Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz macilaci78 #70199 üzenetére

    Punto 2-ben volt olyan gáztartály, ami miatt meg kellett a csomagtér padlózatát emelni 10 centivel, és még ott volt a csomagtérben a pótkerék is. Teljesen vállalható volt, semmi probléma nem adódott belőle, cserébe egy év alatt 80 ezer km-t mentem a gázzal, és ki tudja mennyi pénzt nem fizettem ki üzemanyagra.

    Amennyiben neked két kompromisszumból az a fontosabb, hogy egy 235 literes csomagtérből még elveszel a gyári gumiméretnek megfelelő (165/70R14), bruttó 35 liternyi helyet, ami ugye huzattal is 35 liter, és nem férsz el a maradék 200 literben, mert a 235 literre mindig szükség van, akkor nem jó autót választottál, mert cserébe a gázzal 100 km-en 1000Ft-ot, laza havi 2000km-rel számolva évi 24 ezer km-nél 240 ezrest megtakaríthatnál, ennyi plusz nyaraláskor is, meg karácsonykor is jól tud jönni. Egy lazán számolt 5 év alatt ez már mindenféle ház- karbantartás, injektor, meg szűrőcsere, stb. mondvacsinált okokra hivatkozásokkal számolva is bőven 1 milla megtakarítás. Mennyit is ér az Ignis?

    Bár ha Ignissel megy az ember, akkor nyaralni se mehet messzire, meg sokáig, mert nem férnek be a cuccok, és nagy ajándékozásban se kell gondolkodni, mert nem férnek be a cuccok. :D

    Szóval ha ez a 35 liternyi mínusz jobban zavar, mint hogy nem ütve- vágva is 8-9 liter körül eszik, akkor nem a gázos megoldást kell választanod. Mások vesznek egy kombit 450 literes csomagtérrel, beteszik a pótkeréktartályos gázt, elférnek, az Ignisnél olcsóbban járnak, és kevesebbe került nekik a móka, neki meg ez volt a racionális, mindig, mindenki előtt korrekten, érvekkel körbetámogatott módon megindokolható döntés. ;)

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák