- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz kislaki92 #14549 üzenetére
ezek szerint a watchtower-nél vagy, automatikusan felkellene szívnod a lelkét.
genndy:
szerintem ennek semmi köze a dargonborn-hoz, most vagy varez a game vagy valamiért nála ott éppen bug van. legalábbis szerintem.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
kislaki92
senior tag
kikapcsoltam és jó lett!köszi
!ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...
-
kislaki92
senior tag
kikapcsoltam és kajak jó lett xD
ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...
-
-
Scholes9
nagyúr
Remek a játék, megvolt az első sárkány ölés Csak a fő szál milyen hosszú kb?
Tirexi: én hagyom az angolt, legalább közben is tanulok
Integra: köszi a gyors választ, "legendás kiadásom" van, szal biztosan el leszek egy darabig
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
addikt
válasz Integra #14551 üzenetére
Van köze, mert a morrohun oldalán is rengeteg panasz volt (főleg a magyarítás tesztelése során), onnan szedtem a javítási javaslatot is.
Gyúrjátok csak szépen a játékot, aki eléri a 600 órát, szóljon!
(nekem perpill annyi van most benne )Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
-
hodder
csendes tag
Egy kis évszakváltozás. Sajnos nem dinamikus, de azért nem rossz. Lessétek meg.
videó -
Integra
titán
-
Tirexi
addikt
válasz Integra #14563 üzenetére
Bocs Integra, de az 5870-t nem nevezném atomerőműnek.
Amúgy nem a géped a gond hanem a játék. Egyszerűen instabil lesz modolás után. Ez van. Nálam is kifagy pedig két GTX 780 megy alatta.
Szomorú, hogy egy ilyen játékot amit modolásra találtak ki ilyen béna alappal készítették el.
Van, hogy 1 órán át semmi és van, hogy 10 percenként kidob. Az F5-öt én már percenként nyomkodom pont ez miatt. -
Integra
titán
-
Tirexi
addikt
válasz hodder #14560 üzenetére
Hát mivel nem dinamikus így igazából nem sok mindenre lehet használni. Olyan mintha feltennél manuálisan egy ENB-et és megváltoztatnál pár mesh-t.
Van ilyen a Flora Overhaul-ban is.
De valahogy nekem nem jön be a mindenhol nyári látkép. Pont ez a lényege Skyrim-nak, hogy mindenhol más és más a környezet. Ez teszi különlegessé Hodi.Nálam jelenleg így néz ki a játék.
(#14565) Integra:
Alap gam is kifagy? Az nem jó. Akkor lehet kevés lesz oda a VGA.[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz Prosector #14569 üzenetére
Most, hogy már van normális SLI támogatás szó szerint néhol duplázódik az FPS.
Ami jó mert anélkül játszhatatlan lenne még számomra is.
Szal végre normális sebességgel tudom élvezni a grafikát.De itt van példaként két kép FPS mutatóval:
Szal vicces mert még az én gépemet is megeszi reggelire.
-
creedszl
aktív tag
Melyik beállítás kell ahhoz hogy sűrűbb legyen a fű?Márha van ilyen....
Hulligaaan
-
-
Integra
titán
válasz Tirexi #14566 üzenetére
igen, ezt mondom, nem is álltam neki enb-et meg a többit feltenni (csak letöltöttem), mert ezzel a vga-val semmi értelme nincsen, steamről indítom mindig, tök gyári állapotú. meg nem mondom, hogy miért és hol fagy ki, csak mondjuk minden 10 órában 1x egy helyen. de ha másfelé megyek egy pillanatra, inkább egy másik küldetést csinálok gyorsan, aztán vissza ahol kifagyott, akkor meg semmi gond nincsen..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
wednesday
őstag
válasz viharhozo #14576 üzenetére
Jah. Sose értettem ez miért probléma. Az angolnak csak annyi az előnye, hogy idegen nyelv számunka (mégha tökéletesen beszéljük is) így nem hangzik semmi sem furcsának. Szerintem elég jó lett a fordítás, az elnevezésekkel együtt is.
Más: Valami előnnyel jár, ha egy képesség 100-ra ki van maxolva? Mert ügye vannak olyan dolgok, amiket nem használok. Például egykezes harcnál én kardot használok, ezért felesleges buzogány vagy bárd képességre rakni, vagy két egykezes fegyver forgatására stb.
Ha nem fontos akkor azokat a pontokat lehetne máshova, más képességekhez is tenni. -
nagyúr
válasz wednesday #14577 üzenetére
A helységnevek fordítását személy szerint nagyon nem erőltetném. Egy angolnak sem úgy mutatod be az adott várost, hogy Beaverfieldmarketplace.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
XIII Ramses
aktív tag
Gyerekek. Lydiát, meg a többi házaimban tébláboló követőt nem lehet valahogy humánus módon eltüntetni? Riftenben is van házam és qrvára zavar, hogy ott kevergeti a levest állandóan. Humánus mód tehát, akár moddal is. Nem akarom őket legyilkoltatni.
-
szasanyi
félisten
Nem tudom volt-e már szó róla, de megkérdezem: az itt található magyarítás jó-e a Legendary Edition-hoz? Illetve a ha az összes MOD fel van rakva az befolyásol-e vmit e tekintetben? Ezekről lenne szó:
- The Elder Scrolls V - Skyrim Update 13
- DLC's: Dragonborn, Dawnguard, Hearthfire
- Official High Resolution Texture Pack (DLC)
- Skyrim HD - LITE 2K Textures
- Creation Kit
- SKSE (Skyrim Script Extender)
- SkyUI
- Climates Of Tamriel
- Immersive Armors
- Quality Map - All Roads
- Stones Of Barenziah Quest Markers
- Improved Skill Books
- Faster Vanilla Horses
- Midas Magic - Spells for Skyrim
- Bandolier - Bags and Pouches
- Sounds of Skyrim - The Dungeons
- Sounds of Skyrim - The Wilds
- Sounds of Skyrim - Civilization
- Isilmeriel's LOTR Weapons
- Hermit's Tree House
- ApachiiSkyHair
- Female Facial Animation
- Spend Dragon Souls For Perks
- Enhanced Blood Textures 3.5 -
Tirexi
addikt
válasz XIII Ramses #14580 üzenetére
Ez nagyon egyszerű.
1) Ránézel az eltüntetni kívánt karakterre.
2) Megnyitod a konzolt.
3) Rákattintasz az eltüntetni kívánt karakterre, ekkor megjelenik az ID-je.
4) Beírod, hogy Disable.
5) A karakter eltűnt.
6) Enjoy. -
nagyúr
válasz wednesday #14579 üzenetére
A legtöbb helységnév Nirnen egyébként nem rendelkezik jelentéssel angol nyelven (Cheydinhal, Markarth, Falkreath, stb.), ezért nem értem, hogy másokat miért kellett lefordítani, érted.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Varlaisaran
senior tag
válasz wednesday #14579 üzenetére
Én sem szeretem a magyarosított tulajdonneveket, de be kell látni hogy máshogy nehéz, vagy lehetetlen.
Ha magyarul furán hangzik, gondoltam lefordítok pár Skyrim helyszínnevet a régi Ayleid elf nyelvre. Kíváncsi vagyok, hányan találnának oda valahova ha ezek lennének a térképenWhiterun, Anaye al Rae
Markarth, Markarth
Winterhold, Sele Vindasel
Windhelm, Belle Tor
Dawnstar, Silane Varla
Riverwood, Relleis Boi
High Hrothgar, Baune Hrotgar
Darkfall Cave, Únelorseli
Eldergleam Sanctuary, Atagal Ageaseli35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
Tirexi
addikt
válasz Varlaisaran #14584 üzenetére
Nyilván ha ezek lennének a térképen akkor a küldetésben is ezek a nevek szerepelnének. Tehát ugyan ott vagyunk ahol a part szakad.
-
addikt
válasz XIII Ramses #14580 üzenetére
Állj be a Pengékhez, és vidd őket oda. Nagyon fognak örülni a csatlakozóknak (asszem 3 vagy 4 embert vesznek fel).
szasanyi : az összes DLC, illetve az a mod ami szöveget is módosít be fog kavarni, mondatok vissza fognak változni angolra. Röviden: ha a Legendary Editiont az összes DLC-vel akarod használni, akkor a magyarítás még nem kompatibilis.
Jorus : morrohun oldalán írták a koncepciót: ami "TES"-kitalált nyelven van, azt nem fordítják, de ami angolul is értelmes, vagy láthatóan beszélő név, azt magyarítják.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Tirexi #14586 üzenetére
Igazából nem is a térképen odatalálás, nem itt a pont. Hanem ott, hogy tökmindegy mire fordítják, furcsa és bele lehet veszni, ami miatt örök fórumtéma a fordítás ilyensége vagy olyansága. Ha ez egy valódi mod lenne, és egy valódi elf játszana vele, lehülyézne, hogy lehet ilyen hülye neveket kitalálni, meg mé'fordítomtükörbe, hisz pl. Winterholdot még vagy négyféleképp lehet leírni.
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
XIII Ramses
aktív tag
Még egy kérdés, ha már ennyire benne vagyunk. A rifteni házban van egy kert, meg a pincében egy csomó alkímia hozzávaló. Az alkímia a kedvenc foglalatosságom, ha ezeket leszedem, elveszem, akkor egy idő után újra megjelennek, vagy nem. Azért kérdezem, mert a riverwoodi penge pincébe is visszajárok hetente az óriáslábujjért, és az egyéb fincsi hozzávalóért, és mindíg ott van. Ui. Köszi genndy ez lesz a megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
Varlaisaran
senior tag
válasz XIII Ramses #14589 üzenetére
Hoznak újra termést, a leszedéstől számított pár napon, vagy tán egy héten belül. Van pár kivétel, egyik a Nirnroot másik asszem a Jazbay, utóbbiban nem vagyok biztos.
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
addikt
válasz XIII Ramses #14589 üzenetére
A rifteni kertbe is visszanőnek a növények, de ahhoz az kell, hogy 3-4 hétig ne menj Riftenbe (mert ha odamész mindig reseteli a cellát, és újraindul a számláló). Én is szüreteltem, aztán meguntam a csupasz kertet, de marha sokat kellett a várostól messze barangolni vagy várni mire visszanőttek.
szasanyi : akkor ezt neked kell eldönteni. Szerintem próbáld ki, mert egyszerű a magyarítás telepítése/törlése (pár fájlt kell csak bemásolni vagy visszarakni az eredetijét).
Viszont ha mégis inkább angolul játszol, de sok moddal, akkor az Unoff.Patcheket feltétlenül tedd fel (van az alapjátékhoz és minden DLC-hez is). Magyarításnak ezek is rendesen kavarnak.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz XIII Ramses #14594 üzenetére
Azok nem termelődnek újra.
-
wednesday
őstag
A 14577-esre valaki?
Lehet a nagy nyelvtani OFF-omban elveszett a lényegi kérdésem a játékkal kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz wednesday #14596 üzenetére
Ha nem használod az adott skillt/fegyvert/varázsosztályt, akkor nem érdemes rá pontokat áldozni.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz wednesday #14596 üzenetére
Nem látom semmi értelmét a nem használt, vagy nem kívánatos perkekre rakosgatni. Nem fogja az alap képességet hátrányba húzni, csak az adott perk által biztosított pluszt nem fogod tudni.
-
wednesday
őstag
Köszönöm a válaszokaat. Tehát akkor felesleges kirakni teljesen az adott "csillagképet", ha nem használok belőle dolgokat.
-
addikt
válasz wednesday #14599 üzenetére
Így van.
Sőt, ha valamit kimaxoltál, de nem akarod többet használni (mondjuk kardoztál, de mostantól varázsolni akarsz) akkor érdemes Legendaryvá tenni a 100-as képességet, mert akkor még át is pakolhatod az addig ráköltött perkpontokat másra.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest