- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
van ket elado moncsim, samu 19"-ek
Samsung 193P
http://prohardver.hu/teszt/samsung_193p_egy_jokepu_19_huvelykes/bemutatkozas.htmlSamsung 930BF
http://prohardver.hu/teszt/jatekos_monitorok/samsung_syncmaster_930bf.htmlerdekel valakit?
-
DarkByte
addikt
Egyelőre nincs floppy driveom. Viszont valamivel ki akarom próbálni a C64-et amit szereztem. Holnap pedig lesz retro kiállítás Újszegeden és gondoltam én hátha valamelyik hasonló "őrültnek" lesz kedve ott másolni nekem játékot
Tudom hogy lehet építeni hozzá adapter kábelt, ill. autós magnó adapterrel átjászhatnám hangkártyáról is a programot. Ennyit nem akarok most rááldozni.
[ Szerkesztve ]
-
martonx
veterán
válasz Attix82 #12648 üzenetére
ez a közvélekedés, de ez egyébként mára inkább csak a régmúlt beidegződése (és a még mindig velünk élő winXP hatása), mintsem tapasztalat. Meg mint mondtam mi geek-ek vagyunk, és képesek vagyunk mediacenter progikat tesztelni extrém bitrátájú x264-es mkv-kel, meg javascript benchmarkokat futtatni a böngészőnkön.
Én kérek elnézést!
-
félisten
-
őstag
Független, gyári garis Defy még mindig eladó! Érdeklödni pü-ben!
Üdv!
-
Rick4
félisten
Hol tudják a városban megoldani, hogy a t-s arc S-embe menjen a voda sim is?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
tisn
addikt
Vackok eladóak:
512MB Hynix PC5300-as ram
AM2 AMD Sempron 3400+
http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Sempron%2064%203400+%20-%20SDA3400IAA3CW%20(SDA3400CWBOX).htmlCeleron 420-as 1.6GHZ
LGA775-os gyari intel huto, uj
-
Lenry
félisten
bontatlan Splinter Cell: Double Agent valakinek egy ezresért?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
félisten
-
veze
őstag
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
LÁZ
addikt
azt tudja valaki okos, hogy androidon hol van a live wallpaperek mentve, amit pl play-ről letölt az ember?
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
válasz madstunt #12680 üzenetére
ott sajna nincs, a vicc, hogy sehol se közben kaptam egy ilyen infot is:
A Play-ről való telepítéskor a "/cache" mappába kerül az alkalmazás "downloadfile.apk" néven.
Ez a fájl mindig felülíródik a következő letöltésnél.de sajna nincs meg...
szerk. végre megvan az app, amit hajtok, erre nem találni a telón, pedig fel is van telepitve rá, meg megy is, de az istennek nem találni..
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
pmheros
őstag
holnap délelőtt lenn a rakparton lesz valami katasztrófavédelmis bemutató.
Aki szeretne meghallgatni egy Mig-15 ös hajtóművének a hangját az látogasson ki.
Lesz ott egyéb hülyeség is csak győzzétek kivárni
nem vagyok tökéletes
-
ShadowX
őstag
Akciós az Office Suite Pro android marketon.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Lenry
félisten
válasz FoxiestFox #12673 üzenetére
ok, szólj majd, ha kell
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
félisten
-
SirRasor
addikt
query #553:
Tegnap vírus ncore-ról.. ->új win7.
Azt csinálja a kicsike, hogy telepítéseknél a program files\InstallShield Installation Information mappába bemásolja a teljes telepítőt. Mire végzek, vagy 20 gb lesz benne. Na ezt régen 100%, hogy nem csinálta! Összes biztonsági meg kritikus telepítést felraktam régen is és most is, de semmi más extra fölösleges programot. Miiiééért csinálja ezt?!? Ötletek? Gugliban nincs használható erre vonatkozóan.Make Love not war!
-
pmheros
őstag
válasz FoxiestFox #12685 üzenetére
nem ismerem a pontos programot.
kb délben lesz a hangoskodás részenem vagyok tökéletes
-
SirRasor
addikt
válasz martonx #12691 üzenetére
Ja nem úgy értem:
Leszedtem valami fost, ami vírusos volt, és nem tudtam sehogy se leirtani, úgyhogy win7 telepítés lett belőle. Valami verekedős játék volt, hogy levezessem a feszkót. Én barom, inkább írtam volna tovább a menhelyes játékomVagy a másik:
Régi telepítésnél a Digi kapásból a gépbe ment és sose volt gond a nettel. Most routeren keresztül jön, win7 telepítés alatt is volt net, és most gyakran szakadozik (vagy a vírus utóhatása), port forwarding is csak pár percenként működik pár percre. Megint újraraktam, semmilyen frissítést se engedek felmenni, és most jónak tűnik..Összegezve: .. ..
Make Love not war!
-
LÁZ
addikt
Diablo 3 térképek eladóak - vizálló művész szövetre nyomva
56*35, és 97*61 cm méretben 3,5 és 5k-ért
-
Rhino666
addikt
Airwalk iPhone 4S fehér gumi tok (vadi új, bontatlan) 1k
Vodafone 246 (Vodafone függő, használt, hibátlan) 2k
Kingston DataTraveler G3 8GB (vadi új, bontatlan, garis) 2k
Gigabyte PCI 54Mbps WiFi GN-WP01GS (haszált, hibátlan) 2k
Sony Webbie HD MP-1 kézikamera (használt, kishibás) 15k
Huawei S7 Slim 7" WiFi tablet 201w (használt, kishibás) 25k
LG Optimus One P500 (használt, hibátlan, T-Mobile, garis) 30kAkko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Old fox
tag
Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
MaciG
addikt
Polaroid sportos napszemüveget vennék. Ha éppen valakinek lenne elfekvőben.
BANZAII
-
maláj
addikt
fölös pci-os sata kártyája vkinek ???
sör, csoki, stb. -
maláj
addikt
rikárdó hát nem bírsz magaddal ???
a fene a gusztusodat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest