Tirexi: biztos közben végigcsináltad a tolvaj szálat, annak a jutalma ha céhmester leszel hogy sokkal több és értékesebb ékkő lesz a tárolókban. Vagy aktuális szinttől függ.
Sorrend: Skyrim.ini-ben sorrend szerint felsorolt .bsa-k < modok .bsa-jai < loose files (amit a Data-ba bemásolsz). Tehát a tömörítetlenek érvényesülnek utoljára, a 2K ezért is jó hogy így van megcsinálva.Pipó: nincs sok, az a könyvtáros radiantja (végtelenségig ismétlődik). Csak fejlődésre és pénzkeresésre jó, egyébként unalmas. Minden céhnek is van ilyen ha végigcsináltál náluk mindent.
GeryFlash: nem nagyon, mert patchel hivatalosan belekerült a játékba.
-
joke38
tag
Sziasztok,üdv mindenkinek
Érdekelne valamelyik ENB,de nem merek belefogni,tudna vki egy picit "szájbarágósabb" leírást a felrakáskhoz?
Egyáltalán mielött felraknám el kell távolítani a jelenleg használt texture módokat?
Egyáltalán az ENB-k csak a texture-t javítják,vagy a játékmenetben is változtat?
Köszi előre is. -
GeryFlash
veterán
válasz genndy #15539 üzenetére
Köszi Megpróbáltam az 1.3-asat, de nem indult el vele a játék ezért letöröltem (valami verzió hibát írt).
Már pedig kéne valami boost, mert gyakran megakad a játék, sok az fps drop, alapjáraton 35-45 között van, de gyakran 2-3mp-re beakad, eddig ultrán van+hd pack, lehet majd lejjebb faragok a grafikából csak nem szívesen... Amúgy 3 Gb RAM-mal játszom, a hd pack előtt (semmi moddal) ultrán 950mb memóriát evett, hd packel 1,3gb, de nem hiszem h ez a probléma, win 7 még megeszik 700-at, akkor is van 1gb szabad.
Off: Am ha a boostot berakták, akkor a szebb vizet miért nem?[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz GeryFlash #15541 üzenetére
Akkor a "Borderless Window"-t próbáld meg, vagy valami hasonló a neve. Nem próbáltam, nincs tapasztalatom.
Nagyjából mindegy hogy mennyi ramod van, mert a játék max 1,3 GB memet fog megenni (ha afölé megy, ki is fagy szinte rögtön). Csak 32 bites az exe.
Winchesterről töltés is simán lehet a mikrolaggok oka. Töredezettségmentesítés, SSD.
Gondolom azért, mert a boosterből a konzolosok is profitáltak, illetve semmi olyan textúrát, vagy modellt nem raktak bele, amit modderek csináltak. Bethnek megvannak a saját concept artistjai, meg akik a loreval foglalkoznak, nem fognak saját maguknak bekavarni.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Tirexi
addikt
válasz joke38 #15540 üzenetére
Az összefoglalóban vannak magyar videók hogyan kell elkezdeni a játék modolását. (ENB is)
Azokat ajánlott megnézni.
Ha utána is van még kérdésed akkor válaszolok.Amúgy ENB az csak a látványt javítja, textúrákat és játékmenetet nem.
(#15539) genndy:
Igen közben rájöttem én is, hogy mi a sorrend. Ami ki van tömörítve a Data mappában az lesz látható a játékban.
Hát nem volt egyszerű de megoldottam, hogy ne ütközzenek a modok egymásba.[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
válasz genndy #15542 üzenetére
Jaja, egy ssd-n gondolkoztam én is, sok töltésidőt megspórolna
AZért az oké, hogy megvannak a concept artistjai, de nem mondanám, hogy tökéelets munkát végeztek volna, tájak és a sárkányok szépek, de a belső terek, karaktermodellek és a víz nem tudom hogy lett ennyire randa, oké ez még fallout 3 motorja (ami ha jól tudom szinte ugyanaz mint az oblivion motorja), szóval technikai korlátok is vannak, de ha pár ügyes modder láthatóan szebbet csinál, akkor lehet nem lenne hülyeség felkarolni őket, vagy legalább modjaikat hivatalosan kiadni, esetleg lemásolni.
Ettől függetlenül nagyon élvezem a játékot
-
Tirexi
addikt
-
addikt
válasz Tirexi #15545 üzenetére
Most már semmire, ugyanis ez is bekerült hivatalosan valami korai patchbe. Sokat számít, de csodát ez sem tesz.
Mondjuk lehet hogy az 1,3 GB korlát csak a vram, régen néztem már. De hogy van ilyen korlátja, az tuti, Gophernek is van ilyen videója a Skyrim Memory Monitorral (vagy mi az a program).GeryFlash: "láthatóan szebbet csinál" - ez igaz. PC-n. A Bethnek viszont erősen gondolnia kell a 8-10x több konzolos játékosra is, mert ha valamit hivatalosan beletesznek a játékba, az a konzolosokat is érinti. És ha a szebb vizet mondjuk nem tudta volna megjeleníteni a két konzolgép, akkor nem rakják bele, mert csak problémák lesznek és magukra vonnák a haragjukat. Szívtak így is épp eleget a PS3 verzióval.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Tirexi #15548 üzenetére
Égkoszorú?! Most komolyan, én már az első túlfordítás után töröltem volna le a picsába a magyarítást, nem értem, hogy miért gyötritek vele magatokat. Szerencsére tudok olvasni angolul annyira, hogy megértsem a sztorit.
"Pusztítsd el a támadókat" - magyartalanabb nem is lehetne. Végezz a támadókkal, öld meg a támadókat vagy valami talán... És a sárkány merre van? Mert gondolom ez az Imperial LEgion küldi ága.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Tirexi
addikt
válasz Mister_X #15549 üzenetére
Csak addig lesz fent amíg a magyarított részét ki nem tolom, hogy végre megértsem miről is szól ez az egész.
Aztán delete mert Dragonborn és Dawnguard sem lett lefordítva.
Nekem is csak púp a hátam a fordítás mert ritka rosszul lehet miatta a konzolban dolgozni.Ez olyan mint a Pacific Rim, Tűzgyűrű.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest