Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Végre lekerültünk a 3. emeletre. Itt a gyermekszívkórházban mindenki emeletekben beszél nem osztályokban. 5. emelet a műtők, 4. emelet az őrző, 3. emelet az intenzív és 2. emelet a sima osztály. Onnan adják haza a lurkókat. Egy lépéssel közelebb kerültünk a hazajövetelhez.
    Már csak 2 infúzió megy a kis kukacosnak és igencsak megjött a hangja. Erőteljesen sír amit több mint egy hétig nem hallottunk. Így már igazi kisfiú aki jelzi ha valami nem tetszik neki.
    Szerelmem kitalálta hogy valahogy megköszönjük az emeletek dolgozóinak az áldozatos és odaadó munkáját, készíttetünk egy-egy tortát. Csütörtökre elkészül a 4. emeleté, és ahogy egyre lejjebb kerülünk, mindenki kapni fog. Persze a dokinak pénz jár amit a zárónál át is ad édesem.
    Édesem ma korábban megy mert reggel is bemehet Boldihoz. Teljesen kikészíti hogy alig tud vele lenni amit megértek de nehezen viselek. Mi is kérünk belőle! Valahogy kibírjuk ezt a pár napot és végre hazajöhetnek. Már nagyon hiányoznak a kincseim! Piszok nehéz hónapunk volt amióta megszületett Boldika. Idegileg teljesen elkészült mindenki...
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák