Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz ViZion #12070 üzenetére

    Amiket linkeltél azok közül több nem tudja az USB-s kapcsolaton keresztüli PC leállítást. A másik probléma a fogyasztás. Jó lenne ha megadnád a CPU, VGA, tipusát, mennyi SSD HDD van a gépben, milyen tápod van. A NAS tipusát is esetleg vagy a dobozára van írva a fogyasztás az beírni, a router gondolom 5-10 W-nál nem fogyaszt többet.

    Ha a gépedbe nagyobb fogyasztású proci és VGA van akkor LEGALÁBB egy 400W-ot leadni képes USP jó lenne, azért mert ha épp komolyabb terhelés közben szűnik meg az áramszolgáltatás akkor is képes legyél te magad manuálisan vagy a UPS szoftveresen pár percen belül szabályosan leállítani a gépet, de a pillanatnyi áramkimaradásokat is áthidalja a fő veszélyt inkább ezek a pillanatnyi szünetek jelentik.

    A Gembird EnerGenie 850VA talán jó lenne de én nem látok rajta USB portot, olyan mintha lenne egy hasonló valami amit ki kell törni(?) nem értem, lehet nem mindegyik változatnál opció.
    - 400W alá nem mennék
    - USB-s szoftveres vezérlés legyen
    - a "normál" konnektor nem feltétlen szükséges és az sem hogy akár több legyen - tegyük fel csak egy konnektor van de az sem "normál" akkor egy átalakított végű elosztót dugsz rá amint már több normál konnektor van.

    Valami ilyesmiben kellene gondolkodni ezen van egy darab normál konnektor is: Eaton 5E 850i USB DIN

    Ilyen megoldásban is lehet gondolkodni :[link]

    Vagy ez, van ennél olcsóbban is [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák