- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz freelanced #14898 üzenetére
Két eset lehetséges:
1. Engedi, de minden ami már megvan, elveszik.
2. Nem engedi.
Szóval nem tudom mi történne ha ráaktiválnád.Pipó : bármelyik alkimistánál, illetve vegyeskereskedőknél kapható (változó eséllyel, változó erősséggel). Nem ritkák, nem különleges cuccok.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Anonymus X
tag
válasz freelanced #14902 üzenetére
Egy Steam kulcs van benne, amely aktiválja Steamen a Morrowindet, Obliviont és a Skyrim LE-t. A Morrowind és az Oblivion esetén lemezről telepíthetők a Steam nélküli verziók is.
Szerintem nem lesz gond az aktiválással, viszont ahogy már mondták előttem is, extra példányokat nem kapsz.
[ Szerkesztve ]
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
Pipó
őstag
válasz freelanced #14900 üzenetére
Huh, ezzel az a bajom, hogy magyarítással játszom, ezeket így csak fordítással tudnám használni, ha ugyanúgy fordították. Ha esetleg a magyar megfelelőjét is tudnád, megköszönném.
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
addikt
Blisterwort (4) - Boglárhólyag
Glowing Mushroom (3) - Derengőgomba
Sabre Cat Tooth (3) - Kardfogú agyara
Spriggan Sap (3) - Fafúria nedvAncestor Moth Wing (DawnGuard kiegészítő)
Blue Butterfly Wing - Kéklepke szárny
Chaurus Hunter Antennae (DawnGuard kiegészítő)
Hagraven Claw - Hollóbanya-karom
Snowberries - Hóbogyó
Spawn Ash (DragonBorn kiegészítő)
Spriggan Sap - Fafúria nedvCsak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Eclips21
őstag
SZaisztok, lenne egy problémám elkezdtem játszani beértem Folyamfenyvesbe leütöttem egy tyúkot azóta az egész város üldöz és nem tudok beszélni a csajjal (a küldi miatt) mert ő is meg akar ölni fegyver el tétel se segít. Egy tyúk miatt miért kattantak be ennyire? 45arany vérdíja van a fejemen ja és nincs mentésem :S
Kinek kell kifizetnem a pénzt? Egy konzol parancs is nagyon jó lenne, ha tud valaki ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
válasz Eclips21 #14909 üzenetére
Azt úgy kell beütni, hogy ráklikkelsz egy őrre, miközben a konzolba vagy.
Megállsz egy vadul támadó őr előtt, konzol lehív, ráklikkelsz, és beírod a parancsot. Mivel a játék területileg fel van osztva, így csak ezen a területen törölheted a dolgot.
Másik megoldás, hogy hagyod, hogy lecsukjanak. Minden lopott holmid eltűnik.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Varlaisaran
senior tag
Akkor ennyiből nem egyszerűbb odamenni egy guardhoz és kifizetni? Riverwood is Whiterunhoz tartozik, ottani őröknél is lehet fizetni vagy leülni.
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
Eclips21
őstag
Koszi akkor elfutok, remelem akkor megnyugodnak.
-
Kareszovics
addikt
Tegnap csináltam Blackreach-et a második karakteremmel... Már el is felejtettem, hogy mekkora hodály az az egész. Crimson Nirnrootból sikerült 30 helyett 36-ot találni, lesz mit Alchemy témakörben alkotni.
Mondjuk "barlangméretben" szerintem a Shivering Isle-on (TE IV)található lokésönök még mindig verhetetlenek.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
need
addikt
Sziasztok..
Kellene 1 kis segítség mert megakadtam..vagy is inkább nem tudom mit kellene csinálni..!
kis ékőzmennyel kezdeném..
az előző részben ugye volt 1 olyan rész amikor megharap a vámpír..na most innentől kezdve csak éjszaka lehetett menni mert a napsütéstől elpusztultam...lényeg a lényeg hogy össze kellett pár dolgot szedni mire elmúlt..!na most.. mi a helyzet ebben az V. részeben?
most csináltam meg ha jól emlékszem a bloodline küldetést. tehát megtaláltam a lányt és vissza is vittem..
nem harapott meg a vámpír nem azt választottam..na most elutaztam egy nagyobb távolságra a térképen...és ki írta hogy elkezdett forrni a vérem..tehát akkor vámpír lettem még is..? és kezdődik megint az éjszak bandukolás..? meg bujkálás a napfénytől..? mert akkor a küldetés elejére megyek és inkább nem csinálom meg!D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
addikt
Ha nem fogadtad el az "ajándékot", akkor nincs összefüggésben a DLC-vel, simán valahol, valamikor megharapott egy vámpír. Semmi gond, ha három napon belül vagy, akkor igyál gyógyitalt (Cure Disease, nemtom hogy magyarították), vagy imádkozz valamelyik istenség oltáránál (városban, de van az utak mellett, pusztában is).
Ha mégis átváltozol, akkor sincs nagy gond, mert ha még nem vagy túl ronda, akkor általában városban az őrök vagy fogadós segít hogy kihez kell menni, tehát átváltozott vámpírságból is ki lehet gyógyulni, mint az Obliban (de addig éget a nap, nem szeretnek az emberek, stb. szóval van negatív része is ja).Egyszer írja ki, amikor elkapod (Sanguine Vampirism). Harcok után érdemes mindig ránézni az aktív hatásokra (főleg ha tuti hogy vámpírokat gyaktál le épp).
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Tirexi #14922 üzenetére
Ezek közül kettő kell hozzá, plusz egy testzőleges összetevő ugye: Hawk Feathers, Charred Skeever Hide, Vampire Dust, Mudcrab Chitin.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz Tirexi #14925 üzenetére
Sólyomtoll, sok helyen találsz, illetve alkimista boltokban is. A másik az meg az égett skeever bőr.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
need
addikt
válasz genndy #14921 üzenetére
egyenlőre nem kezdtem el vagy is inkább most nem akarok szenvedni ezzel a küldetéssel..
így nem találkoztam vámpírral sem! van pár mellék küldetés inkább azokat csinálom..köszi a segítséget..
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Varlaisaran
senior tag
Én ezért hordom magamnál Hevnoraak maszkját, mert az 100% resist disease, de ugye előfeltétele hogy Hevnoraak el legyen intézve. Ha vámpírok jönnek gyorsan felkapom és kész (aztán persze rajta is felejtem és vagy 100 armor rate minussszal bohóckodok mire észreveszem ).
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
addikt
válasz Varlaisaran #14928 üzenetére
Meg sokszor cure disease poti is. Pont a vámpírság ellen, érthető.
Vérfarkasság is jó, az is immúnis mindenre. Legutolsó nord csajommal ki is használtam, mammutokat, óriásokat és sárkányokat is különösebb nehézség nélkül öldököltem ebben a formában.
[ Szerkesztve ]
-
Pipó
őstag
Ezekről a maszkokról jut eszembe, hogy egy helyen találtam egy fa maszkot, amit ha felveszel átteleportál egy helyre, ahol arc szobrokra kell feltenni a nálad lévő maszkokat. Ha mind megvan (talán 8), csak akkor tudsz ott tovább menni, addig rácsok vannak. (ezeket az arcokat ábrázoló jelkép a töltéseknél is felbukkan) Szóval, érdemes rájuk rakni, ha mind megvan (vagyis visszakapjuk-e a küldi végén, vagy elvesznek)?
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
Varlaisaran
senior tag
Az a helység ahova teleportál, ugyanaz ahol vagy, csak az időben repít vissza Labyrinthian fénykorába, amikor az még nem rom volt. Ha megvan a nyolc maszk, felrakod őket, felveszed a faálarcot, aztán történni fog egy érdekes dolog. Ha leveszed a maszkot, visszatérsz a jelenbe, az álarcok megmaradnak, visszavehetők, ellenben a smithinges improvementek (már ha csináltál rájuk ilyet) elvesznek, a maszkok resetelődnek alapállapotukra.
-
IldiH
tag
Hasonlóan jártam én is, nem láttam, hogy megfertőződtem volna, nem kértem, hogy változtassanak át, (Vámpírlord kiiktatva). Folyamatosan figyeltem és mindig kezeltem minden fertőzést.
Egyszercsak azt vettem észre, hogy kiírja éhes vagyok. Nézem a hatásokat: -40% tűzellenállás (más negatív nincs), ugyanakkor megjelentek vámpírplusszok. Ittam a gyógyitalt, nem használt, minden isten oltárát végigpiszkáltam, nem használt. Ha kilépek a fényre, kiírja forr a vérem, szaporodnak a vámpírvarázslataim (vagy erőim vagy mik). A kocsmákban, Falionnál nem jön be lehetőségnek a kikezelés. Nem tudok vért szívni alvó emberektől (lockpickingnél nem jelenik meg csak a zsebelés), nem jelenik meg vámpír perkfa. Már azt írja ki, hogy az emberek rettegnek tőlem, ehhez képest mindenki barátságosan beszélget velem.
Ilyenkor mi van? -
IldiH
tag
Kipróbáltam, hogy vámpírral megfertőztettem magam: az addig jelentkező gyengeség/erősség/stb mellé belépett egy új vámpírfertőzés, mintha előtte nem ezt jelezte volna végig. Ugyanakkor az egyszerű gyógyulás így sem sikerült. Nem volt kedvem további próbálkozásokat tenni, így vérfarkasodtam, ez eltüntette az összes vámpírost (most majd gyógyulhatok ki ebből is )
Amúgy olvastam (már amennyit megértettem az angol szövegből), hogy ez valami bug, beragad az ember egy köztes állapotba, NPCk nem érzékelik, stb.
-
Varlaisaran
senior tag
A vérfarkaskigyógyulásos kaland az szerintem tetszeni fog, főleg ha érdekel, és valamennyire tisztában vagy a tes történelmével. Szerintem az egyik legjobb vanilla harcos küldi.
-
Pipó
őstag
Üdv Urak! A főszálon elakadtam. Beszéltem a sárkánnyal a csúcson, majd azt tanácsolták, hogy Télvári Akadémián beszéljek az ősi tekercsek hollétéről. Ott a nyíl a könyvtáros ork feje fölött, de van ugyan kérdés a tekercsről, de kitérő válaszokat ad. Próbáltam megzsebmetszeni, de nincs nála semmi, az összes vitrinhez kulcs kell. A térképemen előtte be volt jelölve egy alternatív hely is, hogy keressem ott, úgy emlékszem voltam is ott, de nálam nincs a tekercs, így ott valószínűleg nem találtam meg, azóta pedig ez az alternatíva eltűnt a térképemről. Ez most bug, hogy nem segít az ork, vagy valami más módon kell rábírni. Már megszereztem neki egy csomó könyvet, azt ígérte megfejt valami ősi könyveket is, de arra már nincs is párbeszéd. THX
-
freelanced
addikt
Szerintem benevezek egy, Anthology-ra mivel ahogy nézem a DragonBorn csak magában 5 körül van, a pakk meg 10 tehát nem érné meg a sima, mivel az Oblivion is jól jön meg a többi is.
Pipó
Most, lehet, hogy hülyeséget mondok, de mintha valami olyasmi lett volna, hogy a tudtára kell hoznod, hogy te vagy a Dragonborn, addig csak kitérő választ ad. Ez nem 100% de nézd meg hátha van valami ilyen opció.
Aztán ha jól emlékszem elmegy valamilyen könyvért vagy könyvekért, amit el kell olvasni, és adja tovább a küldiket, de már rég játszottam, nem emlékszem tutira. Remélem segít valamennyit.
[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
TSanya
aktív tag
válasz freelanced #14939 üzenetére
A Dragonborn azért némileg olcsóbb, mint írtad.
-
-
D4v3
őstag
Steam sale mától! [link]
-
Tirexi
addikt
Van egy olyan küldi a Pengék adták, hogy öljem meg a hegy tetején a Paarthurnax sárkányt aki korábban már tanított engem.
Volt aki megölte? Nem befolyásol semmit? -
Pipó
őstag
-
Tirexi
addikt
Amúgy írtam nemrég, hogy újra elkezdtem a játékot a nulláról és a Magyarítással viszem most végig. Eddig egész jó hibát talán nem is találtam.
Jelenleg 19-es szintű a karakterem és hát random a tudása. Van itt varázslat meg egykezes kard használat is rendesen.
Eddig megcsináltam Varázs akadémia küldetéseit most a Tolvajok céhe megy a fő küldetés pedig ott tart, hogy be kéne fognom egy sárkányt Odahviing-et.
Terveim szerint megpróbálom végigtolni az egész játékot minden küldetésével együtt.
Az előző próbálkozásaim mind kudarcok voltak meg nehéz volt ölni a sárkányokat.
De most, hogy meg van a Dragonrend meg az Időlassítás kiáltás így már gyerek játék az egész. Még a sárkány urakat (Morokei és társai) is könnyedén legyőzöm ezzel.
A taktikám: Elterelés egy Tűz elementállal én meg lesből támadok egy időlassítással kezdve aztán marad a kaszabolás meg gyújtogatás. Szép aprítás szokott lenni.Amúgy hol lehet megtalálni a többi Időlassítás-t? Csak az első van meg.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Varlaisaran #14947 üzenetére
Igen. Nincs benne semmi különleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest