- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Kíváncsiságból megnéztem,majdnem 11!perc mire a játékban vagyok desktopról...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Anonymus23
veterán
Nem tudom mi lehet ez, de tele van vele az Ubi fórum is.
Azt se gondolnám, hogy gép függő, mivel az enyémtől erősebb gépekkel is mérnek hasonló időt mint a tiéd.
Most pont reseteltem a gépet, és lemértem: 1:30-nál jelenik meg a Division logo, majd karaktert választva 3:15-től tudok kezdeni játszani.
Ez mondjuk előtte sokkal gyorsabb volt.;) - The Power of the Light Side
-
nyulnyulu
senior tag
Vki hátha tud okosat mondani:r5 2600+16gb hyperx predator 3200mhz+gtx 1080ti+13gb virtuális memória mellet a frissités óta random napi 2x-3x kidob a játék,beszaggat,megáll,majd kidob,monitoroztam hőfokok rendben!A betöltést már nem is írom mennyi idő,a csoda utolsó frissités hozta eme gyönyört az életünkbe?Előtte semmi probléma nem volt,vsync bekapcsolva,75 fps limit belőve(75hz es a monitorom)
privátra illik válaszolni
-
TommyS_27
senior tag
válasz kigyi_23 #7748 üzenetére
Nálad arról szólt a klán tagság, hogy benne vagy! Nem tettél hozzá semmit csak helyet foglaltál aktív játékosok elől!
Nem kell megsértődni hanem be kell látnod, hogy nincs szükséged a klánra( leírtad miért ) meg a klánnak sem rád! Semmi személyes ezek a tények!
Nézd már meg a PH játékoslistát és az ottani emberek életkorát! Mindenki dolgozik és vannak egyéb elfoglaltságaink is! Több gyerekes apák munka család mellett játszanak szóval ez az "Én dolgozok blablabla" nem kifogás!
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
GAbre
veterán
Gondoltam felnyomom a gearscore-ját a lullaby shotgunomnak.
De sajnos craftnál a másik shotgunt tudom átcraftolni lullaby-vá.
Vagy 250-es kell hozzá.
Nekem meg ugyebár 1es szintű :S
Sajnos szétszedni se lehet.
Így meg használhatatlan.Esetleg 5let?Más:Valahol a bázison nincs olyan terem,ahol írja,hogy miből mennyit szedtem össze(echo,rádiók)?
[ Szerkesztve ]
-
TommyS_27
senior tag
válasz nyulnyulu #7755 üzenetére
Nálam is ez van meg több nvidiás ismerősömnél is. Lagok kifagyások random... már mindent próbáltam. Valamikor tök jó órákig valamikor meg játszhatatlan. Állítólag dolgoznak az Nvidiával a dolgon! De eddig nem sok sikerrel...
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
-
törölt tag
válasz TommyS_27 #7758 üzenetére
Nekem mostanság kezdte el zavaróan sokszor ezt a random fagyást (előtte csak akkor ha Discord ment háttérben), aztán belefutottam redditen ebbe:
Végigcsináltam. Plusz én minden patch után “kitakaritom” a játék dokumentumok könyvtárát. Ennek folyamata az első rész topikjaban le van írva. Majd ezután csinálok egy játékfájlok ellenőrzést uplayben.
A linkelt törlés/telepítés óta a random crash megszűnt és az fps drop is kevesebb. Bár azt bevallom, hogy amikor azt csinaltam, akkor utána a fentebb leírtak közül a törlés + ellenőrzés részeket se hagytam ki.
Hogy mi segített? Passz. Nem értek hozzá, de valami tuti, mert jobb lett az egész.
[ Szerkesztve ]
-
nyulnyulu
senior tag
Ma én is megpróbálkozok valamivel!
privátra illik válaszolni
-
anyam
csendes tag
válasz kigyi_23 #7748 üzenetére
Hello!!
Akkor csináljatok egy klánt a coop társaddal és le is van a gond. Mindenki boldog és elégedett.
Ti ketten szépen együtt fejlődtök a PHC klán pedig erősödik egy aktívabb játékos személyében.
Egyébként is miért ragaszkodtál a PHC klánhoz annyira?
Teljesen értelmetlen, hogy attól fogd a helyet aki esetleg a klán fejlődésében részt tudna venni, mert haza megy a suliból és játszik.
Tudod: 1 mindenkiért mindenki 1 -ért.[ Szerkesztve ]
-
Zolinho1026
tag
Sziasztok!
Van XOne-on PH klán? 🙂
Loxone and Loxberry superuser
-
Lefty
addikt
válasz arnikusz #7768 üzenetére
Normalisnak mondhato CTAR tegnap nekem is esett dz-ben, vicces volt mert tele volt a batyu, epp kimentes volt es egy rouge csapat ledaralt minket. Semmi mas cuccom nem maradt meg csak a CTAR
Amugy ez miert annyira jo? Ertem en, hogy nagy az rpm, de ezzel a kis sebzessel nekem ketes erzeseim vannak, Vectorral is ez a bajom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz -=Jam=- #7752 üzenetére
ez nekem hálózatos történetnek tűnik. vagy mindig letölt valamit az elején, vagy van néhány tcp timeout csatlakozásnál.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Gubu0101
veterán
Második karaktert csinalom Tier 3 nál jarok,mókás score 500-as fegyverel csinálni a missiokat,dőlnek mint a kukorica Olyan cheat on feeling
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Nagus
senior tag
Elértem a DZ level 35-öt, és jelenleg csak a tier 1 skill van kiosztva, mert nem értem. Fellelhető valahol valami maagyar leírás róla? Szintenként kiosztható minden skill? Én nem igazán szoktam "rossz" ügynök lenni így melyik skillek kellenének nekem?
-
Nagus
senior tag
válasz arnikusz #7775 üzenetére
Igen ezt tudom, de valamelyik szintnél 3 skill is van sőt level 50-nél 4.
Akkor ezek szerint kiosztható mind?Már látom, nem... Tier 4-nél nem kimondottan értem a kettő választhatót... Az megvan, hogy a skillek egyik fele a renegátoknak jó a másik meg a pve játékosoknak...[ Szerkesztve ]
-
cikasz
őstag
válasz Anonymus23 #7753 üzenetére
Nekem 1:17-nél kezd connecting és 2:43-nál van karatkerválasztó.
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
Habugi
addikt
Nálam is hasonló, olyan két-két és fél perc, az 5-10 az teljesen felfoghatatlan, megmagyarázhatatlan.
Mondanám h M.2 SSD-n van de tekintve h pontosan ugyan akkor nőtt meg ugrásszerűen amikor mindenki másnak így nincs jelentősége, márcsak azért sem mert a connecting rész is hosszabb lett, az pedig tuti nem kliens oldali.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Madoc
veterán
xbox one x-en játékindítástól karakterválasztóig 40mp, karakter választástól játékig 20mp.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
GAbre
veterán
Néha úgy fel tudja b@szni,az ember agyát a bugok halmozódása.
Leadom a projektet megkapom a bountyt,jah mégse kaptam meg a bountyt.(felvettem videóra,ha valaki nem hinné el)
Megcsinálok egy elite csoportot(+2 elvileg),és marad 1es a control pont.
Közben megint bebugol a lőszer,és az ulti lőszerét megint nem tudom felvenni,csak ha minden lőszernél eljátszok 1 tárazást.Jó,jöjjön a következő kontroll pont,megcsinálok 1 convoy-t,meg 1 gear stash-est egyszerre.
Erre 1 szintet emelkedik csak etc 1-2 apróbb dolog.
Division én azért szeretlek,mert a vérnyomásomat mindíg magasan tartod[ Szerkesztve ]
-
-
Win-T
senior tag
Van nekem egy még érintetlen kesztyűm (Murakami) rajta Precise (+15% headshot dmg) talenttel. Ezt a talentet én le szeretném cserélni egy másikon lévő talentre (Compensated).
De miért nem tudom? A videóban ami alapján próbálom összerakni a buildet ezt a talentet használja a srác tehát rá kéne menjen.
A fejem is belefájdul már komolyan ha megpróbálok kiigazodni ebben a teljesen logikátlan rekalibrálós rendszerben. -
-=Jam=-
őstag
Mert az egyik common a másik active talent, de ezt a kis ikonjából is látod. Common helyére csak common, active helyére csak active talentet lehet átrakni. Murakami kesztyűn lehet mindkettő, úgyhogy kell lootolj egy olyat, amin megfelelő talent van, akkor át fogod tudni tenni.
-
Anonymus23
veterán
Mára kicsit szétesett a játék.
DZ-ben farmolunk, jönnek játékosok, lelőjük őket, errefel nem megy lefelé a számláló.
Kénytelenek voltunk manhuntig felmenni, hogy ki tudjunk jönni DZ-bőlk és ne szedjen szét a turret.Utána meg ilyen tálentes fegyverek estek:
A DZ landmark ahogy kiszedtük, azonnal újra is éledt, de így végre kiesett a (mindjárt kettő) első exo-m is, ami saját farmolásból van:
;) - The Power of the Light Side
-
nak0n
aktív tag
válasz Zolinho1026 #7769 üzenetére
Chaos hun néven van egy klán, többnyire PHs arcok lakják, rá tudsz keresni. Sajna kb egy hete nem tudok játszani, mert besz*rt a TV, de amint tudok, én is megyek vissza.
[ Szerkesztve ]
-
soo277
őstag
válasz Anonymus23 #7792 üzenetére
Nekünk kB 10x indult újra tegnap DZ lm
, csak ott kellett hagynunk, elfogott a lőszer heal stb... , de megérte😀😀😀BT: wersoo#21211
-
őstag
"Kénytelenek voltunk manhuntig felmenni"
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
Gubu0101
veterán
Nekem is lassú lett a betöltés egy ideje,nyomtam egy stoppert 4:53 lett uplay-től játék-ig
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
-=Jam=-
őstag
Mi ez az öltöny?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati kábelek és szerelésük
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- Autós kamerák
- Formula-1
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest